***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***
Raspunsuri - Pagina 6
bumbita spune:
ZIUA BNA, DRAGELE MELE DRAGI!!!!!
sper ca nu sunteti tare-tare suparate pe mine...insa de cand m-au facut astia sefa mi-au rapit timpul, gandurile....copiii ca copiii ca trebuie sa le acord integral restul de timp disponibil,.....ce mai ram,ane si pentru barbat...pentru mine nici atat...asa ca...efectiv nu-mi mai ajunge timpul.... nu stiu cum fuge
asa ca azi am bagat rapidissimo capu' in casa DC sa vad ce faceti, cum va pregatiti de marea trecere...cum va petreceti de zilelel copilasilor....si sa urez:
LA MULTI ANI CELOR SARBATORITI DE PANA ACUM!!!!! SA FIE SANATOSI, NOROCOSI SI CU PARINTII SANATOSI SI FERICITI!!!!
ANGELO, IUBITU, SA FI CUMINTE, SA O ASCULTI PE MAMI, SA FI SANATOS, SI SA AI NOROC MUUULT IN VIATA!!!!!
LE UREZ SI CELOR CE URMEAZA TOT BINELE DIN LUME...SI SA AIBA PARTE DE PETERECRI PE CINSTE...LA ANIVERSAREA CELOR 4 ANISORI!!!!!!sa vad daca reusec sa mai intru maine...si maine lucrez...ca sefa, nu se pune ca maine au liber...eu aici pe baricade - offf, ca rau m-am incurcat, ca am acceptat...dar deh, nevoia de bani, te tenteaza....
va pupic dulce-dulce pe toatele...si scuze de greseli ca sigut sunt!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
toanca spune:
Salutare.
Azi am fost in Poiana Brasov...zapada nu cine stie ce...dar cat sa ne dam cu sania a fost ok
A stat Matei 3 ore pe partie...de nu se mai dadea dus. Nu mi-a zis nici ca i-e frig, nici ca i-e foame...doar pe partie la saniuta.
A fost super fain.
Dupa care ne-am oprit la un restaurant si iar tipa dupa chelnar cand ii aduce mancarea ca lui ii e foame.
In seara asta ne-am dus dus in Brasov la un loc de joaca super adevarat, iar acum ne chinuim sa il adormim
Bumbi, deci esti sefa! BRAVO Felicitari!
Chiar daca nu prea mai ai timp, dpvd profesional e un pas foarte important.
Maraki, cum a petrecut Angelo?
S-a distrat bine?
Giova, deci pana la urma nu te-a ocolit raceala?
N-am auzit pana acum de injectie cu vitamina C in vena...
Liliana, naspa ca te chinuie bebele...mai ai un pic si scapi
La astia la pensiune este atat de cald incat stam cu geamurile deschise ca nu se poate respira, chiar daca inchidem caloriferul
Nu stiu ce fel de centrala au dar eu nu am vazut o asemenea caldura
Va doresc o seara buna si ne mai auzim.
Bee spune:
Buna fetele.
LA Multi Ani Jasmine!
La Multi Ani Angelos!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
Gravidutele Irina si Liliana, pe loc repaus, vreme bebeii mai incolo!
Giova, santatate! PArtea buna e ca teoretic ar trebui sa vaccinezi natural gogoasa alaptata! Eu de cand am nascut bolesc mai rau decat copiii 1 si 2. SI ca urmare, bebele cel mic ia cu laptele meu un cocktail de virusi+ anticorpi. Vad ca-i prieste, ptiu sa nu-l deochi.
Bumbi, sa-ti fie de bine avansarea! Spor la treaba si in anul care vine.
Toanca, distractie placuta la munte.
Ana, mosul fara suflet zici? Ala-i cadou? Aia-i pedeapsa... Sper ca cei mici sunt bine. Multe aventuri si la voi cu cea mica. Muult sange rece ai si tu (si daca nu tu, cine? mereu imi repet asta cand e vb de copii si-mi vine sa ma panichez). Si sa stii ca ce mi-ai zis legat de refluxul lui Alex a mers si la noi. I-am dat ce i-ai dat si tu si s-a mai rezolvat. A durat vreo saptamana pana sa fie mai bine, dar a mers. Apoi a inceput sa ia in greutate si sa aiba dureri mai mici. Acum mai urla el de durere, dar nu la fiecare supt.
Maraki, vad ca socrii au fost pana la urma draguti de Craciun. Ar trebui sa fii si tu mai ingaduitoare.
Noi va dorim distractie placuta la trecerea dintre Ani! si ne vedem la Anul!
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
Salutare! sau...Buna dimineata!
eu imi fac manichiura. macar am ajuns azi la pensat, dar mani nici poveste. copiii au fost tot pe la mama si noi am umblat de nebuni.
am luat masina, ultima eroate nu mai este...sa vedem cealalata...dar trebuie sa mergem la drum lung, caci prin oras nu merg cu viteza sa vedem.
de rev stam la cumnata. apicat faza cu restaurantul, caci nu eram destui.
asa ca vin aici vreo 8 persoane.
eu sunt mai bine, slava domnului. nici pe la farmacie nu am ajuns azi. Iuliana cumnata a fost asist. si de cate ori se racea Clau ii facea calciu cu vit.C in vena si ii trecea rapid. vroiam sa incerc si eu, dar sunt mai bine si nu am chef de intepaturi.
e slabuta zapada acolo? bine ca e cald...au centrala pe lemne probabil....
Bee bine ca bebelusul e ok si nu raceste des, destul tragi cu ceilalti 2.
Bumbi cam tarziu aparusi sefa. nu asa ai promis. copiii sunt la Craiova? maine o intindeti si voi? sa ajungeti cu bine, sa nu va prinda noul an pe drum.
merg sa-mi termin si mana cealata si ma bag la somn.
pe maine.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
Buna dimineata de la sv.
Toanca distractie placuta la munte Super ca-i deschide pofta de mancare lui Matei zapada si foarte bine ca aveti caldura in camera Sa ne spui cum a fost de revelion, am facut in 93 revelionul la hotel in Brasov dar a fost cam balamuc pt ca erau niste mese cu italieni foaaaarte galagiosi
Bumbi felicitari pt promovare Incearca sa intri si tu macar cu 2-3 randuri mai des, pupici la baieti
Giova bine ca ati scapat de grija masinii, distractie placuta in noaptea dintre ani
Teolinda iti doresc sarcina mai usoara, sa nu mai ai probleme cu mijlocul Credeam ca iar vii cu mesajul surpriza ca ai nascut
Irina ce faci?
Ana de France
Bee simte-te bine in seara asta, sanatate tuturor
Angelo a primit de la bunici un casetofon cu microfon pt karaoke Este incantat de cadou, acum trebuie sa-i fac si casete cu melodiile care-i plac. Aseara s-a inchis in baie ( putem sa deschidem cu o moneda daca vrem sa intram ) si s.a jucat la ghiuveta, a pus hartie igienica si s.a infundat...pana sa intram noi, deja apa era de 2 cm pe jos iar el ud din cap pana in picioare A luat una la fund si putin tras de ciuf pt ca nu vroia sa iasa din baie, in final s.a bagat sub plapuma si plangea spunand intr-una nein apa....offff.....
Giorgos a venit ieri sa imi spuna ca m.a sunat un tip pe mobilul lui, a cerut cu mine si vorbea engleza I-am spus ca sant invetii de ale lui, ca doar nu sant nebuna sa dau cuiva nr sotului de mobil daca ar fi ceva....in fine, cert este ca nu m.a crezut si important este ca m.am prins in dimineata asta cine era: m-am inscris la loteria vizelor pt green card la inceputul saptamanii si a trebuit sa bag un nr de mobil si fix Sigur aia erau pt ca am mai fost inscrisa acum 2 ani nu mai stiu pt ce, sunau tot asa dupa mine si nu mai puteam sa scap de ei De data asta m-am oprit pe pagina doi cand ma inscriam pt ca imi cereau sa platesc 55 usd Chiar nu stiu de ce ma cauta din moment ce nu am facut plata si am inchis pagina
revin, merg la active ca am timp de o tigara....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvie cand ai timp, scrie ce filme noi ati luat Am spatiu mult in laptop si fac dvd-uri, trebuie sa fac rost de mai multe filme
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
T_Ioana spune:
Ajun Ajun,
Cum ati ajuns Sfantul Craciun
Asa sa ajungeti si Sfantul An Nou
Cu pace si intelegere!
Am reusit sa scriu si eu doua vorbe!
In primul rand vreau sa le urez LA MULTI ANI! spiridusilor care si-au serbat 4 anisori in ultimele zile:
Printesa Ana, bombonica Jasy si Angelo, baietel dulce!
Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati parintii
Maraki, acum poti sa-ti schimbi si tu semnatura ca Angelo are 4 ani, nu mai e bebe Angelo!
Silvia, m-ai omorat cu prepelitele....esti maestra, ce mai! Dar si eu fac pe diseara rata umpluta pe varza (sper sa-mi si iasa), ciorba de burta, clatite umplute si tort de zahar ars!
Giova, sanatate multa tuturor si distractie faina!
Iuliana, ma bucur ca Matei s-a dat pe brazda si profita de distractie! Ce spui tu acolo, de cabana super incalzita suna a SF, mai da-ne detalii!
Brandusa, cum sa fii tot racita de cand ai nascut?!!! Inteleg ca imunitatea ta e praf si pulbere dar FA CEVA! Poate chiar Vit. C intravenos, cum zice Giova, eu cred ca ajuta! Eu ma tratez si in sarcina (desi e recomandat a se evita dar medicul mi-a dat unda verde) cu Redoxon, adica Vitamina C de 1000 mg, si la mine are super efect. In sensul ca daca actionez in faza incipienta scap de raceala! Ai grija de tine!
Bumbita, ma bucur ca sunteti bine si....FELICITARI SEFA! Esti buna de cinste!
Liliana, menajeaza-te si stai la orizontala cat de mult poti! Tin pumnii sa depaseasca bb mic saptamanile de stat in burtica ale lui Nicolas!
Irina, cum sunteti? Sper ca nu ai nascut si ca esti tot 2 in 1 pana saptamana viitoare macar!
Noi suntem bine, eu cu aceleasi dureri si intepeneli de solduri cauzate de efort! Sunt in mari pregatiri ca diseara vin si prietenii nostri Mircea si Alina la noi si ma strofoc un pic. Alina e in 39+ saptamani si sper sa faca macar Revelionul acasa, sa nu o apuce azi-maine.
Sper sa mai intru zilele urmatoare sa va povestesc despre noi!
VA pup pe toate si va doresc din tot sufletul un An Nou minunat, mult mai bun decat 2009 si sa va aduca 2010 implinirea cat mai multor dorinte, sanatate, prosperitate si fericire alaturi de familiile voastre!
LA MULTI ANI!
Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 20+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"
maraki spune:
Ioana multumim pt urare Nu pot sa schimb semnatura pt ca nu stiu ce au facut la site,nu imi apare optiunea asta cand intru la profil Este problema de cateva luni ca am vrut sa bag si link-ul din drop maraki6 si nu am cum. Distractie placuta de Revelion Sper sa nu nasca prietena ta in noaptea asta
Fetelor ce faceti diseara cu copiii? O sa-i tineti pana la miezul noptii? Eu cred ca il tin pe Angelo ca sa vada artificiile, Giorgos vroia sa cumparam si noi si sa coboram jos sa le tragem dar au anuntat ploaie( deja ploua de vreo 4 ore ) si cred ca mai bine ne uitam pe geam la rachetele altora decat sa ne ploua pe fetze afara Aici un set mai modest cu vreo 17 rachete costa 25 euroi.
Trebuie sa ma apuc de curatat cartofii fierti, sa toc ce trebuie pt salata boeuf, deocamdata astept sa se trezeasca Angelo ...iar si.a schimbat programul de cand este in vacanta.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Fetelor am intrat sa va felicit de An Nou, LA MULTI ANI si tot ce va doriti !!!!
Eu sunt racita bocna e cateva zile ma stresez sa nu ia macar piticul de la mine, azi am dormit pela la 10,30 cu febra binenteles, m-a trezit Alain cu replica lui simpatica "mama cred ca numai este noapte!" acum dupa un paracetamol si vit C sunt mai ok parca. Azi nu fac mare lucru pt mine si Alain o sa fac doar ceva salata de peste si ceva crepinete de port ceva ca si minidroburile, in foita din aia dar compozitia diferita. Maine fac curcan cand vine si JP acasa, aluat tot felul de specilitati de bauturi cu musafirisi sarbatori acolo au ramas o sa degust eu azi cea vin super bun care imi place si mie Pomerol, champania pe maine.....parca nici nu simt ca e Rev sau ceva o a zac in pat la filme siropoase Aseara am copt 3 ore si am decorat mufins 36 de bucati a a dus JP la spital 4 cutii s dea la echipele cu care lucreaza si champanii, sper macar sa le plaa o sa va pun poze sa le vedeti .
Maraki am ras de faza cu Angelo almeu gaseste traznai la fiecare 5 minute si se supara si daca il trag putin de ureche. Mi-am luat si eu ceva tigari inca din alea de foi tabac adevarat cu filtru binentees asa ca deseara vin eu la o tigara cu tine . Eu il las pe Alain sa stea cat vrea pana la 12 apoi il trec la culcare daca vad ca rezista.
Bumbi pupici multi si felicitari pt promovare, o sa ne saluti tu cand ai timp noi nu ne suparam
Giova distractie frumoasa sa aveti nu cnteaza unde bine ca nu esti tu gazda ci invitat iti zic eu ca e mult mai bine.
Ana de France am ras citind cu portmoneul tau ca si eu am primit unul de la al meu sot si tot asa cu mult mai scump decat cati bani port eu in el de obicei dar l-am laudat de gest ca imi chiar trebuia vezi ca astia care se stiu la cumparaturi fac macar cadouri frumoase .
Merg sa ii dau ceva papa lui Alain mai revin eu azi , Maraki iti scriu atunci de filme ca trebuie sa le caut pe ultimul raft .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde