Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *126*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelacg spune:

sasha, am vazut pe teo si pe iri ce frumos colinda. la anul il trimiti cu ei si pe petru, nu?

am vazut si pe cristian cu impodobeste bradul. baiat mare, ai baza in el, face treaba buna.

LA MULTI ANI CRISTIAN!

LA MULTI FETITA MEA DRAGA !DOAMNE CAT DE MULT TE IUBESC!

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR !

din 10 martie 2009, mami fericita de

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Circul nostru va prezinta:
un plangacios, fetita lu' mami, cum ma mir de zapada, ce cadou au primit mami si tati de Craciun si povestea bradutzului

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

MONICA superbe pozele, superb chiscuta

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Novus, cu intarziere mare, datoria de acu cateva zile.

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:

Shasa mai da' Teo cam trage chiului... si Iri duce greul... si tot Teo strange cadourile. Pai e corect, mai, asa ceva?
Sunt superrrrdulci, Doamne, oare asa o sa cante si al meu? Sniff, sniff, deja imi lacrimeaza ochii de emotie.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

multumim Eh, Teo este mai mucalit si putin mai puturos...dar se face el mare si ii trece

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

sasha, am vazut pe teo si pe iri ce frumos colinda. la anul il trimiti cu ei si pe petru, nu?

din 10 martie 2009, mami fericita de

CRACIUNITA CU OCHI ALBASTRI

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/Mihaelacg?locked=true#5418795815470836034

MIHAELAmultumim Cu siguranta nu mai scapa Petru la anuChit ca incaseaza el ceea ce se primeste....

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa
Cat despre indienii cei mari...asa i-am invatat de mici mici si stiu ca asta este traditia .... bradutul pe 24 intotdeauna....dupa ce colindam. Apropo de colind....hai sa va dau link sa vedeti cum au colindat azi baietii mei

http://www.youtube.com/watch?v=Zw9cFJhIRwg&feature=channel

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Si voiam sa iti mai spun tot tie MIHAELA...ca eu nu am mai reusit sa iti vad fata de de ceva timp fiindca nu mai am parola de la contul comun Si asa mult imi placea sa o admir...ca-i tare cocheta

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Citat:

Circul nostru va prezinta:
un plangacios, fetita lu' mami, cum ma mir de zapada, ce cadou au primit mami si tati de Craciun si povestea bradutzului

ce frumosi sunteti !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Hai sa va mai dau un link sa vedeti cum papa Petru
Dupa fiecare lingurita pe care o mananca scoate un sunet exact asa cum fac purcelusii! Fetelor indianu' nr 3 grohaiedupa fiecare lingurita de papa

http://www.youtube.com/watch?v=agee4cfYvwA

ginerele meu frumos !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

am vazut si pe cristian cu impodobeste bradul. baiat mare, ai baza in el, face treaba buna.

[red]LA MULTI ANI CRISTIAN!

Multumim, la multi ani si voua! Si mamicilor Leeloo, Cris_tinaus, celorlalti Cristieni - Victor Cristian, Victor Christian, Calin Cristian si Valentin Cristian.

Nu, Mihaela, fiu-meu nu impodobeste bradul, ci il despodobeste ia cate un glob si il arunca pe jos, asa cum face cu orice obiect ii pica in mana. Si eventual fuge dupa el sa joace fotbal barbatii astia au fotbalu-n sange, zau ca io nu l-am invatat asa ceva!

Ma bag si eu la , maine voi avea o zi usoara, ca suntem invitati la ai mei si o sa aiba fiu-meu o gramada de vasali

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput