Copiluti maricei de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu mai poooooot! Copiii s-au plictisit ingrozitor si au devenit aproape insuportabili. Rasuna casa de urlete la fiecare doua minte de fiecare data pe alt motiv. Am scapat azi la kaufland si parca eram scapata de la puscarie!

Filip mai are cateva coji, sambata cel mai tarziu face baie. O sa fie naspa ca trebuie sa stea la murat ca sa se curete mixtura de pe el iar noi nu avem cada so... A si este pentru a treia oara din toamna si pana acum cand ia antibiotic, speaking of which... Gata, i l-am dat Nu i-am dat de capul meu ca Mihai cand a auzit s-a rastit la mine ca e a treia oara! Am sunat pediatra si mi-a spus acelasi lucru ca are imunitatea scazuta acum si ar fi bine sa-i dam un antibiotic sa nu dam in altele. Ok...
Georgia a trecut nesperat de bine peste boala, nici macar bubele pe care le-a avut, mult mai putine decat Filip, nu au mancat-o sau deranjat-o excesiv. Pe fata are maxim 10 grupate pe frunte si pe obraz in partea stanga. In rest sunt raspandite pe gat, pe burta si pe spate si sunt deja spre vindecare. Nu-mi vine sa cred ce usor a scapat.

Elisor, dar voi ati scapat de coji de merge Bia la gradi?

Lucas, ce mai faci? Ce mai face Matei? Poze, ceva?

Citesc si eu din urma cica sa raspund la ce ati scris dar pana acum deja nu mai e de actualitate

Flori, m-am delectat cu pozele voastre! Ce copii mari si frumosi ai! Ce par superb are Maya! Toata viata mi-am dorit asa par cret si am tot sperat la Georgia ca-l are asa pana s-a dus parul de bebelus. Desi era foarte clar ca nu are de la cine sa-l faca cret, dar eu am sperat. Acomodare usoara la gradi! O sa fie bine, Maya e fetita mare si acum fac tot felul de activitati dragute la gradi o sa-i placa. Filip mi-a spus ca ii este dor sa mearga si eu ma gandeam ca o luam de la capat cu plansul de dimineata.

Onix, cum asa va bate gand de intoarcere? Mie asa imi vine sa fuuuug. Daca te-ar citi Mihai mi-ar spune cu naduf: ti-am spus eu ca nu alearga cainii cu covrigi in coada! Nu stiu ce sa te sfatuiesc. Cred totusi ca la noi nu e o situatie foarte buna. Nici dpdv politic nici economic, singurul sfat pe care pot sa ti-l dau este sa va ganditi foarte bine si sa va documentati in legatura cu oportunitatile pe care le-ati putea avea aici. Adica ce job ce afacere etc.

Chris, peste drum de protv e un magazin in care o sa gasesti niste cutii din lemn foarte dragute pline cu margele de lemn colorata si frumoase rau de tot. Georgia mea a primit de la mos de la Andreea si Eric, e in extaz si ea si Filip. Si cand m-am minuntat eu ca de unde le-o fi gasit mosul imi raspunde Mihai: a pai, are la magazinul ala de vis-a vis de pro tv, ce nu stiai???

Gata, merg sa dau de mancare la micii monstri care mi-au halit deja urechile...

Nu in ultimul rand: La multi ani Ioni si Ioane! Sa petreceti frumos de ziua voastra si sa aveti parte de tot ce va doriti!

PS Mi-am facut Blog Multumesc fetelor care l-au vizitat deja si s-au inscris la persoane interesate. Am planuri marete sa vedem cat ma tine...

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI celor care poarta numele de ION si IOANA, Ionela, Ionut, Nela, Nelutu si ce derivate or mai fi! Sa petreceti bine!

Ioana in special un LMA! Sper ca petreci pe undeva, cu colegii, prietenii, hazbandul si nu esti ingropata in hartii, si LMA si sotului tau ca parca asa stiu ca va sarbatoriti in tandem, atunci merge o !

Poate mai intru pe seara, trebuie sa dau o fuga la Selgros sa-i schimb cizmele Biei, am ramas cu fermoarul in mana si numai ieri le-am luat

Mamisorul cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/elisibia4" target="_blank"> Viata noastra in imagini

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

La multi ani tuturor!

Am disparut ca magarul in ceata . Iarasi am avut niste zile oribile la serviciu, si cred ca de-acumm incolo asa o sa o tin pentru ca sefa s-a pensionat, si nu prea mai facem fata la cat volum de munca avem...
In fine, vroiam sa va multumesc pentru urarile pentru ziua mea - , le-am citit cand am avut cate un mic ragaz...

Eli, am deja bilete la AC/DC
Androix, LOL - stie Mihai mai bine decat tine! Suna foarte tentant ce zici. O sa incerc sa ajung acolo intr-o sambata, ca altfel n-am cum.

Va pup, noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

TDI, te-am visat azinoapte, eram in vizita la tine, imi faceai patul pe canapea Stateai la Torino si Alyssa era mare, cu parul lung intr-o coada, si-ti cerea bani sa-si ia niste rochite de la mall

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare si multumesc de urari de Sf Ion. Culmea e chiar nu am sarbatorit, am ajuns tarziu de la birou si a a fost si ziua bonei de nastere, asa ca nu am putut lasa copilul la ea. Cred ca ne luam revansa in seara asta ca asta mica a plecat chitita ca ramane acolo peste noapte deci sunt libera... sa vizitez ceva la Mall deocamdata ca doar s-a dat drumul la reduceri (desi buzunarele sunt goale).

Elisor - multumesc de comentarii la poze, stiu ca voiam sa-ti raspund la o intrebare adresata de tine dar sa ma calce daca imi mai amintesc. A, mi-am amitit, capul acela de Shrek era intr-adevar tort.

Adnroix - atunci e clar ca Aciclovirul ala " a fost de vina" pentru forma usoara de varsat de vant facuta de Georgia pentru ca altfel s-ar fi chinuit rau.

Cred ca ma aveam ceva de zis, dar vreau sa termin ce mai am de treaba si ma car. Of, ce bine ca a venit week-end-ul, dar, Doamne, greu a mai trecut saptamana!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Constantencelor noastre Oana (Mygirl) si Cornelia le urez cu mult drag la multi ani, cu multe bucurii si sanatate, cu copii sanatosi si voiosi si doar cu prilej de sarbatoare

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani cu sanatate si ceea ce doriti voi sa vi se implineasca Mygirl si Cornelia!

Am o nelamurire foarte mare. Daca pentru mine am putut cere vaccinul ah.. acasa pentru ca ma durea gatul la cristi nu stiu cum sa fac. Pana luni tb. sa spun da sau nu la intrebarea daca il vom vrea vaccinat ori ba.
Pana acum am fost foarte pe pozitii ca nu l vom face dar de cand am aflat ca au murit doi vecini de pe strada sotului de la ei din oras suntem foarte nedumeriti si nu vrem sa gresim. Oare deja exista vaccinuri si pentru copii, stiti ceva de asta?

elisor-nici bia nu a stat pana acum la coafor doar in picioare pentru breton, e prima oara cand i am taiat din lungimea parului din spate. A inceput sa si regrete acum parul..,,dar mami eu vreau parul lung nu mai vreau asa...,,

newmami-am filmat si prima parte doar ca eu nu stiu sa impart filmulteul pe mai multe parti ca e f. mare, astept sa si faca timp sotul si pun si restul.. nu-s zgarcita defel.

Mergi la inceput

Gabi, eu stiu ca n-a iesit inca vaccinul pentru copii, cel putin varianta romaneasca, nu stiu daca exista de import ceva.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Oana!
La multi ani, Cornelia!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

"LA Multi Ani!", Oana & Cornelia, sa fiti sanatoase, fericite, numai bucurii si zile senine.

Mercedes , sper ca nu te-am suparat, dar eu am glumit cand am spus ca esti "zgarcita", fiindca vreau sa vad mai multe poze. Nicidecum la propriu
Noi n-am facut nici un vaccin, nici noi, nici lui Patrick. Chiar daca s-a gasit, lumea nu s-a prea inghesuit. E infricosator fiindca au decedat oameni tineri si copii, dar nici vaccin-ul nu se stie ce urmari va avea.

Noi azi am fost la saniat de dimineata, dupa ora de germana, iar apoi la nap-ul de amiaza, am dat o fuga la ski (http://www.dropshots.com/newmami2005). Patrick a inceput prima sedinta cu instructorul, o ora, si a mai ski-at cu sotul inca o ora. De abia s-a mai dat dus de pe partie. A fost superb, nici prea frig, zapada proaspata o nebunie. Maine repetam schema, iar el va face doua ore cu instructorul caci se pare ca poate, nu-i prea obosit.

O duminica cat mai placuta va doresc.

Mergi la inceput