***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

UN AN NOU PLIN DE SANTATE, BUCURII, IMPLINIRI SI TOT CEEA CE VA DORITI ALATURI DE CEI DRAGI!

ANASTASIA- LA MULTI ANI SA CRESTI MARE, SANATATE, SA-I BUCURI PE MAMI SI PE TATI SI SA AI GRIJA DE FRATIORUL TAU!

Noi am petrecut f linistit.. ca niste babalaci dar am avut chef de vorba si am stat pe baricade pana la 8 dimineata... noi si o pereche de fini cu fetita lor de 9 luni. Nicolas s-a culcat pe la 2 noaptea si finuta bebelina abia pe la 3.
Dimnineata la 10 juma ne-au trezit colindatorii cu sorcova.. si pt ca eram cheauni de somn sa iesim sa le dam bani au tot insistat.. ba au strigat, ba au cantat, ba au batut in usa, ba au sunat la poarta ... am rezistat pana la 11 juma cand a iesit Robert si i-a mustrat ca-s nesimtiti.
Deja au sarit calul... incepusera sa dea cu bombe in curte... dupa ce de 7 zile ne colinda continuu si le-am tot dat bani ... iar ieri pe 31 au venit dimineata cu"Capra" si seara cu "plugusorul".Deh viata la tara... noi i-am primit cu drag pana azi dimineata cand eram rupti de somn si ne-au scos din sarite. Asta a fost singurul moment "palpitant" in ultimele zile.

La 12 noaptea am vazut focurile de artificii din Bucuresti... tot din cauza de avantaj ca stam la margine de capitala. Noi am avut doar niste chestii legale luate de la Auchan... care mai bine le dadeam foc pe masa in casa, nu ca anul trecut cand am avut arsenal serios de foc de artificii.
Eh.. cam atat de la noi.

Va pupam inca odata si va dorim toate cele bune.

LILIANA 32+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare doamnelor...
Ce faceti?
Va refaceti?
Maine dimineata o luam si noi din loc spre Bucale si de luni din nou de codita...servici si gradi...
Si astia au anunta la tv ca de duminica incep ninsorile iar noi cat am stat aici nu am prins deloc zapada.
Asa ca cel mai probabil pe la sfarsitul lunii ianuarie mai dam o fuga.

Ioana, nu e SF camerele sunt super incalzite; nu stiu cum se face dar noi de cand am venit avem calorifele inchise si tot nu putem dormi de cald.
Daca va intereseaza, recomand cu cea mai mare placere pensiunea: se numeste Panicel (o gasiti pe net: www.pensiuneapanicel.ro); mancarea, cazarea si servirea sunt super ok.
Sper sa nu se considere reclama
Aseara au facut foc de tabara pe la 11 noaptea iar Matei a fost foarte incantat...
Ne auzim maine sau daca nu sigur duminica.
Sa aveti o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

frumoasa anastasia, sa ai viata plina de iubire, caldura si sanatate! de la noi si distractie frumoasa

celor care poarta numele de Vasile si derivate ale acestuia!

apar si eu la ceas de seara....azi am fost la fini in Sibiu, am porbabt si masina...nu a mai aparut anomalia la motorul diesel, acum nu ne bucuram prea tare...asteptam si drumul de Tm. daca mai era...trebuia sa apara, dar cum ne-am ars de atatea ori...asteptam si testam.
astia de la service VW din Alba, nu au oameni priceputi, dar aseara am aflat ca au ceva computere super performante, care depisteaza si le da mura in gura ce trebuie facut. sunt foarte scumpe si e unul dintre putinele service-uri din tara care are asa ceva.

Marco a ramas iar la ai mei sa doarma peste noapte. noi ne bucuram tare, soacra e cam trista ca nu o baga in seama...dar asta e....daca nu se prea coboara la nivelul lui.... si nici nu l-am lasat cu ea mult, e drept.

Revelionul l-am petrecut aici cu cumnata si inca 2 familii. Edi la 23:45 sugea de zor, am crezut ca asa ma va prinde noul an, dar la fara 5 min. dormea.
Marco si-a ars 3 varfurile de la 3 degete la plancha aia pt. gratare, imediat dupa ora 12. Noroc ca nu i s-au facut basici, nu era incinsa destul.
a rezistat pana la ora 3 noaptea, musafirii au plecat dupa vreo 5 min....nu mai avea cine sa-i anime si intretina, noi ne-am pus la 4 in pat, dar eu numai spre dim. am adormit... e de vina.

acum stau cocotata in varful patului, cica eu il adorm pe Edi...se tot invarte in patut...nici vorba de adormit.

vad ca ati scris o groaza....sper sa va si citesc azi.

Lili super ca ati petrecut in liniste. e mai bine in starea ta.
Irina putin mai ai, ai grija de tine...va fii ok bebelina. frumoase numele, pacat ca nu te-ai putut impune sa pui si pe cel preferat de tine.
Iuliana pacat ca nu aveti zapada, stiu cat ati asteptat.
Silvia nu am fost gazda, dar tot eu am ajutat-o pe cumnata cu pregatelile, aranjatul, pe urma spalatul si alte cele. mai bine era sa fii fost invitata.
Bumbi te cred ca nu mai stau despartiti piticii. unde i-ai lasat? nasol cu bona...sper sa se razgandeasca mama ta, caci de nu o iei de la capat.
Miha super meniu. cum a fost seara? ai fost gazda buna?
Anda bine ai revenit. sper sa mai apari pe aici, caci ne face placere. cum ati petrecut? ce mai face tizul?

uite ca am reusit sa va citesc...si Edi tot nu a adormit.
merg jos, al meu sot s-o fi ratacit printre sticlele de vinuri, de nu mai imi aduce sucul.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani si de la noi pt cei care poarta numele de Vaile !
Eu sunt racita bocna si aiurea tare, banuiesc ca a adus iar ceva JP de la spital ca si el e racit tare si cum am stat numai in casa clar nu aveam unde sa racesc...acum astept sa ia si piticul , vai ca m-am saturat . Trebuie sa ies la farmacie azi sa iau ceva medicamente mai serioase ca vad ca nu o pacalesc si de 2 zilz zac de pe un pat pe altul asa am inceput anul.
Iuliana am vazut pozele cu locatia, super arata vad ca se pot face si cursuri de calarie, daca ajung la vara tare mi-ar placea sa u vad si sa pescuim acolo oricum am in plna la vara sa il las pe Alain o luna la bunici . Putin aiurea ca nu ati avut zapada.
Giova ar fi super sa scapati cu masina ca v-a enervat destul. Deci si Marcolino a rezistat la Rev , simpatic e .
Mihaela super meniu ai avut ma bucr ca ai avut succes cu el, nu amma facut pui KFC de ceva vreme de maine ma bate gandul sa intru si eu la dieta aceea de 90 de zile
Lili vai ce aventuri cu colindatorii dar scuza-ma ca a avut dreptate sotul tau asta nu mai e traditie e aiureala sa colinzi o ora ... hai ca nu mai ai mult si esti cu bb in brate
Gata am fugit ca trebuei sa ma joc cu Alain pe Tv joc cu masini , revin eu mai pe seara al meu sot e iar de garda ...suntem singuri , asa o tinem de cand a plecat soacra mea.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

LA MULTI ANI FETE SI SPIRIDUSI DRAGI! Un An 2010 minunat si plin de sanatate, noroc si bucurii!
LA Multi Ani Anastasia! Sa fii sanatoasa si norocoasa!
Irina, tinem pumnii. Semnatura ta ma induce in eroare. Deci termini 38? Tine-o in burtika pe micuta cat mai mult, de preferinta cat vrea ea! E fff important.
Silvi, sanatate multa ca vad ca esti racita.
Ioana, mersi de grija, din pacate la mine sarcinile si alaptarile succesive si-au adus contributia la imunitatea lipsa. Ma voi reface candva, cand voi dormi mai mult. EU pe cat posibil tratez totul cu indiferenta.
Noi am sarbatorit destul de pasnic acasa cu finii nostri fara copii-fara copii-ei, care inca nu se incumeta, dar cu copiii nostri-in forma maxima, adica ffff rai! Razvan l-a terorizat pe Radu (care numara orele pana se intoarce la servici- luni, cand cred ca va dormi ori pe birou, ori pe vreo canapea- orice numai sa nu stea acasa unde e haos). Tavi m-a terorizat pe mine, fiindca in loc sa doarma in oarecare linite, era domnisoara Ana cu gura mare si voce stridenta si-l deranja. Asa ca la miez de noapte Ana treaza la artificii, Tavi treaz voia papa, doar Razvi ce dormea! Sper ca macar somnul lui sa fie de bine, ca tot anul trecut n-a dormit!
Acum cei doi "mari" ai mei se joaca, in timp ce Radu doarme, Tavi idem. Eu ascult muzica la TV- mai nou sunt obsedata. Ufff Radiohead-Creep, pt cine gusta genul si stie....ash cauta eu pe YouTube, dar n-am chef.
Fetele din Buc, cine stie un ORL-ist? Mai cu mila, sa nu sara la cutit sa-mi scoata polipii din copchilul meu de 2 ani? Ca eu cu tot calmul meu, incep ma ingrijorez si ma acuz deja de nesimtire. Vreau musai sa-l duc sapt care vine. Toanca, voi ati fost cu otitele lui Matei pe undeva? Un Budimex ceva, ca pt noi e mai "la indemana"?

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare.
Am plecat de la munte unde nu era pic de zapada, iar acum la Bucuresti de azi noapte ninge
Am stat azi cu Matei in curte vreo ora si jumatate si ne-am jucat cu zapada; macar atat....
Bee, eu am fost cu Matei la dr. Agache Armand de la Medlife (cea din Grivita); din punctul meu de vedere e un dr. foarte bun si se intelege bine cu copii.
Ii gasesti ne. de telefon pentru programare pe site-ul lui MedLife.
La Marie Curie tot insistau sa ii scot polipii lui Matei
O sa incerc sa incard si eu pozele de la munte, dar acum sincera sa fiu mi-e cam lene si ma gandesc cu groaza ca de maine mergem din nou la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

La multi ani Sebi! Sa cresti mare si frumos si sa ai parte in viata doar de ce e mai bun!
Bumbi sa iti traiasca baiatul!

Irina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

LA MULTI ANI! UN AN NOU FERICIT SI CU IMPLINIRI!! SA FITI FERICITE ALATURI DE FAMILIILE VOASTRE FRUMOASE!

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Sebastian! Sa cresti mare frumosule, sa fii sanatos si cu mult noroc in viata Bumbi mamico, sa va traiasca baiatul si sa fie plin de bucurii

pe unde santeti toate?
Silvi am vazut filmul cu Meg Ryan de 2 ori Am tras astazi pe dvd Avatar, il vad diseara Mai devreme am vazut pandorium, un sf interesant,ma mai gandesc si scriu...sant cu ochii la stiri si nu ma pot concentra

edit: mai e un film dragut: cainele caratist

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Astazi este si ziua lui Paul.

http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/

Mergi la inceput