Rahova sau apropiere (60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Andre_ea vin si eu din urma ca nu stiu... la ce gradi e baietelul tau?

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

'Neata

fete cucuiete
Eu am tras chiulul in weekend pe motiv de vizita a soacrei.

Housepocket Tudor al Andreei este la Floarea Soarelui - cea de pe Margeanului

toate fetele
Sa aveti o saptamana frumoasa

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Nu am facut absolut nimic in weekend decat curatenie, care a disparut deja de a doua zi.
Aici e viscol, viscol, viscol. Am mers incet de tot pe autostrada, azi chiar mi-a fost frica pentru ca nu era curatat deloc.
Mariei inca ii curge nasul, dar am decis s-o ducem totusi la gradi. Mi-e mila de ea ca a stat o saptamana intreaga in casa si s-a plictisit.
Va doresc o saptamana frumoasa si linistita.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna seara tuturor!

noi tot cum ne stiti si pana acum; acu' jumatate de ora ne-am intors de-afara pentru ca am vrut sa ne mai jucam cu fulgi proaspeti de zapada... erau asa de mari si frumosi... am iesit cam tarziu, pe la 16.30 si ne-am intors intr-o ora... timp in care s-a oprit ninsoarea, iar Adeluta imi adormea in brate! norocul meu ca pe ultima suta de metri m-a ajutat o doamna cu o sacosa, pt.ca fusesem nitelus si prin piata in plimbarica noastra, asa ca parca eram Mos Craciun cu tolba plina! Mai rar gesturi de "ajuta-ti aproapele" in ziua de azi... ma refer asa la oamenii necunoscuti de pe strada!

cu o intersectie mai in urma ma apucasera toti nervii ca era o balta mare cat tot trotuarul, iar sirul lung de trecatori care tocmai prinsesera verdele la semafor isi vedeau de drum din sens invers inspre mine dar cu mine asteptandu-i, numarandu-i pe fiecare bineinteles! si cum sa se gandeasca vreunul ca eu (SINGURA de altfel... nu mai era nimeni langa mine) stau la celalalt capat si astept sa trec... eu cu copilul in brate si cu o sacosa mare (si grea!) in mana! ce isi ziceau oare? "lasa ca ea e una, noi suntem multi! trecem noi, si ea la urma!" intr-un final tot asa, cam a 12-a persoana s-a uitat cum stau eu frumos si-astept si m-a lasat si pe mine sa trec!

Lexi sa va fie de bine ninsoarea si voua... partea buna a ei! si pentru perdeluta... cand ne faci o poza ca sa vedem si noi ce perdeluta frumoasa v-ati achizitionat? eu sunt fan la orice tine de amenajat frumos casa! masa (si gradina) - dar abia dupa ce le voi avea, ma voi dezlantui si eu..

SANATATE multa si Mariucai!

Andre_ea ma bucur ca va simtiti bine la gradinita; si noi avem oarece emotii, asa incat pana la toamna o tot tinem in pregatiri la nivel "psihologic" ... ma bazez mult pe comunicarea cu Adeluta, si pe puterea ei de a intelege lucrurile asa cum i le explicam de fiecare data; toate lucrurile pe care le facem, le face, au cate o explicatie; de genul... tati merge la serviciu pentru ca avem nevoie de bani, avem nevoie de bani pentru ca trebuie sa cumparam haine, mancare, rochite, bomboane (bag si din astea care ii trebuie ei..) insa nu stiu ce impact va avea gradinita efectiv! vedem, pana atunci parlim de zor! (din frantuzescul "je parle, tu parles", noi parlim )... la faza cu educatoarea care s-a prins dupa ce i-ai spus tu sa incerce sa ii dea ea jucarii lui Tudor ma gandesc la "ce-o fi fost in capul ei?"... in mod normal ea este EDUCATOAREA! PEDAGOGIA studiata trebuia sa ii INSPIRE si actiunea asta; e tinerica? sunt si unele mai experimentate?.. dar daca in rest copiii se simt bine cu educatoarele respective, cred ca asta e cel mai important! (eu imi amintesc ce-am mai plans cand m-a mutat de la o educatoare buna la grupa mijlocie, la una rea, la grupa mare! o adevarata zgripturoaica, eram si pe vremea lui Ceausescu... am mancat si bataie, si tras de par de la nebuna aia de educatoare! ce i-as mai face eu acum daca as intalni-o )

Alinutza va pupam! si tu cu soacra in weekend? si tu? si eu!

Monica noi am vb.pe alte cai despre micii pianisti... ce sa mai, stii ca am ramas profund impresionata de tot! nu doar de protagonisti, ci si de profesoara lor! va pupam pe toti!

ma apuc de gatit ceva bun pt.ca altfel imi mananca sotul urechile cand vine.. azi e tura de dupa-amiaza, mai am putin timp, cam 2 ore... gata parlitu' fug la bucatarie (sau cum zice adeluta, "du-te butie mami" (du-te la bucatarie mami)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor
cand ma gandesc ca o sa caut scoala si gradi cand vin acasa...ma ia cu fiori desi cred ca tot acolo la 72 o duc si pe ruxi...pe alex inca nu-s hotarata daca-l duc la mine la liceu sau la scoala normala...vom vedea...depinde cum isi doreste si el

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Karli, ce-ai pregatit bun la "butie"? O sa fac poza si cu perdeluta, promit.
Mariuca a plans putin ieri cand a lasat-o tati la gradi, deh, a stat atata acasa incat s-a dezobisnuit de gradi. Azi insa nu a mai plans, asa ca stau linistita.
In rest, aici ninge in continuare...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Lexi am facut o fasolica cu ciolan afumat... tare buna carnita de pe ciolanul asta si a mers la fix si cu salata de hrean cu sfecla rosie (imi adusese mama mai demult) si cu gogosari in otet...

iar azi am facut niste gogosele (eu cu Adeluta) tare bune si pufoase! cu lapte/oua/coaja de lamaie... yumiiii

dar hai ca acum v-am facut pofta... sper ca puteti sa va rezolvati cumva adica ori la craticioara, ori in vizita la mine! ca mai avem din ambele preparate

ma bucur ca Mariuca n-a mai plans azi la gradi.... ai copil bun si intelegator! pana la urma intelege ea ca nu e chiar asa de rau nici acolo! pupici dulci din partea noastra!

sa ne pui poze si cu voi, nu doar cu perdeluta... eu abia astept sa va vad

va pupik, ma duc sa cumpar ceva de la farmacie si ma intorc la "aparate"

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pe toate
rodicuta ce mancarica buna si gustoasa ai facut mai ales gogoshelele ca-s facute cu printesa

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Karli, vad ca ai ajutor de nadejde la bucatarie de pe acum! Bravo voua. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc si Mariucai ii cam place. Cat despre poze, daca vrei sa ne vezi uite aici cateva de cand am fost nasi.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Karli, ce sa zic? Tudor o tinea una si buna ca el nu se joaca, a refuzat masinuta de acasa (oricat l-am indemnat eu sa o arate pe acolo, sa se laude cu ce are el - desi stiu ca nu-i frumos). In plus, eu imi cunosc copilul mai bine decat ele mi se pare normal sa le dau indicii.

Monica, cand veniti de tot in tara?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput