Puiuti de Randunici 2008!! (347)
Raspunsuri - Pagina 15
bubu05 spune:
La multi ani Cristinelor si Cristianilor!
La multi ani Nataliilor!
Multa sanatate tuturor!
La multi ani Sovi! Mami fericita, sa fii sanatoasa si vesela mereu alaturi de comorile tale!
Simo, sanatate si tie si barosanului, Steluta- sanatate randunoiului, Tuchi- condoleante!
bubu05 spune:
Mama, ce telegrafica am fost 
Stau si imi storc creierii....nu stiu ce praji sa fac pt. maine, pt. ziua lui Stefanel...
Ieri am fost pe la soacra-mea, am jucat toti Monopoly cu Vlad, super incantat, apoi nani...azi stam pe-acasa...poate vine mama pe la noi...
mstela spune:
LA MULTI ANI CU FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA SI NUMAI BUCURII,SOVI DRAGA!
mami de TEA (1.04.08)
luny spune:

LA MULTI ANI, DRAGA CORINA!! SA FII SANATOASA SI LOZA TOATA VIATA
..am iesit si eu nitel afara cu Matei, Doamne, cata mizerie/balti/noroi
pacat de ziua asta frumoasa...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
bubu05 spune:
Stef are niste muci verzi de ieri
nu stiu de unde i-a pescuit...Vlad inca tuseste 
Afara nu-i scot, numai mizerie peste tot...
Fug pana la megaimage sa iau cate ceva pt. tortulet ![]()
mimonix spune:

Mult'ani Sovi, sanatate ,fericire, voie buna, numai bine!

Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Simo27 spune:

La multi ani,SOVI!!! 

sa fi fericita langa cei 2 copilasi si Omu tau!
La noi e f cald,asa ceva mai rar a doua zi de Craciun,zici ca e Pastele
.Mai nasol e ca bate vantul rau de tot.
Oana,sanatate copiiilor.spor la tortulet
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
nicol_conte spune:
Neata la amiaza!
Tuchi iau din cafeaua de la tine ca sunt zombi...
M-am trezit la 4 sa-mi duc prietena la aeroport, dupa ce aseara am citirit pana la 2 cu gasca de prieteni; m-am culcat eu la loc cand m-am intors, dar tot nu m-am refacut..
Si noi am petrecut foarte frumos de Craciun, cu familia, apoi cu prietenii..Am fost foarte zapacita si ocupata la salon, astfel incat in ziua de 24 m-am trezit ca nu am brad
si nici nu aveam de unde cumpara nici natural(erau numai uscaturi in piata) , nici artificial. Asa ca l-am facut pachet pe randunoi , i-am dat sofer pe prietena mea si i-am trimis la Carrefour Buzau (ca la capitala nu era de venit)sa ia un brad artificial macar.Au rezolvat cazul.
Pe seara, in ajun, ne-am adunat toata gasca de prieteni cu copii din dotare, l-am imbracat pe frate-miu in Mos Craciun si le-am facut o bucurie copiilor. E drept ce-i mici nu prea stiau ei care-i treaba, dar Alexia si baietelul gazdelor au fost foarte incantati si cooperanti si spre surprinderea mea, Alexia chiar nu l-a recunoscut pe unchisu
Am venit acasa , am culcat fetele si le-am facut bradul pe furis, iar dimineata cand s-au trezit au fost foate bucuroase de brad si de cadouri. Antonia trage continuu de globuri, mananca bomboane la greu, asa ca am fost nevoita sa chelesc bradul de bobo![]()
Ieri, am facut in curte un om de zapada, cel mai mare pe care l-am vazut eu , avea peste 2 metri, se uita peste gard la vecinu, incarc pozici sa vi-l arat si voua..
Ma duc sa-mi usuc parul pana se incarca pozicile.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a134390be552dd3dc9a77b&skin_id=601" target="_blank">A venit Mosu'
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
gecko spune:

La Multi Ani
Sovi!!! Cu multa sanatate, cu multe bucurii si multa dragoste!!!

Salutari dragelor!!! Sper ca ati avut sarbatori frumoase cu multa liniste si multa fericire in inima si in case!!!
Multa sanatate bolnaviorilor
!!!