Puiuti de Randunici 2008!! (347)
Raspunsuri - Pagina 14
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, CRISTIANI SI CRISTINE! LA MULTI ANI, NATY!
fac si eu o cinste mica, ca mai am doar 1 ora

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mstela spune:

MERRY CHRISTMAS!!!
Sarbatori cu sanatate si numai bucurii in continuare!
LA MULTI ANI CU TOT CE E MAI BUN CRISTINELOR/CRISTIANILOR/NATALIEI!
In primul rand,randunoiul e spre bine...o fi/o fi fost AH1,Dumnezeu stie,cert e ca azi a mancat,tuse nu,doar are gatul in pioneze,dar tot in pat a bolit si azi,insa pe seara am iesit in cismigiu cu Tea...foarte frumos,impresionant bradul din cismigiu,saniutza cu reni...dar ma enerveaza zapada topita...ne-am intors cu picioarele ude,inclusiv Tea
...
Aseara am impodobit bradul,ce m-am mai chinuit fara randunoi,Tea m-a zapacit,a tras de crengile bradului,eu puneam globuri,ea la tragea,mai si rupea
...i-am spus ca se supara bradutul,plange si pleaca afara,nu am avut cu cine vorbi,cand i-am interzis pur si simplu sa mai traga de crengi s-a asezat jos si a dat cu picioarele in brad
....berbeaca mare am
...dar a participat cot la cot cu mine la impodobit.Abia am reusit s-o bagam la somn,de dragul bradului.![]()
Azi a fost mai draguta cu bradul,desi tot mai da globulete jos..
La 6.30 dimineata s-a tezit urland,cred ca a durut-o burtik,nik nu o linistea...in pat cu noi mi-era teama s-o iau fiind randunoiul gripat,pe langa brad erau insirate cadourile si daca le vedea,se termina cu somnul si linistea noastra...asa ca in mare viteza am carat cadourile in bucatarie...abia am linistit-o si am mai dormit cu totii pana la 8,30.Cand s-a trezit,a mers fuga la brad,trecand pe langa cadouri in directia brad si globuri...Nu prea a interesat-o in mod special calutzul,mai mult celelalte ambalaje.Abia pe seara s-a cam imprietenit cu el..
Poze inca nu am descarcat...filmarile,sa vedem cand vom avea timp ca trebuie transformate blabla...grea treaba asta..
Numai bine doresc tuturor si sarbatori fericite pline de bucurii in continuare.
mami de TEA (1.04.08)
Simo27 spune:
La multi ani Cristianilor
si Cristinelor
!Si Nataliei
Roxana,sanatate
Noi tot pe acasa am batatorit locul
.Macar aerosolul da roade la Sam,nu mai tuseste asa rau ca mine
dar nu mananca nimic,azi am plans ca nu mancase pana la 2 nimic-nimic...cu Geo a mancat niste soldatei cu panica,unt si cascaval,apoi supica.Are o rabdare de fier
si asta mic e topit dupa el.in schimb ,antibioticul l-a vomat,ma termina ca isi face rau singur,nu cred ca mai exista asa un copil....Eu inca nu sunt bine,ma ia cate o criza de tuse de simt ca imi "scuip" gatul afara
.Luni am programare la dr si asa de bine pica,ca sunt curioasa rau cum a afectat tusea asta cerclajul si copilul.Duminica ne vin musafiri....mda,vor sta 3 zile..asta e!sper sa nu ia si ei virusul....
Si abia astept sa imi va nepotelul
,sora-mea zilele astea tb sa nasca
!!!
Noapte bunaaaaaa
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
nicol_conte spune:

La multi ani Sovi! Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate,noroc si numai bucurii alaturi de frumoasa ta familie!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
natynic spune:
LA MULTI ANI SOVI!
Sa fiti fericiti impreuna o mie de ani!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihutza11 spune:
La multi ani Cristine/Cristiani si Naty!! 

La multi ani Sovi! sa fii sanatoasa si mereu zen cu lentilele loz!

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
cami33 spune:

CRACIUN FERICIT, DRAGI RANDUNICI!!! 

LA MULTI ANI, DRAGA SOVI!!! 

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
tuchita spune:
Buna dimineata!
Eu tot cu 

La multi ani, Sovi!
Sa fii sanatoasa si iubita si mereu fericita!
la Multi ani, Cristinelor si Cristianilor si Nataliilor!
Un pupic special pt Gudinda suparata!
Olgutzika spune:

Sovisel

Sa fii sanatoasa si fericita si tot ce iti doresti sa se implineasca!

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
Olgutzika spune:

Cristina-Gudinde, Cristine, Cristiani si Natalii-Naty

Multa sanatate si fericire!

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism