***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***
Raspunsuri - Pagina 7
d_melli spune:
Buna ziua si de la noi , tot 2 in 1.Ieri am fost la medic si a zis ca ea crede ca mai sta o saptamana.Sau cel putin spera.Problema e ca e tot in pozitie transversala si ca din cauza asta nu ia in greutate si nici nu ii permite sa se miste de acolo.Are undeva intre 3 si 3200 gr si placenta gradul 3.Acum a ramas sa merg marti cand termin 38 sapt sa vedem cand ma programeaza, miercuri,joi.De nascut normal nici vorba din cauza cordonului.Asta sunt vestile.De ramas numele ramen Carla ca asa vrea toata lumea si probabil Antonia al doilea nume.Voi stit ca eu vroiam Ariana dar, nu m-am inteles cu nimeni.
Ioana ce mai imi ploua in gura cand ma gandesc la tort de zahar ars si clatite umplute.Eu nu fac nik, iau de la mama , ca si asa stau acasa.
Maraki ce misto arata tortul tau.Talent nene , eu sunt pe langa.
Mai intru pe seara ca si asa somez prin zona.
Irina 35+ cu
silvi_2005 spune:
Ioana ca am uitat de la habaceala cu raceala pupici multi si super meniu ai mamico Ce bine ca ai prietene cu sarcina apropiata ca o sa ai colege de suferinta la bb mic . Merci mult de aprecieri esti o super draguta tu, promit ca vin si iti fac un meniu ce vrei tu cand vin in tara tu vei f cu bb mic pe atunci numai bine te ajut pupin .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
bumbita spune:
Buna!!!
eu pe ultima suta de metri, cu munca, pe anul asta...la ora 13 00, plec si eu...vaveni dani sa ma ia cu masina si la craiova cu noi.
copiii au ramas la cv la bunici de craciun. saptamana asta ne-am facut de cap...vizite, shoping-uri, plimbareli, mancat in oras etc....copiii sunt de nedespartit, nu se mai pot separa...inainte unul la o pereche de bunici, celalalt in partea cealalta...
ziua lui sebi o vo face in cv , la un loc de joaca...e tare incantat de asta...si-a facut singur invitatiile pentru copii
revelionl il vom face acasa la niste prieteni...mai multe familii cu copii cu tot - loc avem ca ei stau la casa.....avem in program karaoke, masa, dans si ce-o mai vrae Dumnezeu sunt sigura ca ne vom simti bine!!!!!
aaaa, ne-a plecat bona....incepuse sa aiba dureri de cap si zicea ca nu mai poate veni...ea a avut in trecut un accident si s-a lovit la cap si se pare ca durerile au revenit...am intels, am multumi, insa....ne-a lasat in aer!!!!! nu stiu daca o vom lua de la capat cu altcineva strain....mami de la 01 ianuarie e "tanara" pensionara...asa ca poate o cooptam astia din sistemul bugetar, practic, i-a fortat pe cei apropiati de varsta pensionarii sa se pensioneze ca sa mai reduca ei cheltuielile....acum sufera..e data peste cap...ca ce i-au facut...etc...dar o conving eu ca viata e frumoasa si fara munca la servici...
irina clara antonia?! fff frumos!!!! nastere usoara si muuult laptic...de bebelina, nu mai zic...va fi siurisssimo cea mai frumoasa!!!! sa fie si cumintica... si mie mi-a placut fffffffff mult ariana...asa urma sa o cheme pe "tetitza" mea!!!!
toanca distractie frumoasa pe la munte!!!!!!
giova mami petrecere frumoasa si pupici la baietii tai!!!! frumoasa foc felicitarea de craciun!!!!!! ( bianca si a ta mi-a placut tare mult!)
v-as scrie tuturor cate una-alta, insa chiar nu mai am timp...trebuie sa strang pe aici, sa mai dau un mail-doua ...asa ca:
LA MULTI ANI !!!!
UN 2010 PLIN DE SUCCESE PERSONALE SI PROFESIONALE!!!!
FIE CA TOTI SPIRIDUSII SA NE FIE SANATOSI, FRUMOSI SI...MAI CUMINTEI !!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
pufumic spune:
LA MULTI ANI!
UN AN NOU FERICIT, CU SANATATE, BUCURII, ARMONIE SI IUBIRE!
SI UN "LA MULTI ANI" EXTRA PENTRU SPIRIDUSII CARE SI-AU ANIVERSAT DEJA AL PATRULEA ANISOR! MULTI PUPICI DE LA NOI.
MIHA78 spune:
LA MULTI SI FERICITI ANII!! SA NE GASEASCA 2010 SANATOSI SI FERICITI PE TOTI!!
Eu sunt gazda in seara asta, vine o prietena draga cu sotul si fetita pe care am cunoscut-o prin intermediul forumului. Am facut friptura, frigarui, ciuperci umplute, bucati din piept de curcan prajite in fulgi, etc. Ce m-am bucurat Silvia ca aveai reteta de pui KFC, am aplicat-o la bucatile de curcan, cu un sos de usturoi a zis sotul ca-s perfecte.
bumbi felicitari ptr. realzarile profesionale, distractie placuta.
Giova bine-ar fi sa fi rez. masina, sanatate, merci mult de felicitare.
Silvia sanatate si tie si distractie cu Alain, cred ca abia asteapta colegii sotului sa trimiti bunatati.
Toanca pacat ca nu e zapada la munte, dar tot gasiti voi mai multa ca-n oras.
Irina frumos nume, mie imi place mult Antonia, deci intr-o sapt nasti, tinem pumnii de pe acum.
Maraki mare figura Angelos, normal ca nu i-a convenit ca i-ati stricat distractia.
Ioana, distractie placuta alaturi de prietenii vostri.
Ana, cred ca am pus si eu un kg inapoi, dar mai am doar 2 zile de prosteala si-mi revin. Tu oricum arati bine. De rev cum sarbatoriti?
Liliana nu mai e mult nici in cazul tau, vad ca si tu si Ioana sunteti cu dureri de spate, sold.
Eu sigur il tin pe Tudor pana la 12, inca doarme asa ca sper sa reziste.
Va pup pe toate, sa ne auzim in 2010 cu bine!!!
maraki spune:
2010 sa va aduca sanatate, noroc, multe bucurii si tot ce va doriti pe toate planurile! La multi ani si petrecere frumoasa de Revelion
inca 4 oreeeeee pregatiti-va sa intrati cu bine in 2010!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Un AN NOU FERICIT, MULTA SANATATE, INTELEGERE SI ARMONIE!
Am trebaluit azi, nu am avut timp de net. asa ca, dupoa aperiteve, am venit la comp. Noroc cu nepoata ca avea deschis, caci imi era lene sa deschid laptopul.
si sa ne auzim cu bine in noul an!
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
La Multi Ani ROMANI, oriunde va aflati!!!
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
sant prima cu mesajul din 2010 si totusi in mod real sant inca in anul trecut fatza de voi
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5