Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*
Raspunsuri - Pagina 17
mihaelacg spune:
sasha, am vazut pe teo si pe iri ce frumos colinda. la anul il trimiti cu ei si pe petru, nu?
am vazut si pe cristian cu impodobeste bradul. baiat mare, ai baza in el, face treaba buna.
LA MULTI ANI CRISTIAN!
LA MULTI FETITA MEA DRAGA !DOAMNE CAT DE MULT TE IUBESC!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !
din 10 martie 2009, mami fericita de 
CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI
http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034
shasa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Circul nostru va prezinta: un plangacios, fetita lu' mami, cum ma mir de zapada, ce cadou au primit mami si tati de Craciun si povestea bradutzului Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
MONICA superbe pozele, superb chiscuta

Iri
Teo
PetruNew Life Is Born
novus spune:
| citat din mesajul lui anamariame Novus, cu intarziere mare, datoria de acu cateva zile. |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
shasa spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Shasa mai da' Teo cam trage chiului... si Iri duce greul... si tot Teo strange cadourile. Pai e corect, mai, asa ceva? ![]() Sunt superrrrdulci, Doamne, oare asa o sa cante si al meu? Sniff, sniff, deja imi lacrimeaza ochii de emotie. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
multumim
Eh, Teo este mai mucalit si putin mai puturos...dar se face el mare si ii treceIri
Teo
PetruNew Life Is Born
shasa spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg sasha, am vazut pe teo si pe iri ce frumos colinda. la anul il trimiti cu ei si pe petru, nu? din 10 martie 2009, mami fericita de ![]() CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034 |
MIHAELA
multumim
Cu siguranta nu mai scapa Petru la anuIri
Teo
PetruNew Life Is Born
novus spune:
| citat din mesajul lui shasa Cat despre indienii cei mari...asa i-am invatat de mici mici si stiu ca asta este traditia .... bradutul pe 24 intotdeauna....dupa ce colindam. Apropo de colind....hai sa va dau link sa vedeti cum au colindat azi baietii mei ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Zw9cFJhIRwg&feature=channel |

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
shasa spune:
Si voiam sa iti mai spun tot tie MIHAELA...ca eu nu am mai reusit sa iti vad fata de de ceva timp fiindca nu mai am parola de la contul comun
Si asa mult imi placea sa o admir...ca-i tare cocheta
Iri
Teo
Petru
New Life Is Born
novus spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Circul nostru va prezinta: un plangacios, fetita lu' mami, cum ma mir de zapada, ce cadou au primit mami si tati de Craciun si povestea bradutzului |

ce frumosi sunteti !!!

Mami lui
novus spune:
| citat din mesajul lui shasa Hai sa va mai dau un link sa vedeti cum papa Petru Dupa fiecare lingurita pe care o mananca scoate un sunet exact asa cum fac purcelusii! Fetelor indianu' nr 3 grohaie ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=agee4cfYvwA |

ginerele meu frumos 
!!!Mami lui
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg am vazut si pe cristian cu impodobeste bradul. baiat mare, ai baza in el, face treaba buna. ![]() [red]LA MULTI ANI CRISTIAN! |
Multumim, la multi ani si voua! Si mamicilor Leeloo, Cris_tinaus, celorlalti Cristieni - Victor Cristian, Victor Christian, Calin Cristian si Valentin Cristian.
Nu, Mihaela, fiu-meu nu impodobeste bradul, ci il despodobeste
ia cate un glob si il arunca pe jos, asa cum face cu orice obiect ii pica in mana. Si eventual fuge dupa el sa joace fotbal Ma bag si eu la
, maine voi avea o zi usoara, ca suntem invitati la ai mei si o sa aiba fiu-meu o gramada de vasali 
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!