***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***
Raspunsuri - Pagina 8
silvi_2005 spune:
La multi ani !!!!Tot ce va doriti !
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
La multi ani Anastasia!!!!Ralu sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii !!!!
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
La multi ani Anastasia!!!
Silvi cum a fost tigara de foi?
merg sa il echipez pe Angelo sa coboram pt rachete...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
toanca spune:
LA MULTI ANI SI TOT CE VA DORITI IN NOUL AN!!!!!
SA DEA DOMNUL SA AVEM UN AN BUN, IAR SPIRIDUSII SA FIE SANATOSI!
La multi ani Anastasia!!!
Matei a reusit sa stea treaz pana la ora 1 noaptea dupa care a clacat
Dupa cum vedeti e ora 5 dimineata, iar mie nu mi-e somn delocDimineata o sa fiu zombi
Mi-e foarte cald si nu pot sa adorm; in plus muzica este atat de tare incat zici ca-ti urla in urechi
Am fost azi iar in Poiana Brasov si nu mai era niciun strop de zapada numai pamant; dar cred si eu azi la pranz erau 12 grade afara
Incerc sa dorm si eu.
Inca o data la multi ani si ne auzim
d_melli spune:
La multi ani si de la mare!
Fie ca noul an sa va aduca fix ce va doriti !
La multi ani printesa Anastasia!
Irina 35+ cu
Biancas spune:
Buna dimineata doamnelor,
La multi ani cu veselie, sanatate ca-i mai buna decat toate.
Anul 2010 sa va aduca tot ce va doriti, sa va implineasca toate dorintele.
La multi ani!!!
pisoi3 spune:
Fetelor,
LA MULTI ANI, SANATATE MULTA, BUCURII CAT CUPRINDE, SA VA BUCURATI DE FAMILIILE VOASTRE SI NUMAI BINE SA VA DEA DUMNEZEU!
SA AVETI UN AN NOU 2010 MINUNAT!
Va pupam cu mult drag.
Anda si Mark
Lost in different projects...
pisoi3 spune:
ANASTASIA de Ralu, LA MULTI ANI, PUI MIC, SANATATE MULTA, NOROC SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR, SA LE ADUCI MULTE BUCURII LUI MAMI si TATI SI FRATIORULUI CEZAR!
DIANA de Moni, LA MULTI ANI, PUI MIC, SA FII SANATOASA, NOROCOASA SI TOATE DORINTELE SA TI SE IMPLINEASCA, SA LE ADUCI MULTE BUCURII LUI MAMI SI TATI SI FRATIORULUI TUDOR!
Multi pupici de la noi si numai bine va dorim.
Anda si Mark
Lost in different projects...
silvi_2005 spune:
Bonjour fetelor cum ai petrecut de Rev, Noi pe la 1'30 am dat stingerea pana atunci a stat si Alain . Azi am facut curcan si am facut un pranz mai festiv http://bucataria-sylviei.ro/curcan-umplut-la-cuptor/ a ieist super.
Anda pupicei si aici de la noi, cred ca Mark cumintel cum e s-a culcat devreme aseara. Ati baut champania pana la urma ?
Maraki tigara de foi nu a fost prea binevenita ca sunt racita ca naiba si tusesc le pastrez pe restul pe cand ma vindec, sunt din acelea maro din tabac pur aromat dar subtiri si cu filtru, daca as fuma numai din astea as fuma ai incercat? Stii de ce vb? Sory cu filmele ca am uitat, iti fac lista, aseara pot sa iti zic ca am revazut again Nopti alte in Seatle si You'v got mail cu preferata mea Meg Ryan si Tom Hanks ambele