Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

newmami-stai linistita ca am priceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

gata huzurul. de maine la munca si la gradi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI OANA (MYGIRL) si CORNELIA!
Tot ce va doriti voi sa vi se implineasca, sa fiti sanatoase, cu mult noroc in viata, fericite si mereu inconjurate de cei dragi!

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Sa raspund si eu cate ceva ca azi chiar vreau sa ma bag in pat devreme, asa spun in fiecare duminica si ajung sa ma culc tot dupa miezul noptii si ma asteapta o saptamana supergrea.

Anca si la noi e sistemul asta cu 1/2 ora lucrat mai mult in fiecare zi, compensat nu cu zi libera ci cu vinere scurta every week, sunt de aceeasi parere cu tine, nu ne avantajeaza absolut deloc vinerea scurta, dimpotriva, numai ca pe noi ne-a intrebat nimeni daca vrem pur si simplu s-a impus, mare minune pot spune ca eu si Dan am primit aprobarea pentru decalarea programului, adica programul normal de 8h every day, bineinteles scuza fiind programul copilului de gradinita, ceea ce e si adevarat de altfel.
Ce fain ca aveti zapada, poate Patrick sa-si foloseasca cadourile primite de la Mos, ceea ce am si vazut in poze care vorbesc de la sine, chiar merita investit in ski, e un sport superb! Asa pofta mi-ati facut cu ski-ul, of, of. Foarte faine pozele, ati avut o zi superba pentru practicarea skiului si bineinteles ca piciul a fost super incantat.
Am citit ca vrei dieta, ti-o trimit imediat, cred ca iti sta foarte bine cu rujuri in culori pastelate, rozalii.
Multumesc pentru urarile adresate lui Dan si el iti multumeste!

Andreea normal ca si Bia inca are coji, dar cum nu mai este contagioasa am inceput gradinita, nu mai avea cu cine sa stea acasa (dr. mi-a dat medicalul ca la carte, atata scrie atata pot sa iti dau ) si oricum s-a plictisit de moarte, la gradi a avut in fiecare zi activitati de care i-a fost tare dor asa ca acomodarea n-a fost grea deloc, putin de furca cu sculatul dimineata . dar de bine ce-a inceput gradi si-a si smuls trei coji , si se vede locul cum se pregateste de gropita/semn . Am vazut copilasi din grupa ei care au facut la inceputul lui decembrie cu gropite/semne asa ca stiu ce ne asteapta .
Felicitari pentru blog, mi se pare asa o chestie mai ales ca ti l-ai facut singura, eu mi-as prinde urechile.

Cris banuiesc ca nu se pune problema de noi angajari in locul proaspatei pensionate, priveste si partea buna a faptului: o sa-ti zboare timpul super repede la servici cu atatea pe cap.

Ioana si mie mi s-a parut al naibii de greu c-a trecut saptamana asta, cred ca mi se trage de la atatea zile de clocit acasa ...by the way, reducerile masive cred ca vin de abia dupa 15, desi eu una m-am convins ca in Ro lucrurile merg intotdeauna invers decat normalul firesc, exemplu: anul trecut la Benetton erau reduceri de 50% acum doar de 30-40%

Mercedes si pe mine m-a bulversat valul asta de decese datorate gripei dar pe de alta parte nu pot sa nu ma intreb ce-i cu reticenta foarte multor medici de a se vaccina desi domnu Streinu Cercel ii face troaca de porci pe medicii care sustin existenta efectelor adverse (chiar mortale) peste cativa ani. L-am urmarit foarte atenta pe secretarul de stat si am inteles ca pentru copiii intre 6 si 16 ani nu este gata vaccinul, de abia spre sfarsitul lui ianuarie vor fi gata testele pentru copii, de adus din strainatate nici vorba, nu se poate, pentru ca in toate tarile acest vaccin este gratuit deci cu circuit inchis, adica nu se poate cumpara din farmacii. Toate tarile vestice se afla intr-un trend descendent in privinta imbolnavirilor la noi in schimb suntem in ascendent pana pe la sfarsitul lui ianuarie iar de pe la jumaatea lui februarie va scadea incidenta imbolnavirilor. Dar prin noiembrie se spunea ca varful va fi de Craciun...pe cine sa ma i crezi? Eu sunt in continuare pentru NU acestui vaccin si sper sa trecem cu bine aceasta perioada, sa reusim sa ne protejam, oricum cel mai important e prezentarea la medic in primele 24h. Toata aceasta isterie s-a creat in urma decesului acelui actor, dar se scapa din vedere antecedentele lui cronice si prezentarea la medic foarte, foarte tarziu, e regretabil cu siguranta dar cred in continuare ca media si ministerul sanatatii creeaza cu buna stiinta . E doar parerea mea, sper sa nu creez suparari sau polemici.

Editez: uitai sa va spun ca am fost azi la patinoar si a fost super, gheata n-a fost asa grozava ca data trecuta, in schimb Bianca m-a uimit prin tenacitatea ei, am inceput de la a o sustine din spate, apoi am trecut in fata ei si-o tineam de maini, mai apoi mi-a cerut s-o tin de-o manuta ca in in final sa-mi spuna ca vrea singura si am lasat-o singura!!! Chiar am incurajat-o si i-am spus ce mandra sunt de ea. Dupa ziua de azi pot spune ca punctam progrese, oricum e a doua oara in viata ei cand isi pune patinele in picioare, trag nadejde ca dupa sesiunea din vara asta pe role in iarna viitoare va fi mult mai bine. Eu sunt topita dupa patinaj!
Vazusem un pici pe gheata si l-am intrebat cati ani are ca era tare pispirel, nici 4 ani nu avea dar patina...dumnezeieste
Pentru exemplificare va arat cateva www.dropshots.com/elisibia07#date/2010-01-10/13:45:38" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

exista teste care sa arate daca ai anticorpi la gripa noua? in cazul in care ai facut gripa, a trecut si nu am stiut daca a fost porcina sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Elisor, si a mea! Si eu sint contra... desi aici au fost multi dintre cunoscuti contra si pina la coada... sintem cam singurii care nu l-am facut, aproape toti l-au facut de frica.

Monu, nu stiu daca se mai fac teste dupa sau daca sint teste care sa ateste ca ai avut sau nu... noua ne-a spus pediatra ca am avut in aprilie cind am fost toti bolnavi, Octav si Lisandru chiar rau, iar noi destul de rau... si probabil ca a fost pentru ca am stat printre oameni care aveau gripa si au aflat dupa... am lucrat cu ei (numai pixul cit l-am purtat de la unii la altii), la scoala, la gradinita... si nu am luat nici unul, desi ei sigur au facut porcina, cu test facut la spital si chiar spitalizare la unii.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

La Multi Ani Oana si Cornelia! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati clipa de clipa de sansa de a avea o familie frumoasa si copii sanatosi si reusiti asa cum aveti voi! Oana, sper sa te hotarasti sa ii faci un fratior Alexandrei cat mai repede... ca sa nu faci nota discordanta in gasca constantencelor!

La Multi Ani tuturor Ioanelor si Ionilor!

Toata lumea doarme la mine in casa, tocmai bine sa stau si eu linistita in fata calculatorului... desi linistita este mult spus pentru ca de cateva zile sunt ingrijorata din cauza Mayei si astazi m-a pus si mai rau pe ganduri. A trecut a doua saptamana de cand nu mananca, a slabit vizibil este palida, are cearcane si acuza dureri de burtica. De vineri am inceput sa ii dau siropel de la Plafar pentru viermisori si capsule de usturoi. Ieri a fost de nerecunoscut, a stat numai in pat, a fost fara vlaga toata ziua, iar daca o intreb ce o supara ba imi spune ca nimic, ba ca o doare burtica. Plus ca se abtine sa nu faca caca... cred ca ii este teama de ceva mai ales ca ne-a tot auzind pe noi pomenind de viermisori iar aseara a vrut sa manance o a doua felie de placinta si apoi s-a razgandit pe motiv ca nu le mai da nimic de mancare viermisorilor sa nu se faca si mai mari...
Astazi avem sedinta cu parintii la gradi, dupa o sa mergem la doctorita de familie si cred ca maine mergem la doctorita de la Polisano... mi-e groaza daca va trebui sa ii recolteze sange pentru analize.

La gradi s-a adaptat neasteptat de bine, la cererea ei a ramas sa doarma la pranz, joi chiar a venit acasa plangand ca nu i-am pus pijamale in ghiozdanel si ca vrea sa si le ia si sa se intoarca sa doarma cu copiii la gradi. Inca nu au venit paturile, au luat decat saltele si le intind pe jos... Vineri cand am mers sa o iau la patru ea vroia sa mai stea, a trebuit sa o astept sa isi manance iaurtul si i-a spus educatoarei ca i-ar fi placut sa doarma si noaptea acolo... sa vedem cat o va tine. Oricum se vede clar diferenta si acum mi se intareste ideea ca "omul sfinteste locul" - educatoarea asta este atat de draguta ca nu ma satur eu sa stau de vorba cu ea.

Multumesc mult tuturor pentru comentariile pozelor care de fiecare data ma flateaaza si imi fac ziua mai frumoasa!

Elisor, multumesc pentru urarile adresate fratelui. Vad ca esti fan Selgros, si eu merg destul de des si aproape de fiecare data cumpar cozonac bavarez (suna ciudat, de fapt este un fel de rulada de carne) de la raionul de mancare calda...oare se face si la Brasov? Legat de canita roz pe care ai vazut-o in pozele cu moshu' nu era pt. papusa - Maya a facut un troc cu el, ca sa ii dea jucarii de fetita mare a trebuit sa ii dea cana din care inca isi bea ea laptele... altfel primea jucarii de bebelus...
Te pot ruga sa imi trimiti si mie superdieta ta? I-am povestit nasei mele despre tine si vrea sa o incerce si ea(e vorba de nasa de aici care a nascut cu un an in urma si a ramas cu muuulte kilograme in plus) Multam frumos!

Andreea, multumesc de aprecieri - bine ca a fost mai usor la Georgia, hai ca mai ai un pic si poti sa spui ca ati scapat si de asta! Lui Patrick ii prescrisese antibioticul chiar cand i-a confirmat varicela tot din teama de a nu face complicatii... i-am dat, i-a trecut raceala si s-a procopsit cu afte in gura ...

Mercedes, cum te-a lasat sufletul sa tunzi asa par de printesa? Am vazut si eu pozele, mi-a placut la nebunie cum i-a stat in costumul de balet cu Hello Kitty iar coafura a fost la inaltime! Ma laud ca si eu ma pricep sa fac impletitura gen "spic" si Maya de cand a vazut ca toate prietenele ma roaga sa le impletesc parul fetitelor lor nu mai zice nici pas cand sta la impletit...

Clara, mor de ciuda ca nu am vazut si eu pozele voastre. Acum de exemplu ma chinui sa deschid mesajul tau de pe mailul comun si nu reusesc... Asa deci...ati primit complimente de la Mircea Badea , sunt invidioasa, este preferatul familiei! edit: intre timp am deschis mailul dar nu aveam parola

Newmami, asa deci, te-ai hotarat sa fi sexy mama anul acesta!? Bravo tie! Ce a spus Patrick cand te-a vazut rujata?

Elisor, felicitari Biancai pentru usurinta cu care a invatat sa patineze! Toata admiratia pentru Andreas,chiar m-a impresionat, se vede din poze cat de mult s-a implicat si s-a straduit sa o initieze pe patine pe surioara lui!

Monu, tot ce este posibil, sa fi avut porcina si sa nu fi stiut - nashul meu si baiatul lor de 15 ani au avut si s-a manifestat ca o gripa normala.. cu febra, dureri de cap si tuse.

De cand scriu la mesaj s-a trezit populatia prin casa... ce bine era cand era liniste...doar eu, laptopul si cafeaua

Va pup si va doresc sa aveti o saptamana minunata!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eli, mai este contagioasa pana la ultima cojita, exact acolo e contagioasa la bubite. Probabil ca v-a vazut asistenta la gradi si ea stie mai bine. Sau chiar o vrea un chicken pox party la gradi
Si nu mai tine dieta aia secreta! Scrie aici pe subiect ca si eu o vreau, sau daca e prea lunga sau asa trimite-mi si mie pe pm.

CU semnele, si Filip si-a facut 3 in frunte dar nu dispera. Se mai estompeaza in timp. Ei au pielea frageda, cu timpul vor disparea eu sunt convinsa de asta. De fapt am vazut si la mine asta. Oricum la mine e greu de vazut printre atatia pori deschisi si atatea cosuri, iar sunt plina de bube.

Educatoarea lui Filip s-a aratat foarte mirata saptamana trecuta cand i-am spus ca nu venim ca avem varsat de vant. De parca nu de-acolo a luat-o... Filip inca mai are coji pe spate si una urita in cap, deja i-am tras o baie la cap ca i-am facut un dus si din greseala l-am udat in cap asa ca am zis ca merg pana la capat. Dar inca nu merge la gradinita nici saptamana asta. Inca tuseste destul de urit, sper macar pana luni sa fie bine ca deja nu mai pot. Desi nu cred...
Azi Mihai a plecat in deplasare pana marti seara si sunt sechestrata in casa. Aseara numaram painile ca sa vad daca imi ajung pana atunci

Mersi de felicitari pentru blog, chiar nu e nici o filozofie, platforma e facuta eu doar scriu exact cum o fac si aici, mai pun o poza, un link ceva si asta e, e totul la fel ca aici. Dar nu sunt fete zambitoare si ma dispera asta

Bai, deci eu nu stiu ce sa zic de vaccinul asta. Ma ingrozesc si eu la gandul ca Mihai tot umbla peste tot dar el nu vrea sa se vaccineze. M-a dat pe spate ieri cand mi-a spus ca el nu crede in vaccinul asta Deci io sunt doctor quinn de pe internet, iar el nu are habar pe ce lume traieste daca are nevoie de o aspirina. In schimb acum sustine ca nu crede in vaccin. V-am spus ca are fobie la ace, nu? Nu crede... Ma rog. Mersul al medic cat mai repede iar iese din discutie la el intrucat n-a mai vazut un medic de cand il cunosc, de 11 ani adica.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Ce slabuta miscare pentru inceput de an

Florentina te inteleg ca esti ingrijorata cu Maya, clar trebuie sa faci ceva, ma gandesc ca pana sa apelezi la analize de sange sa ii recoltezi in trei zile diferite proba de scaun si sa vezi ce rezultat ii iese. Si eu cred ca are viermisori, s-ar justifica cearcanele, paloarea, pierderea in greutate, ar fi bine sa actionezi cat mai curand ca s-o pui pe picioare, mai ales ca merge si la gradi si o epuizeaza toate aceste activitati, un motiv in plus sa-si doreasca sa doarma la gradi. Mult succes la analize, vei avea nevoie! Si eu vreau sa-i recoltez Biei analize de sange ca n-am mai facut-o de la 2 ani, de fapt vreau sa ne facem toti 4, mi-e atat de greu sa ma mobilizez, numai gandul la cum va decurge actiunea .
Da, asa e in ultimul timp prefer Selgrosul, au marfa de calitate, nu e nici asa aglomerat mai ales de cand si-au deschis si pescarie cu servicii complete si gratuite, iar raionul cu produse calde niciodata nu-l ratam
Da, s-a implicat Andreas la patinoar, s-a oferit s-o ajute ca sa pot patina si eu, chiar am ramas si eu surprinsa de gestul lui altruist, nu face prea des astfel de gesturi , multumim de aprecieri
Ma bucur ca a inceput Mayei sa-i placa la gradi, asta te face sa stai linistita in timpul asta, o stii pe maini bune si sta si ea cu placere, ma bucur c-ati ajuns si in etapa asta, o sa-i placa si mai mult cand va dormi in patut, chiar cand vor veni?

Andreea adevarul e ca nu mi-am facut probleme daca mai e sau nu contagioasa ca nu mai avea cui sa dea , toata grupa a facut, ea a fost ultima varicoasa din grupa ...greu mai trec bubele astea parca nu mai am rabdare, pe trup inca mai are cojite dar cum nu sunt la vedere nu ma deranjeaza (prea mult), de pe cap s-au desprins aproape toate, uratele alea de pe fata sunt cosmarul meu . Tare greu trebuie sa-ti fie, tu chiar esti sechestrata in casa cat timp Mihai nu e prin preajma, noi macar am mai facut cu schimbul, am fost si la patioar in perioada maxima de frumusete
Partea buna e ca n-am fost singura pe aici cu varicela si am mai schimbat pareri cu voi Cu tusea cum ati rezolvat-o, ai vorbit cu pediatra, ce i-a dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Dupa un weekend superb, cu voie buna, ski la greu, daca sambata Patrick a stat pe partia mica, duminica, 4 ore ! a ski-at in continuu pe partia mare (2 ore cu instructor si alte 2 ore cu tati). E innebunit dupa a merge tare, in viteza, el si-ar da drumul de sus, din varful partiei, fara slalom, etc. Ne place tare mult de instructorul lui ca e un om mai in varsta, cu multa rabdare si carel tempereaza. E incantat de numa, nu se mai da dus. Adevarul, ca e un sport tare frumos (noi suntem mari fun, si se pare ca piciul mic ne urmeaza), mai ales cand si vremea de afara e superba, zapada, soare, numai -6C … nici ca se poate mai perfect pentru o zi de ski.

Deci .. dupa un weekend super … luni dimineata iar zapada … de care n-au spus astia nimik, asa ca … drum greu, de abia ajung la serviciu cu vre-o 10 minute intarziere, nu ma asez bine la birou si suna de la daycare caci Patrick a cazut si si-a dat cu coltul ochiului intr-un colt si e destul de adanca rana, sange, etc .
Sun seful si o tai in vijelie sa iau copilul. Pe cand am ajuns, au reusit sa –I opreasca sangerarea, l-am dus la ER. Norocul ca n-a fost f. lunga, doar adanca, asa ca a scapat cu lipici, nu l-au cusut. I-au pus ceva lipici si niste bandaje speciale iar intr-o saptamana speram sa fie ca nou. Of, of, of … bun inceput de saptamana. L-am dus pe la 12 inapoi la daycare, dupa ce ne-am luat lunch-ul impreuna, iar eu am venit si lucrez de acasa. La daycare l-au asteptat ca pe un erou, toata lumea ii cauta in curulet, era vedeta zilei … parca ii mai revenise zambetul pe buze.

Elisor, sarut’mana pentru dieta … dar totusi unde ai trimis-o caci n-am primit-o … a si sa nu uiti inca ceva … o doza de ambitie sa o si tin , please.

alt pentru comentarii la poze / filme, esti o draguta.

Mi-a placut de Bianca, way to go … cel putin din poze se vad déjà progresele pe patine. Stie fata ce vrea … in curand vei avea o partenera pe masura de iesit la patinaj, si … cine stie peste cativa ani … vom auzi de ea la competitii . M-a impresionat Andreas ca si antrenor, cu multa rabdare. Ai doi copii deosebiti, esti o mamica fericita.
In legatura cu rujul, e o culoare rozalie …. Doar ca uit sa ma dau.

Florentina, ca intrebai .. Patrick a facut waw .. mami acuma nu numai ca mirosi spicy (asa spune el cand ma dau cu parfum), dar esti asa de frumoasa . Mor de complimentele lui, e un dulce.
Am tinut rujul, in baia de serviciu caci e cea mai aproape de usa, la plecare … iar tati cand l-a vazut a zis sa o sun pe prietena care a fost la noi de Revelion ca si l-a uitat .. la care, pardon … e al meu… nu i-a venit sa creada, cred ca de 5 ani nu m-am mai rujat…el a fost si mai suprins .
Cale lunga pana la a fi sexy … dar deh, macar de-as slabi vre-o 10 kg … sa arat si eu omeneste.
Maya e o fetita tare matura, cine stie ce-si inchipuie ea draguta cand aude discutia despre viermisori. Neaparat sa o vada un doctor, caci nu e bine, daca e apatica, fara chef de joaca, mancare, ceva o necajeste. Multa sanatate .

Va las acum caci trebuie sa ies sa dau zapada fiindca tati e plecat pana vineri, asa ca mami face totul acasa si pe afara. Si o dau pana nu se strange prea multa de nu mai razbesc cu ea.

Mergi la inceput