Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *34*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Tiii, ce frumusete am vazut.
Ce tare dormea ea, ingnorandu-l complet pe Teo...
Super tare.

S-a facut o finuta, i se contureaza trasaturile frumoase din ce in ce mai bine.

SARBATORI FERICITE!_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Aaa, si zi-i la mama baietelului ca vin cu mielu' cu prima ocazie cand ajung in la mare, ca nu sunt sigura ca Teo e numele baiatului... sau Titus?! Anyway.

Mi-e somn, in cad ochii in gura.
Cred ca ma pun imediat...

SARBATORI FERICITE!_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Aaa, si zi-i la mama baietelului ca vin cu mielu' cu prima ocazie cand ajung in la mare, ca nu sunt sigura ca Teo e numele baiatului... sau Titus?! Anyway.

Mi-e somn, in cad ochii in gura.
Cred ca ma pun imediat...

SARBATORI FERICITE!_

nu-i nevoie de miel, chiar Teo e
multumim de aprecieri, si mie mi se pare ca se face din ce in ce mai frumoasa, dar la mine e normal, nah

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

La multi ani Cristina Ana!!!!!!!!

Sanatate, fericire, bunastare si numai impliniri!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

constantence, mi-a trimis Aida mesaj ca sunt pe drum spre CT cica sa facem cartile nu mi-a spus in schimb pana cand stau, ca zilele astea eu nu prea pot ajunge in oras..si banuiesc a si voi sunteti cu familia, cu planurile de Craciun....dar mai vorbim cand intra si ea pe forum, dupa ce ajunge...

Zuuuuper!!!
Drum bun Aida !

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!
Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mgd13 spune:

buna fetelor
eu sunt una dintre dezertoarele de la odiseea sarcinii.
sunt mai comoda de felul meu si nu am mai intrat sa va scriu, dar ocazional v-am mai citit
am nascut pe 25 sept, la maternitatea bucur, prin cezariana, cu dr Liana Ples, pe Rares de 3.450g si 50 cm, scor apgar 10.
e un copil minunat, de care sunt absolut indragostita, asa cum sunteti si voi fiecare in parte de ai vostri. Nu a avut colici si nici un fel de alta problema, e cuminte si vesel, cred ca nu a plans niciodata mai mult de 5 minute.
cu bunavointa voastra, vrem sa ne aliniem si noi din nou si promitem daca nu suntem prea activi, macar sa nu mai disparem ca magaru' in ceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Buna seara!
Iupiii vine Aida! Lasa ca vedem noi cum ne intalnim Selen! Eu cred ca sta mai mult ca doar nu a batut atata drum pt cateva zile! Eu sunt pe fuga pt ca trebuie sa ma pregatesc de plecare la petrecere. Azi am fost in parc si inca era gheata si zapada pe unele alei, asa ca a fost cam nasol cu caruciorul (Uka n-ai pierdut nimic) si pe urma am fost la mall sa-i luam cadou lui tati. Va

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

proba de semnatura

_ @
@@@
Sarbatori fericite sub @@@@@va doresc Carina & Uka !
_ @@@@@@
|

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Multumesc mult de tot, fetelor, pentru urari! Sunteti nemaipomenite toate!!!
Ellenuta, daca mai intri azi pe forum si daca nu iti este prea greu, imi poti spune si mie reteta de tiramisu? As putea sa caut ceva pe net, dar am mai mare incredere in retele tale! Sau daca ai o alta idee de tort mai usurel de facut, adica nu cu atit de multa manopera, sa-l termin repede.
M-ai distrat la maxim cu eficacitatea investitiei in carut in cazul unui al treilea bebe!
Miha, eu te inteleg ca nu mai ai timp de forum. Cred ca o sa aveti un Craciun tare frumos! Ne mai pui pozici cu frumusetile tale?
Monica, ingerasul Andrei o sa va vegheze mereu si o sa aiba grija de fratiorul lui. Ce frumos ca te duci sa-i duci o coronita! Mi-au dat lacrimile cand am citit. Sper ca in timp, durerea din suflet sa se diminueze si sa poti accepta mai usor ca asa a trebuit sa se intample, ca numai asa Dragoselul a putut veni pe lume. E trist, dar asta e adevarul, toate bucuriile din viata noastra au un pret, uneori mult prea dureros si de neinteles pentru noi. Sper din tot sulfetul sa aveti parte de un Craciun de vis, asa cum ti-ai fi dorit sa fie cel de anul trecut!
Lucia, ia zi, te bagi la tortul Ellenutei? Eu am citit de vreo 5 ori reteta pana sa ma apuc, a trebuit sa o invat pe dinafara si sa vizualizez ce am de facut, pas cu pas!
Vad ca multe v-ati hotarat sa faceti tortul acesta minunat!!!! Desi e ceva de munca la el, merita din plin. Eu mai am o singura felie, o mananc diseara cu sotul!
Monique, cum e la parinti? Ce bunataturi mancati voi pe acolo?
Mary, daca ai terminat cu bunataturile de Craciun, nu vii si pe la mine? Macar o ciorbita, o sarmaluta, acolo, sa-mi faci si mie! Ce gospodina esti tu!!! Sa nu ne uiti cu pozele!!!
Anamaria, deci ai facut si tu tortuletul si nu ai zis nimic!!! AI apucat sa-l mananci? A fost bun?
Selene, nu pot decat sa-ti zic ca Ebrusca este f.f.f.f.f frumoasa, din ce in ce mai frumoasa!!!! Deja are niste trasaturi asa de bine conturate, superbe, totul e frumos la ea, ochisorii, parul, gurita, zambetul!
Uka, deci asa, la BCR ai tu dosarul depus!!! Mai stiu eu pe cineva care lucreaza acolo!! Fug repede sa nu arunci cu rosii dupa mine!!!
Santorini, ce viata pe tine, mamica draga! Auzi la ea, petrecere fara copil si sot!!!! Te invidiez, sa stii!!! Distractie placuta si sa te gandesti si la noi, astea care stam numai la smotru si bucatareala!!!!!!
(eu ma innebunesc dupa Craciunul asta, o sa imi petrec timpul in cel mai placut mod, cu soacra pe cap)
Madalina, eu nu prea am urmarit emisiunea Dansez pentru tine. Este pe baza de voturi de la public? Sa ne spui neaparat cand o sa danseze pentru tine, sa fim toate pe faza si sa bagam voturi!!! Si sa nu te mai intereseze ce zice lumea, ca nimeni nu iti traieste tie viata!!! E plina lumea de oameni rai, mereu m-am intrebat, oare ce-i face pe atitia sa aiba inima asa de plina de ura si rautate!!! Pupici lui Irinel cel frumusel!!
Liliana, astept cu un real interes sa ne povestesti cum ai facut tortul, asta pentru ca zici ca esti asa maestra la bucatarie!!! Stiu eu ce stiu, pe mine m-a apucat plansul la un moment dat, ca asa, pe bucatele e usor de facut, dar e jale la asamblat. Cremele respective sunt moi, si abia dupa ce stau 2-3 ore la frigider se intaresc. Dar tu trebuie sa-l asamblezi cand inca sunt moi, nu stiu cum sa explic, dar pe mine m-au trecut toate caldurile pana sa-l fac. Dar a meritat!
Raspuns identic si pentru Diamar!!!! Va tin pumnii fetelor!
Ce ii aduce mosul Andrei?
Nela, eu vreau musai poze cu checul tau cel colorat!!!! Ce face Ana, a fost cumintica azi? Nu a avut colici de la portocale?
Ralukutule, eu sper din tot sufletul sa vina mamica ta si sa te ajute sa faci bradutul!!! Imi doresc sa aveti un Craciun frumos, asa cum meritati, cu brad, cadouri si bebe Alex fericit si zambaret!
Dana, ce bunatati mai mananci tu acolo, la mama soacra? Cum s-a acomodat Anna?
Monikus, sper ca si tu sa poti avea un Craciun frumos si linistit!
Aida, drum bun, fara nici un eveniment neplacut!!!!!
Fetelor, eu am inregistrat un mare succes azi. Andrei a facut pentru prima oara la olita din proprie initiativa. I-am explicat eu toata dimineata ca daca face pipi la olita o sa vina Mos Craciun cu cadouri la el. La blocul vecin si-a pus cineva un mos din ala de jucarie care se catara pe balcon, si Andrei e fascinat de el. Si i-am zis ca daca face la olita vine mosul si la el pe balcon. Si de-odata il vad ca isi da pantalonii jos de tot si se aseaza pe olita si face pipi!!!! Bineinteles ca l-am laudat, si pupat, asa de mandru era, imi tot arata olita si radea cu gura pana la urechi!!! SI a venit si mosul la el, i-a adus mama mea o gramada de cadouri si un mos de pus la geam! Pe urma tot pe el al facut, a uitat de olita, dar macar e un inceput!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

EMMA VREA SA DEVINA FOTOMODEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Uka, deci asa, la BCR ai tu dosarul depus!!! Mai stiu eu pe cineva care lucreaza acolo!! Fug repede sa nu arunci cu rosii dupa mine!!!

Cum sa arunc cu rosii in sarbatorita ?
Nuu, tu esti exceptia care intareste regula

_ @
@@@
Sarbatori fericite sub @@@@@va doresc Carina & Uka !
_ @@@@@@
|

Mergi la inceput