Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Va mai urez o data Sarbatori fericite si un Craciun linistit. Craciunul mi se pare sarbatarea maternitatii, de-aia va urez sa va bucurati de familiile voastre, acum mai numeroase!

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Hai sa va mai dau un link sa vedeti cum papa Petru
Dupa fiecare lingurita pe care o mananca scoate un sunet exact asa cum fac purcelusii! Fetelor indianu' nr 3 grohaiedupa fiecare lingurita de papa

http://www.youtube.com/watch?v=agee4cfYvwA

ginerele meu frumos !!!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Cuscra NOVUS sper sa nu ne "renegati" daca a-ti vazut ce sunete scoatem la masa. Promit sa il invat sa manance mai frumos pana ce o va scoate pe Alexandra in oras

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Merg si eu la ca am avut musafiri pana acum si Alexandra s-a distrat de minune cu atata lume !!

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

MONICAmultumesc de pm

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Gata fug si eu la somn ca sunt terminata de oboseala...dar mai intai voi pune cadoutele sub brad
Va pe toate
Noapte buna!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

sasha, hai ca e bestial petrut. chiar am ras, cum deschide el gurita. sta asa cumintel.....el papa din pozitia aia? ca vad ca ai spor cand ii dai asa sa pape. maria stie doar doua pozitii.orizontala si verticala. as avea si eu viteza mai mare la bagat lingurita din pozitia voastra. bravo lui daca sta si asa.
oricum, e bestial cu ochii albastri si buclele alea frumoase.

din 10 martie 2009, mami fericita de

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Craciun Fericit tuturor!

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

sasha, hai ca e bestial petrut. chiar am ras, cum deschide el gurita. sta asa cumintel.....el papa din pozitia aia? ca vad ca ai spor cand ii dai asa sa pape. maria stie doar doua pozitii.orizontala si verticala. as avea si eu viteza mai mare la bagat lingurita din pozitia voastra. bravo lui daca sta si asa.
oricum, e bestial cu ochii albastri si buclele alea frumoase.

Danoi papam in balansoar. Ii sprijin balansoarul sa nu se poata legana si rezultatul l-ai vazut.
Am reusit sa vad si eu minunea ta de fata (mi-a dat MONNVAS user si parola) este superba si exact asa cum am retinut....COCHETA

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Gata acum chiar ma bag la somn. Va puuuup!

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

saru` mana sasha. maine speram sa ne pozeze tati la bradut.

gigelicoooooooo, mama numai tu putea sa faci asa morcovul din craciun
ti-am zis ca am vazut pitonul? ce mare si frumos este si ce ochi are.am vazut toape pozele de la ziua lu tati si cu bradul dar sigur am uitat sa-ti zic ce frumos pitonas ai.

fetele, ma duc si eu la nani langa tati. pe maria a pus-o el in pat. la el nu se trezeste.

noi sarbatorim craciunul acasa, n-as vrea zilele astea nici sa plec in vizite nici sa vina nimeni. e sarbatoarea noastra vreau sa fim doar noi 3 sa ne jucam cu maria si sa ne bucure aceste zile.

nopate ebuna.

Mergi la inceput