Rahova sau apropiere (60)
Raspunsuri - Pagina 10
housepocket480 spune:
Monica-elizabetmultumesc frumos! O si pentru tine.
Alinutzaa, da, stiu ca suntem colege si la "strumfi", dar nu te-am mai vazut de mult pe acolo. Deh, daca esti "ocupata" cu odiseea. Ce as mai vrea si eu sa ma "ocup" asa!
Si pe Tudor unde vrei sa-l dai? La parti sau la stat?
La program scurt e mai usor, ca sunt mai multe gradi.
Pupici si mersi!
Mama lui Matei Alexandru
Alinutzaa spune:
Housepocket daaaaa, foarte ocupata!!! Iti tin pumnii sa ai si tu asa o ocupatie in curand.
Despre gradi inca nu m-am hotarat daca va fi de stat sau particulara. Nu stiu nici daca sa il dau din septembrie sau sa mai astept cateva luni. Ma gandesc doar ca va aduce de acolo tot felul de virusi si pitica va fi destul de mica in septembrie (vreo 4 lunite doar) si nu as vrea sa o contamineze si pe ea cu diverse. Asa ca eu inca sunt la stadiul de intors problema pe toate fetele.
Mi-am adus aminte ca o colega de aici de la Rahoviste, Miria Cristina (Miriaaaaaaaaa!!!!!!) o avea pe Damiana la gradi de la Puisor (parca asa imi aduc eu aminte) si stiu ca era multumita. Pe la noi nu a mai dat de mult ca si ea e ocupata cu o odisee. Daca vrei, o gasesti la odiseea de martie-aprilie 2010 si cu siguranta nu se va supara daca va primi un PM pe tema grdinitei.
Despre Pisicile Aristocrate gasesti sigur sigur subiect la Scoli, gradinite, crese, bone. Dar cred ca trebuie sa rascolesti bine. Am citit eu acum ceva timp acolo despre gradi asta si stiu ca am ramas cu impresia ca gradi este ok. Daca imi aduc bine aminte zicea o fata ca au un corp nou de cladire sau ceva de genul asta.
Si o asteptam si pe andre_ea sa vina sa ne povesteasca cum e la Floarea Soarelui, ca Tudor al ei merge acolo.
In alta ordine de idei, eu trebuie musai sa imi iau o perna de aia de gravide ca stau in pat de parca sunt printesa cu bobul de mazare. Ma foiesc nene pe toate partile, si nu imi gasesc locul, si incep sa ma doara toate cele. La Tudor nu a fost asa. Am avut probleme cu pozitia in pat abia la sfarsit, cand oricum era burta cat Casa Poporului!!!Pfuuuuuuu
Gata, fug sa fac o ciorbita de fasole cu afumatura
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
Buna dragelor ma bucur ca sunteti bine...cum stati cu frigul? a mai nins?
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
Alinutzaa spune:
Monica , cu frigul stam bine. Adica nu ducem lipsa.
A nins putin ieri dupa amiaza si aseara, nu foarte mult, doar cat sa improspateze stratul de zapada si sa alunece saniuta mai bine
Dar e frig frigut!!!!
La voi cum e? Cald si bine presupun
Handmade by Alina
Alinutzaa spune:
Ningeeeeee!!!!!
As iesi la o plimbare acum prin zapada, frig si fulgi. Da' e noapte si mi-e frica de caini. Pffffff Asa ca stau cu nasul lipit de geam si ma uit ca pisica la borcanul cu smantana.
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
ce fain ca ningeeee...vreau si eu
la noi e f cald...dar inca ploua...abia am prins azi sa stam si noi la aer putin... in rest in casa, la mc...de-astea
de luni incepe alex scoala...ruxi mai are inca...pana pe 10 vacanta
pe toate
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Aici e un viscol de nu-ti vine sa scoti nasul afara. Pe Mariuca o tinem si azi acasa, raceala asta e incapatanata rau de tot.
Va doresc un weekend placut, sa va odihniti si sa va relaxati.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
Alinutzaa spune:
Lexi sanatate multa Mariucai.
toate fetele
Weekend placut
Handmade by Alina
monica-elizabet spune:
sanatate Mariutei si tuturor copilashilor...aveti grija cu frigul asta
va pup pe toate sa aveti un we fain
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
andre_ea spune:
Buna ziua,
Vad ca se vorbeste de gradi, asa ca vin si eu sa va spun de al meu. Dupa 15 zile de mers la gradi a inceput in sfarsit sa se obisnuiasca, chiar sa-i placa putin. Si tocmai acu' veni vacanta. Pana vineri nu s-a jucat cu copiii, participa la activitati, facea ce i se spunea, dar cand venea timpul pentru jocul liber el prefera sa stea langa educatoare. Am incercat sa-i dau masinute la el, dar nu vroia, ca el nu se joaca. Am incercat sa-i spun sa ceara jucarii educatoarelor, el nu si nu. Nu mi-a dat prin cap sa-i spun ca jucariile sunt ale tuturor, deci si ale lui, asa ca el nu cerea. Si daca el nu cerea, nici educatoarele nu-i dadeau. Vineri am vorbit cu educatoarea despre asta si se pare ca e prins ideea, i-a dat copilului de lucru si chiar a colaborat cu 2 copii la un joc tip mozaic. Sunt tare bucuroasa.
Despre gradi, ce sa zic, e ok. Clasele cam mici (mai ales cea la care e el), dar ok pentru cati copii erau acolo in fiecare dimineata, au loc sa se desfasoare. Educatoarele la fel, mi-au placut, fac eforturi sa-l integreze pe al meu care a venit mai tarziu. Va mai spun pe parcurs.
Alinuzza, eu zic sa faci in felul urmator: inscrii copilul la gradi de stat ca sa ai locul asigurat (in mai se fac inscrierile), si pana in septembrie mai vezi tu daca il dai sau nu. Sau il duci si atunci cateva zile, si inca vreo 2 luni acasa. Acum ca vad ce face fi-miu la gradi, imi pare rau ca nu l-am dat mai demult.
Ma tot gandeam de mult sa-ti spun, n-o fi baut Tudor al tau inca "cea", da' sa vezi ce de o sa bea la gradi. Cand il intreb pe fi-miu ce-a avut la mic dejun imi spune "ceai".
A, si mai e si gradi 178, care in sfarsit e gata. Acolo in corpul nou salile sunt mai mari, mobilierul e nou-nout. Partea proasta e ca erau inscrisi multi copii intr-o grupa, dar imi spunea Florentina (nu mai stiu ce nick are pe DC) ca au ramas doar 20 copii la grupa Mayei. Iar de educatoare e f. multumita. Cred ca este f. importanta educatoarea.
Monica, vai ce domnisoara s-a facut Ruxi! Parca nu-mi vine sa cred cat a crescut. Foarte frumos au cantat amandoi.
Vio, la ce scoala e Mihnea?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David