Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 19
OlgaTarziu spune:
Craciun fericit si un An Nou plin de bucurii. Sa va creasca piticii sanatosi, destepti si frumosi!
Bianca2503 spune:
Buna de dimineata!
Azi-noapte nu prea am dormit ca m-a trezit piticu' la fix 2 ore.
De nervi, m-am hotarat sa ii vand masinuta de la Chicco (aceea Quattro). Nu am folosit-o deloc. Cred ca de vreo 2 ori am stat in ea. O dau cu 230 RON negociabil. Daca doriti, poftiti.
O vand gata montata:) ca nu mai am cutia de la ea.
Craciun fericit si voua!
PS: nu pot sa vad colindatorii, nu merge link-ul la mine.
anca_nicolae spune:
Inca 1 data CRACIUN FERICIT!
Si dc vreti, ne puteti vedea la antena 1, la razvan si dani, chiar acum, mai mult spre sfarsitul emisiunii, noi stam langa iglu, pe partea dreapta, mai in spate, cum vedeti voi la tv :)

Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 7 luni
aris26 spune:
CRACIUN FERICIT dragele mele. stiu ca pentru multe dintre noi este primul craciun cu un bebe
sa va bucurati de sarbatori si sa nu uitam sa multumim petru cat de norocoase si fericite suntem azi.
petrecere frumoasa zilele astea

25 martie 2009
Floric spune:
Primiti cu Uratul?
LA MULTI ANI, SARBATORI CU MULTE BUCURII SI CADOURI SUB BRAD.
Fiecare sa petreaca dupa placul inimii aceste zile de sarbatoare, iar puiutilor le urez multa sanatate, sa creasca mari, inteleti si ascultatori, isteti si iscusiti ca mamicile lor (hai si ca taticii).
Noi suntem la Bran. petrecem traditional cu palinca si cu vin, carnati si altele. S-a dus regimul. Tot
tina casa ![]()
Va pup. Ajungem luni acasa. Atunci imi iau pauza pt recuperat si apoi mai depanam amintiri de la...Primul Craciun in 3. (sau dupa posibilitati in 4, 5, 6...
)
Monica, multumesc inca o data pt frame-uri. le-am facut tuturor mare bucurie cu pozele. Au iesit super.
Gige (Lucia) multumesc de mesaj. Mi-a luat ceva vreme sa ma dumiresc de la cine e...scuze.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
mababei spune:
Un Craciun minunat si sarbatori frumoase!
Cristian, Maria Cristiana, Victor Cristian, Victor Christian si fratior Eric Christian, Valentin Cristian
La multi ani si sarbatoritilor zilei:Timeea Alexandra, Maria, Ariana Maria, Alexandros Luca,Vladimir Theodor si baietel de Bombonique 
Monnvas,Mihaelacq, multumim de urari
!
mihaela, mama de
nazdravan Calin Cristian. din 14 martie 2009
Ayla21 spune:
Craciun fericit tuturor mamicilor de ghiocei si intregii voastre familii! 
La multi ani!
Cristian
Maria Cristiana
Victor Cristian
Victor Christian
Eric Christian
Valentin Cristian
Timeea Alexandra
Maria
Ariana Maria
Alexandros Luca
Vladimir Theodor
baietel de Bombonique
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
Ayla21 spune:
Am pus Poze cu Luana de primul ei Craciun.
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=155635897" target="_blank">The Christmas Story 
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
simonapro spune:
Va dorim din suflet CRACIUN FERICIT si tot ce va doriti!
pe toti!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)