Rahova sau apropiere (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetele.
Ce mai faceti voi?
Noi am reusit sa facem in weekend ceea ce ne-am propus, avem, in sfarsit, perdea la sufragerie, si tare bine e. Arata asa frumos! Nah, ca ma laud.
Sambata am iesit sa cumparam hainute si incaltari pentru noi si pana la urma tot pentru Maria am luat. Pentru noi nimic! Doar pentru ea. Asa ca i-am imbogatit garderoba cu o pereche de adidasi pentru la vara, 2 perechi de pantaloni, 2 de dresuri si o gecuta de iarna pentru ca la cea pe care o avea i s-a distrus fermoarul. Adevarul e ca inca mai am de cumparat una-alta pentru ea, printre altele sandalute albe pentru la vara. Sper sa si gasesc ca tare greu gasesc ceva alb, asa cum vreau eu.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna dimi!!!!!!

si pentru fete

Lexi sa poarte Mariuca cu placere hainutele dragutele

Fug ca ma cheama datoria (pe nume Tudor)

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 22+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Buna fetelor.
Alinutza, multumim de cafea si de urari. Ce-ti mai face burtica? V-ati gandit la un nume?
Restul fetelor, pe unde sunteti?

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Lexi, bine face burtica, multam de intrebare. Creste. La nume nu ne-am gandit inca la modul serios, chiar daca mie imi zburda prin cap numele Raluca. Nu stiu de ce, asa mi-a venit dintr-o data.

Fetele cred ca stau ascunse din cauza gerului. Vad ca se tot pitesc de la o vreme, nu prea isi mai scot nasul afara.

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+

Handmade by Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

rahovistele si daca doriti sa ne vedeti poftiti la auditie
http://www.youtube.com/watch?v=J3I_cFDWr_A

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Monica,noi am vazut...am comentat!

nu reusesc sa convertesc fisierul in care Mihnea a avansat fata de ce ai vazut data trecuta....
e filmat acum o luna cred....poate mai bine,ca e inainte de Craciun...cred ca la finele lui noiembrie....

noi am facut teme(3 ore la 3 probleme )....la ultima a bagat viteza ca l-am amenitat ca ii sting lumina ,TV-ul si-l bag la culcare...asa ca am resuit sa facem substantivul,adjectivul si pronumele pers.la lb romana...apoi am facut pronumele la engleza si tb be la A si N....

ce i-a mai ramasa in cap vedem maine....oricum sunstantivul facusem,pronumele si romana si engleza facusem....si to be doar A....

merg si eu la nani sa se aseze bine covrigii cu susan(Monica tot reteta ta...de data asta mult mai bine mi-au iesit )

pupici la fete,burtici si copilasi (mai mari sau mai mici)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Buna mamicilor

Si eu sunt o mamicuta din Rahova - Sebastian si anul acesta trebuie sa-l dam pe Matei la gradi, asa ca m-am gandit sa va intreb si pe voi de doua gradi din apropiere: cea de la Puisor si Pisicile aristocrate.

Aveti copii pe la gradinitele astea doua, si ce puteti sa-mi spuneti despre ele?

Multam fain si o zi buna!

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Monica, ce copii talentati si frumosi ai!
Vio, succes lui Mihnea la scoala.
Eu nu am nicio noutate, fii-mea e in continuare cu mucisori si cu tuse, asa ca nici azi nu am dus-o la gradi. Sper ca maine sa mearga...

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

housepoket, bine ai venit eu nu stiu despre gr nimik...imi pare rau...poate pe la scoli, gradinite, crese, bone sa gasesti info de care ai nevoie

Vio,lexi multumim

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Buna dimi

Poftiti la . Pentru mine o ciocolata calda

Monica ti-am admirat copiii. Jos palaria!!!!! Si ce seriosi erau amandoi!!!!
Vio nenicaaaaaa, ce de teme si ce de chestii a avut de invatat Mihnea!!!! Pfuuuuu, bietii copii!!! Si ei cand se mai joaca?
Lexi multa sanatate Mariucai
Housepocket nu stiu nimic nici eu de gradinitele din zona. Nu numai de cele mentionate de tine, dar de nici una. Sunt total pe dinafara. O sa incep si eu in curand sa intreb in stanga si in dreapta, ca face si piciul meu 3 ani in vara (Matei al tau si Tudor al meu sunt de-o seama) si ma gandesc sa il dau si pe el la o gradi, la program scurt. Daca aflu ceva iti dau de veste.

Noi...nimic deosebit. Crestem. Si eu, si burta si Tudor.

toate fetele

Alina, mamica mandra a piciului Tudor si 23+

Handmade by Alina

Mergi la inceput