Puiuti de Randunici 2008!! (347)
Raspunsuri - Pagina 12
Olgutzika spune:
Craciun fericit, sanatate, fericite si belsug!

Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
tonic spune:
CRACIUN FERICIT CU SANATATE, BUCURII SI ARMONIE IN CASA SI IN SUFLETE PT TOT CLANUL RANDUNICESC!
LA MULTI ANI CELOR CU NUMELE CRISTIAN, CRISTIANA SI DERIVATELE! Sa va mearga toate din plin si sa aveti parte de sanatate, bucurii si impliniri!
tuchita spune:
mai fetelor, mai opriti-va din sarmalagit!
Eu fac cozonaci, abia acum, miroase si la mine in casa frumos!
Din pacate n-a fost cel mai vesel Craciun, pentru ca nu am reusit sa ne strangem cu totii.
In dimineata asta a murit soacra sora-mii, femei tanara, tristete mare.
A veni ieri tata la noi si azi a plecat sa se duca la inmormantare, la Botosani.
Eu tin copilul mjlociu la mine, asa ca toate zilele astea am 3 copii!
Nicoleta spune:
Salutare.
Noi am vrut sa iesim la un vinisor in Centru... si pe drum ne-a apucat ploaia, am ajuns totusi si ne-am plimbat cu tramvaiul... si inapoi acasa. In rest... ne facem curaj pentru niste carnati
. Si vinisor fiert la noi.
Tuchi, poate iti faci curaj si de no 3
(si apoi sa-mi spui si mie cum ai facut!).
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI 

noi am fost la mami,ne-am simtit ff bine ...ne-am strans toti de la mic la mare..acum am venit la noi cu surorile mele,fratiorul si nepotelul...mai bagam o prajitura,o friptura mai pe seara si cate-o bauturica...andru doarme..a venit mosu' cu multe cadouri...andru a fost tare incantat,eu am primit o pereche de ghetute de la mosu' din germania..si tare imi sunt dragi...va
si
special pentru randunica ratacita care a absentat de fff mult timpcriss ce face andreiutza?ce mai faci tu?
tuchi spor la trebi dar io stiu ca de craciun decats e bea si se mananca ,nu se face treaba...da-i incolo de cozondaci
..eu i-am cumparat..sunt tare migalosi,trebuie framantati mult si nu ma bag..condoleante pentru soacra surorii tale...
nico v-am vazut
sunteti tare frumosi
LA MULTI ANI CRISTINELOR SI CRISTINEILOR
acum v-am lasat fug la musafiri
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
amira_roxana spune:
CRACIUN FERICIT!!!
LA MULTI ANI CRISTINELOR/CRISTINEILOR CRENGUTZEI!

eu sunt exact asa:
, mi s-a umflat maseaua, zici ca sunt nevasta lui frankeistein. n-am chef de nik, as sta numai cu capul in perne....
daca aveti ceva remedii, fie-va mila si de mine! kya, tu ai rezolvat problema? da-mi si mie pm cu numele dr si cab unde ai fost te rog!
mi-a fost f dor de voi, dar am avut niste zile very busy la serviciu. macar s-au revansat cu niste prime considerabile, avand in vedere ce am auzit pe la altii
. am citit pe sarite, mi-a parut bine sa o "vad" pe naty.
mi-am vazut si ginerele cum se joaca cu nervii cuscra-mii
, un sufletel blond frumos, pe clau&co adorabili ca intotdeauna, dansatoarea crengutei si mai nou cantareatza crengutei...aaaah si cu ceva timp in urma am vazut cea mai frumoasa balerina, absolut senzationala.
Amira a fost mai fascinata de surubelnita si foarfeca cu care i-am desfacut jucariile, decat de jucarii in sine. bradul ii place doar cu luminitele aprinse, altfel nu prezinta interes...
symo
multa sanatate, sa iti revi repede. si randunoiului de stela la fel!
ma duc sa mai bag niste nurofene si alte bomboane de genu' si revin!
va 

pe toate!
luny spune:
Nicoleta, am vazut pozele, ce de cadouri si ce bine le sta cu tati![]()
Tuchi, condoleante..
off, ce trist...
Cuscraaaa, ce rau imi pare...
sa treaca rpd maseaua aia!
...noi suntem abia la sarmale
, pe langa socrii, a venit si varul iubului cu sotia, abia intorsi din strainataturi..au sunat de Craciun si i-am invitat p-aici, au venit, asa ca e un haos de nedescris aici, harmalaie, spre bucuria Mufului, care se da in spectacol de oreeeeeeeee

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix La multi ani Cristine si Cristiani! ![]() ![]() ![]() ![]() Sanatate multa bolnaviorilor si voie buna tuturor! ![]() |
Multumiiiiiim. Deci, sunt buna de cinste, uitati aici:

Rox imi pare tare rau ca esti cu falca umflata. Daca nu merge si nu merge, vezi ca exista cabinete stomatologice deschise si de sarbatori. Cel mai sigur la facultatea de stoma. Trebuie sa existe medic de garda.
Ma bucur ca ati luat prime, la noi zero barat, nimic nimicut, nici o primulita, nici un bonulet ceva. Asta-i viata. Sanatosi sa fim si sa ne gaseasca Craciunul urmator in alte firme cu conditii mai bune ori pe aici ori pe alte meleaguri.
Tuchi condoleante. D-zeu s-o odihneasca si sa le dea putere celor dragi sa treaca cu bine peste soc.
Tie iti doresc sa ti se implineasca toate visele in noul an si sa fi fericita.
Nicoleta tocmai am vorbit cu o prietena a carei fiica este studenta la Univ din Viena si-mi zicea ca atunci cand a fost racita s-a dus si si-a cumparat de la farmacie ce a vrut, fara reteta. Am ramas
si m-am gandit la tine. Poate ca atunci cand vorbesti germana pefect nu mai sunt atat de stricti cu regulile. Nu stiu ce sa zic. Am intrebat-o de 2 ori ca prima data am zis ca poate am inteles prost.Ramo
si eu am facut la fel. Cozonacul e cumparat!Luny sa inteleg ca ai bairam mare.
Nicoleta spune:
Gudinde, ce sa zic... depinde si ce a vrut! Ca si eu am vrut pentru mine diverse chestii pentru gat, si mi le-au dat (antitermicele se dau, la fel si pastilele de supt...). Dar antibioticele (si sirop, si capsule, si picaturi, si bombonele de supt) nu se dau fara antibiotice. Ma indoiesc profund ca doar celor care vorbesc foarte bine germana li se dau antibiotice. Ar fi prea inapoiati daca ar face asta... Eu ma plangeam ca nu imi dau antibiotice pentru copii fara retete (ca in Ro, pe la prieteni, ca nici in Ro nu se dau peste tot) si ca trebuie sa fac poteci pe la medici. Dar ma descurc eu!
Azi am condus iar, dar am ajuns intr-o rampa (mai, si pana sa vad eram atat de relaxata!). Si a venit o tanti cu masina foaaarte aproape, in spate! Si de la stresul sa nu o lovesc mi s-a oprit de 2 ori motorul, cand s-a facut verse! Prima data m-a claxonat. M-am enervat, dar na! Si apoi cand a vazut ca iar mi s-a oprit... nu m-a mai claxonat, m-a prins urmatorul rosu facandu-mi curaj... Si dupa aceea iar mi s-a luat de condus! Si pe autostrada condusesem si eu cu 80, aveam mainile reci-reci de emotie! Pfff, tot sangele mi se urca in cap!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei