Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

La Multi Ani ghioceilor sarbatoriti azi!Ayla, super printesa Luana. Am admirat aranjamentele de la masa de Craciun, bradutul, jucariile primite de la mos... foarte frumoasa atmosfera acolo la voi mi-a placut mult cortul ala cu bile. De unde pot sa-l iau si eu?
Am pus cateva poze cu un mos miiiiic - la semnatura.
Va pup si va doresc Craciun Fericit in continuare!
Anca Nicolae, am primit cadoul de multicel, am tacut malc pana acum ca sa nu facem valuri, dar trebuie sa spun ca e MINUNAT!! Iti multumim muuult de tot Azi am reusit sa prind o secventa cu tine si cu bb3 in brate la Antena, sper ca voi erati!!! Nu??

POZE NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

LA MULTI ANI!! CRACIUN FERICIT si multe multe bucurii alaturi de minunatele voastre familii
Va pupam cu drag, va multumim ca existati in viata noastra si ne faceti zilele muuuuuuuuuuuult mai frumoase

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009

mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raaluca spune:

CRACIUN FERICIT !
Salutam mamici si tatici de ghiocei si pupam ghiocei dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Asaaaa....
Sper sa fi avut cu totii un Craciun frumos, si sa ramina asa si de acum incolo !
Noi l-am sarbatorit atipic . Am terminat bradul aseara pe la 23, centrala facea niscai figuri asa ca am luat maimutica in patul mare ca sa o stiu invelita si nani pina dimineata la 7.
Cind centrala avea aprins becul de avarie.
Ceea ce era grav. Mai grav e ca a curs apa din ea toata noaptea.
Am scos parchetul din living, ca tisnea apa din el cind calcam.
S-a dus dracu pozele Ilincai sub bradul NOSTRU...o sa facem miine sub ala de plastic al lu' mama...
Si mai grav e ca a curs apa si la vecinul de jos, care e plecat si desi l-am anuntat nu a ajuns inca acasa.
Eu stau la et 1, el la parter, iar apa era si in boxa de sub noi. Vecinu' e violent si scandalagiu. Si evident se va intoarce tirziu acasa, e plecat fara masina...

Nu mai intru in detalii ce sauna era in camera, in ce stare sint carpetele...e de ajuns sa spun ca sufrageeria are vreo 4x5 m si avea parchet de fag pus acum mai putin de 2 ani... Din fericire mobila are picioruse, deci nu s-a udat. Dar acum e in toata casa, un dulap pe casa scarii...

Imbinarea de la care s-a desfacut teava (in gheu, fireste, ca daca nu trebuia sa darimam gheul nu era distractia completa) s-a reparat - multumesc tata - si acu sintem la noi acasa si avem caldura. Asta e partea buna. O alta parte buna e ca nu a facut scurt circuit nici un aparat (tv, laptop, computer, dvd player si combina) care erau toate in priza acolo. Iar bradul va tine mult anul asta, ca se conserva cu usa de la balcon larg deschisa ca sa se usuce.

De partile proaste nu mai zic ca nu mai vreau sa ma mai gindesc...

Mosul-mama adica io, i-a adus Pisilincai o jucarie cica pt 9+ luni care a speriat-o ingrozitor, in schimb ne-am jucat eu si sora-mea ca niste copii handicapati cu ea. E o panarama care arunca niste bile de plastic pe un topogan, iar si iar...si e conceputa sa stimuleze copilul sa se deplaseze, asa ca bilele alea cad uneori pe alaturi. Bine, ele de fapt cad MAI MULT pe alaturi si sar fireste in capul desteptelor care incearca sa le prinda in timp ce panarama functioneaza...
In rest, ce i-a placut cel mai mult e o papusa-pisica-manusa, ca marionetele de la teatrul de papusi, pe care a pupat-o !! (nu a invatat-o nimeni sa pupe si chiar nu ma asteptam sa pupe jucaria prima oara). Si mai avem jucarii dar nu avem loc sa le intindem deocamdata, pina nu tuflim un parchet laminat sa ne mutam iar in sufragerie...ceea ce tare ma tem ca se va intimpla la anul.

Deci...din ciclul "Cum mi-am petrecut Craciunul", ceea ce nu va doresc si voua...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, o intamplare de genul asta am avut noi acum 3 ani de Valentines Day ; s-a spart un filtru la centrala si a curs apa de la 4 unde stam noi pana la parter
Darrr , eu am asigurare complexa a locuintei adica bunuri + cladire + acc persoane + raspundere civila pt pagube produse tertilor (doar lucrez in asigurari ) si asa ca din tot raul a fost si un bine si anume parchet nou nout si impecabil in sufragerie !
Imi pare rau pt necaz si sa speram ca vecinul nu vine afumat rau de tot

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Ah, pisigri, credeam ca numai Craciunul nostru a fost mai altfel. Imi pare rau!

Fetele cand va opriti din chefuit, ziceti-mi si mie cam cat considerati voi o vizita cu bebe ok ca si durata. Azi am avut o discutie luuuunnnnggggaaaa cu sotul, pt ca eu n-am chef sa-mi petrec toata ziua pe drumuri, prin vizite, cu programul copilului dat peste cap si bebe agitat din cauza asta. Pai eu sunt mai obosita decat cand stau toata ziua singura acasa cu el.

Mergi la inceput

Kea, nu stiu sa-ti spun ca si timp cat e ok cu bebe pt ca depinde mult de bebe, dar la noi regula de baza este: se respecta orele de somn si papa ale Alexandrei !! adica mergem in vizite dupa ce se trezeste si mananca si stam maxim pana e ora ei de somn. Acum daca suntem la buni de exemplu, nu e o problema pt ca se culca acolo ca astazi de exemplu a mancat tot acolo (mancarica o luasem cu noi de acasa) si apoi am plecat in vizita unde am stat vreo 4 ore

Noi avem si noroc, sa zic asa, ca Alexandra e super sociabila, ii place printre oameni, cat de multi sa fie si daca se poate barbati

La noi sotul e mai stresat cu programul ei, cum o vede ca, casca putin, gata hai acasa ca ii e somn fetei

Deci la noi orele de somn se respecta cu sfintenie, cu masa sa zicem ca ne descurcam din mers

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineataaaaa!!!Sa va petreceti in liniste si bucurie zilele acestea si sa va minunati toata viata de puii vostriPisigri, nu-mi vine sa cred ce vi s-a intamplat....acum ma gandesc cu groaza ca si noi am lasat centrala mergand in apartament(suntem la tzara, la parinti) si ma tem ca ne intoarcem maine si gasim balta Stam la 1 si la parter avem tot un vecin idealKea, noi am tot plecat cu maimutica peste tot dar, la fel ca si Novus, i-am respectat orele de somn, masa rezolvandu-se din mers. oricum, tu spune-i sotului varianta care-ti convine argumentandu-i ca te-ai consultat cu noimami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

La multi ani celor nascuti in ziua de 26 La multi ani pentru Monnvass Pentru ca astazi e si ziua sotului meu, dau o sampanie si o felie de tort.......mami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

MONNVAS

Bogdan - sot de Cativ

Mergi la inceput