***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***
Raspunsuri - Pagina 10
maraki spune:
La multi ani Paul de mami Paula Sa cresti mare sanatos, cu multe impliniri, noroc si bucurii in viata Paula sa va traiasca baiatul cu ochi frumosi La multi ani
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
marchplayer spune:
LA MULTI ANI PAUL!!!
Sa-ti traiasca baiatul Paula!!! Am vazut pozele de la aniversare si ai doi copii minunati!! Paul a crescut asa de mult!! Cred ca se iubesc tare mult fratiorii!
LA MULTI ANI SEBASTIAN!!
Sa cresti mare si sa fii sanatos. Si aici am vazut niste poze cu o familie super moderna cu niste baieti mari si frumosi foc cu freze super.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
toanca spune:
La multi ani Sebi!
La multi ani Paul!
Ce liniste e pe aici.....
Mi-e groaza de ziua de maine...
Bee spune:
Buna fetele.
La Multi Ani Sebi! La Multi Ani Paul! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Toanca, multumesc! De asta-mi era si frica sa merg la Budimex, auzisem ca-s chititzi pe scos polipii. Cred ca am fost cu Ana la doctorul de care zici, dar era micuta si am uitat. Oricum ea nu a avut niciodata probleme urate, spre deosebire de fratiorul ei cu care nu ma mai descurc (pe motiv de polipi, supraifectii, otite).
http://www.dropshots.com/dochia
d_melli spune:
Neatza si de la noi!
La multi ani Paul!
Cum nu era in lista eu nu am stiut.
Eu acasa fara puiul meu care a plecat la gradi.Mi-a tusit de vreo doua ori azi dimineata , acum sa vedem dc a fost ceva serios sau nu ca nu a mai tusit pana acum.Asa ca profit si eu de calculator ca dupa 13 am sa il inchid ca s anu mai stea aici.La noi e zapada si e asa frumos alb.Eu am terminat 38 de saptamani si de azi intru in 39 .Maine o sun pe doctorita sa vedem cand ne intalnim ca sa ne programam.Cum as suci se pare ca de data asta nu scap de cezariana,dar nu e problema, fata sa fie bine.
Cam atat, voi , cum e prima zi de gradi?
Irina 35+ cu
paula2003 spune:
Multumesc pentru urari. Nu prea am intrat pe la voi de foarte mult timp, dar acum am spus sa imi vedeti odorul cat de mare s-a facut si cat de frumusel.
La multi ani in noul an si tot ce va doriti sa va aduca 2010.
paula2003 spune:
Cred ca din graba cine a deschis prima pagina l-a omis pe Paul, dar uite ca este http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=89237
d_melli spune:
Paula in capitolul asta nu este si cred ca asta se datoreaza faptului ca asa s-a cazut de comun acord ca cine nu activeaza sa fie sters din lista.Probabil de asta nu mai apare in lista, atata el cat si multi alti copilasi.Plus de asta mai sunt si ceilalti care sunt trecuti dincolo ...si tot asa.Oricum nu are importanta asta.La multi ani inca o data!
Eu as fi vrut sa ii spun la multi ani si Biancai de Cata insa nu prea stiam pe unde.Cred ca tb sa fie o domnisoara in toata regula.Oare ii mai place sa pozeze?
Irina 35+ cu
Giova spune:
Sebi, baiat frumos si sensibil! Cristina sa va traiasca flacaul si numai bucurii sa va aduca, alaturi de Edisor!
Paul, ingerash cu ochi albastri!
Bia, frumoasa spiderwoman!
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Giova spune:
Noi am venit ieri acasa, masina merge brici, nici o eroare.
Drumul a fost infernal, de la Deva a nins incontinuu pana in Timisoara.
am si prins gheata, am dansat pe drum...noroc ca nu era masina din contrasens, si ca am urlat la al meu de mi-a tinut volanul nemiscat...caci eu am tras de volan sa nu ies din decor si m-a aruncat pe cealalata banda. naspa rau...am venit pe urma tot cu 60-80 la ora.
Imediat dupa ce am trecut noi de Sibot, cam la vreo ora, s-a produs un accident groaznic. Asoc. lui Clau a stat o ora in coloana, dupa care s-a intors in Alba.
a fost si la stiri aseara, ne-a sunat cumnata, plangea de mama focului...tipul care a depasit si care a intrat din plin a fost tatal unei colege/prietene bune cu Jessica. toti 3 au murit, doar baiatul a scapat, e in spital la Cluj. suntem , ce mai...nu ne vine sa credem.
Marco a inceput gradi, cam somnoros de diom. Gheata peste tot, -8 grade la noi...am condus cu 40 prin oras de frica.
trebuie sa merg la cofetarie sa-i comand torturile.
de azi incepem o noua etapa: diversificarea...ii pregatesc imediat gogoasei morcovul. sunt curioasa cum va decurge totul...caci luna asta a luat doar 300 gr in greutate, are 9 kg. e foarte bine, dar e timpul si de papa.
Paula ti-a explicat bine irina. am cazut de acord sa fie scosi din lista cei ce nu intra la subiect, lista era foarte lunga si activau doar cateva mamici.
Pacat ca nu intri si tu mai des la noi, caci pe forum activezi.
Irina si eu am ramas putin trista ca a plecat Marco la gradi. si el s-a obisnuit cu noi...cred ca si bb ii simte lipsa.
nu conteaza ca trebuie cezariana. lasa ca e mama ta si are cine sa te ajute. ve-ti scapa cu bine, iar pt. dureri sunt calmante, stai linistita.
Toanca ai inceput munca? cum a fost drumul pana in celalat capat de oras?
doamne cate am de facut, dar nu am chef cu vestea asta.
si o zi frumoasa sa aveti.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)