Puiuti de Randunici 2008!! (347)
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Uf, ce ma enerveaza ploia asta! Fir-ar ea sa fie!
Face A vin! Ma imbat! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
tuchita spune:
Hai, noroc, Nico!
La mine eliniste cu 3, numai ca Ioana are 5 ani jumate, e educata gata, face pipi/kk singura, mananca singura, se imbraca singura!
ma rog, tot singura o deseneaza pe Ilinca cu creta pe fata si in par, o coafeaza cu apa si crema....de-astea!
Rox, imi pare rau de maseaua ta.
Baga buline si neshte 

Ramo si Luny, ce bine ca petreceti cu familionul si prietenii!
nicol_conte spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=a134390be552dd3dc9a77b&skin_id=601" target="_blank">A venit Mosu'!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
bitza037 spune:
HO HO HO HO CRACIUN FERICIT VA DORESC, IAR SPIRITUL CRACIUNULUI SA VA ADUCA BUCURIE SI LUMINA IN SUFLET!!!!!

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
luny spune:
gataaa, l;inisteee, au plecat cu taraboi cu tot![]()
tuchi crezi tu ca 'am petrecut' cu socrii
..a fost asaaa, ceva..s-a salvat ziua ca a venit var-su cu nevasta dupa-masa..![]()
gudinde la multi ani!!! sa fii sanatoasa!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
Deci... am ras o cana de vin fiert (cam mult piper, dar na, mai si caut calul...), am si dormit putin, ca se suise nepermis de sus...
Tuchi, ai si tu dreptate, ca daca as avea si eu unul, cam intre Stefan si Matei ce bine ar fi! Dar na, as nu ar fi mai fost Matei... asa curand
!
si a lui Matei 
Nicoleta spune:
Sa stiti ca vorbeste "starea de dupa vin" din mine... dar cand vad aici familii cu 3-4 copii ma gandesc "Ce atmosfera pe ei de sarbatori!". Si mai tarziu, cu nepoti cu tot, ce familie numeroasa am fi! 
si a lui Matei 
natynic spune:
Buna seara tuturor si LA MULTI ANI Cristinelor (inclusiv Gudinde
) si Cristianilor! Si, daca nu stiati
(ff probabil ca nu) si Nataliile se serbeaza de Craciun, ca exact asta semnifica numele...
Am petrecut pana acum in "pribegie", ieri la ai mei, azi la ai lui; Iulia in extaz ca e bagata in seama de atata lume; a primit hainute, un set de "gospodarie" (fier si masuta de calcat si aspirator), papusi si un maare si f fain Lego. Au fascinat-o toti brazii dar nu s-a atins decat f timid de globuri. N-a mancat mai nimic, a dormit prost dar a fost f fericita.
Simo, sanatate multa!
Pt Stela si cine se mai intreaba, ce e oarecum f caracteristic pt gripa h1n1 sunt urmatoarele:
-tuse seaca chinuitoare, ai impresia ca o sa-ti scuipi plamanii
-stare generala mizerabila, zaci ca o leguma si te doare absolut tot corpul
-o durere de cap f nasoala (asta cica si la vaccin apare frecvent)
-inapetenta severa (si eu si alte 2 colege care au facut dupa mine n-am mancat NIMIC 2 zile)
Acuma, de ce trebuie facuta analiza de detectare? Mai ales la persoane cu risc (cum am fost eu, diabetica) sau care au copii mici acasa; la Babes la pavilionul de copii era plin de gripe si era jale ce complicatii aveau. Ideea e ca daca AI gripa noua, tratamentul cu Tamiflu da intr-adevar rezultate spectaculoase. Eu dupa a treia doza m-am simtit alt om. Si grabeste vindecarea.
Sanatate lui Geo! Si Tea tinuta cat mai departe!!!!
Sa va simtiti bine toti, am plecat sa-mi scot masca de pe fata
(aia cosmetica
)
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde Luny multumesc de urare. Esti singura care ai observat ca ma cheama si Cristina. ![]() |

eu nu am stiu ...LA MULTI ANI SI SA FII SANATOASA !!!!MULTI MULTI PUPICI SI MULTE IMBRATISARI DIN PARTEA MEA!!!!RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128