***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
Buna dimineata,
Paula bine zici: este foarte frumos Paul
are niste ochi superbisimi si a crescut mult de cand nu l.am vazut
Si fata a crescut si este frumusica
Cred ca tare bine se inteleg fratiorii intre ei.
Giova am vazut aseara la stiri nenorocirea, Doamne fereste...sant periculoase drumurile in Ro pt ca au decat cate o banda de sens
Ai si tu grija, adapteaza-te la CONDITIILE DE TRAFIC, poti sa ai ultimul model de jeep cu o mie de 4x4 sau ce vrei tu, daca nu te adaptezi la conditii se pot intampla multe
Nu ti.a ramas in minte ce s.ar fi intamplat daca venea masina din sens opus? eu asa sant, cand fac vreo greseala ma gandesc o sapt 
Irina hai fata ca abea astept sa vad printesa
oare cu cine seamana?
Toanca de ce ti.e groaza de prima zi la sv?
Angelo incepe joi gradi....
am o intrebare: mai stiti cum o cheama pe fata din Canada care a fost la noi la scutece? ma intersectez pe la generale cu o tipa si azi m.am gandit ca poate este ea....
mai stiti la ce scutece era catalina? irino si eu m.am gandit la ele astazi
vreau sa vad poze cu bia si aia mica...am uitat cum o cheama....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Cred ca acum vreo luna le-am vazut pe Bia si Iza de cata. tare dulci si frumoase sunt.
Maraki asa e...pe gheata nu poti face mare lucru...eu am prins o portiune si nici experienta nu am sa conduc pe vremea asta. Viteza nu aveam 80-100 la ora...pe urma am lasat-o mai moale. Clau mi-a zis ca nu am iesit mult pe contrasens, cica eu m-am panicat mai tare...asa o fi. lasa ca in 13 isi ia el carnetul si am scapat.
eu am pus morcovii in steamer...pana am citit instructiunile, pana am spalat aparatul...acusi trebuie sa papa copilul si masa nu e gata.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
teolinda spune:
Bun gasit si de la noi!
Un nou inceput... Robert a plecat astazi la serviciu
... eu ma misc din ce in ce mai greu
, Nicolas ca niciodata s-a trezit de la 8 jumate
. El care mai devreme de 10 jumate nu deschidea ochii... cred ca l-a simtit pe Robert cand s-a pregatit de serviciu.
La noi ninge incetisor, zapada suficienta pe terasa ... insa nici nu ma gandesc sa pun mana pe matura sa o dau la o parte. Trebuie sa imbrac copilul sa il scot pe-afara la zapada ca e disperat dupa aia sper sa si adoarma sa mai ma lase linistita macar cat doarme.
La gradi nu-l mai duc de teama virusilor ca si-asa eu sunt destul de subreda cu sanatatea... ba ma deranjeaza gatul, ba niste secretii care nu le pot elimina nicicum
.. m-am saturat de ceaiuri, miere, lamaie
, mansoane cu ser puse in nas mai ceva ca la bebelushi
.
Deja am emotii la gandul ca deja am intrat in 35 sapt.. si de-acum oricand se poate intampla sa vina bebelushul
, trebuie sa fac bagajul, maine merg sa iau si prenatalul sper sa se mai linisteasca vremea asta... azi n-am chef sa ies cu masina.. oricum o sa fiu rupta ca tot fac 20 de min pana la medic si nu stiu cum o sa imi reglez eu pozitia de condus... cu durerea mea de spate
.
IRINA - pai esti tare faca deja ai intrat in 39 sapt. , eu sper sa apuc urmatoarea vizita la dr. pe 18 ian cand voi intra in 37 sapt
. Pe 17 ian avem invitatie la un botez... dar o sa mearga Robert cu Nicolas ca eu nu-s capabila.
Ce face Mario, o asteapta pe printesa? F frumoase numele alese. Antonia aveam si eu pe lista pt fetita... mai ales ca pe 17 ian e Sf
Antonia
.
Noi am montat patutul (pt ca de Revel a fost finuta noastra aici). Nicolas cand a vazut ... a intrat in fibrilatii si in fiecare zi ii mai pune bebelushului o jucarie in patut. Ba chiar i-a pus si niste sosete de la el... in sertarul de la patut
... cica sa aiba si bebelusul hainute. Are o mare grija pt bebelush... urmareste ofertele de la supermarket si mereu imi arata ceva de cumparat si pt bebelush
. Ba chiar i-a zis lui Robert ca trebuie sa cumpere un televizior si pt frate-su
. Tare curioasa sunt cum o sa reactioneze cand il va avea ca asa... pare ca o sa am un ajutor de mare nadejde![]()
... ehee vise
.
GIO - bine ca e ok masina si nu mai aveti probleme. Las-o mai moale cu viteza iarna, pe gheata...
Pofta buna lui Edi la prima masa de morcovei
... sa ne spui daca i-au placut.. ii dai pasati pur si simplu? Macar ai gasit unii d-aia eco de la tarani... macar de-ar fi gustosi sau ii faci cu putin lapte
?
Piua si revin... sa ambalez plodu si sa-i dau branci afara in curte.
LILIANA
35+
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
toanca spune:
Salutare si de la noi (de la munca...
)
Maraki, pai cum sa nu-mi fie groaza de prima zi de munca; dupa atatea zile de trandaveala, in care ne trezeam numai pe la ora 9-10 acum sa ne trezim la 6.45
.
L-am trezit pe Matei pe la ora 7 (bineinteles cu scandalul de rigoare ca lui ii e somn
), am luat masina din fata casei, l-am last pe Matei (pe jumatate adormit) la gradi, am plecat cu masina pana la statia de metrou si am plecat spre munca cu metroul.....
Deci o intreaga distractie dimineata.
Giova, pai ai grija cu condusul pe vreme de iarna.
Mie sincera sa fiu, daca drumul nu e ok, mi se pare mult 80-100 la ora.
Eu am condus f. mult pe timp de iarna, dar nu am mers niciodata cu 10 km/ora cand nu e carosabilul ok.
Pofta buna gogoasei la morcovei.
Sa ne spui daca i-a placut.
Irina, bafta: lasa ca nu mai conteaza: cu cezariana sau nu important e sa fie domnisoara bine.
Liliana, deci trimti copilul la zapada.
Bravo!
Hai ca mai ai si tu doar un pic!
andiaroro spune:
Sebi-La multi ani!
Paul-La multi ani!
Edi-Pofta bunaaaa!
Lili si Irina

sunt tare emotionata pt voi...Ca sa va incurajez
ultima cugetare a lui Alex: "Mica printesa are si caine si pisica.Eu nu am nici una, nici alta, dar am
bebe". uite asa un bebe se transforma in animal de companie(glumesc)...Sunt convinsa ca totul va fi bine si cu nasterile si cu integrarea bebeicilor in fam...ceva frecusuri clar o sa fie ca si la Ales si la Marco au fost unele mom "speciale", dar cei mici vor avea suport serios apoi...
Giova -bine ca nu s-a intamplat nimic grav.
Iuliana-spor la treaba!
Maraki-te-am citit cu maioneza. Eu o fac intr-un min cu mixerul cu picior.pun un ou crud intreg (si albusul) cu lamaie mustar si ulei. apas pe buton si:gata!totul e sa ridici mixerul usurel fara sa-l duci nici la stanga , nici la dreapta.
Bee-ma bucur fff tare ca ti-a folosit sfatul...Chiar am fost extrem de bucuroasa atunci cand am citit asta...de cate ori te citesc am senzatia ca tare am mai palavragi noi 2, daca am fi pe aproape
Bumbi-dai de baut?!..eee
nu mai atimp de asta acu...
Pufulina-imi era dor de tine sis a stii : iti sta suuuuuper tunsa...
Doamna Daniela
ce mai face printesa Ioana? Si printul?
am uitat ce mai vroiam sa zic...doar pt raport: anastasia si-a facut un mega cucui chiar pe 1...sper sa fie pt tot anul. Alex incerca sa ma convinga de dim ca nu e cazul sa iesim in frig ca gradi e sigur inchisa![]()
d_melli spune:
GFiova au dreptate fetele cam bagi viteza mai ales dc drumul nu e e sigur.Mie imi e frica tare de condus pe drum cu zapada, dc ma gandesc bine , cred ca nu am condus jamais.Sa stii ca a fost nasol dimineata ca aplecat copilul la gradi, dar a fost frumos cand l-am luat.Era irascibil , se vedea ca e obosit.L-am pus in pat la 3 sa vedem cand se trezeste.De cezariana sa vedem cum se va petrece.Sper totusi ca va fi bine.Eu sunt rea de durere insa am inteles ca aici la clinica ti se fac calmante si ti se da tot ce ai nevoie.
Maraki de ce incepeti joi?
Liliana te cred si eu ca te misti greu.Eu am avut vreo 2 zile in care m-am simtit excelent fizic , ca psihic o luasem razna ca nu intelegeam de ce ma simt bine.Ma gandesc ca domnisoara s-a intors cu cpaul in jos si de asta ma simt mai bin ,insa doctorita m-a asigurat ca nu prea are cm sa se intoarca ca va ramane pe transversala.cert e ca nu ma simt excelent.
Toanca cat faci acum exact pana la munca ? Depasesti o ora?
Ana hai ca m-ai facut sa rad copios, nu de alta dar Mario mereu spunea ca vrea de Craciun un caine si de Ziua lui o pisica.Pai poate de sf Ioana ii da un bebe
.Deci si tu faci maioneza puturosilor cum spune mama.Si eu la fel de ani de zile, care vrea de aiai frecata nu are decat sa bage la manivela.
Brandusa da , imie lene sa tot schimb semnatura aia.Dar da de azi am intrat in sapt 39.Parca vad ca ma apuca nasterea pe bune pana ma programeaza asta
.Si la norocul meu o sa fie iar noaptea.
Ana unde ai vazut pe Pufu, ai?
Sa va zic o faza tare...imi curge din sani o chestie galbuie .Azi am vazut , dar sa nu va imaginati ca a curs ea de nebuna , am apasat eu un pic.Oare asta sa fie colostru? Ca eu la Mario cu toate caprele alea cae ma mulgeaunu am vazut o picatura de nika.
Irina
35+ cu 
paula2003 spune:
Eu am arata in spirit de gluma ca este pe alte pagini.
Vad ca ati reactionat repede, dar nu m-am suparat. Nu am stiut de intelegerea dintre voi, si nici de decizia luata.
Nu prea am intrat sa postez din cauza de timp. Daca intru la rubrica dedicata celor cu probleme, am facut-o din anumite motive legate de fetita mea. Nu prea am timp sa intru, sa stau pe net. Program este cum este, copiii stau mai mult cu mine si avem si multe activitati in particular. Cum ati observat si acolo, intru sa intreb ceva sau sa cer ajutor pentru ceva.
Legat de decizia vostra, nu tin sa-l treceti pe Paul pe prima pagina cat timp ati cazut la o intelegere. Eu nu pot sa va promit ca intru sa scriu ceva. Mai citesc ce mai faceti dar nu postez. Nu m-am supar

(tot in spirit de gluma ![]()
![]()
).
Va multumesc pentru toate gandurile frumoase adresate copiilor mei si familiei mele.
Va pup.

toanca spune:
Irina, cu tot cu dus Matei la gradi, lasat masina la metrou, fac pana la munca in jur de o ora si 10 minute.
Mai cum faceti voi maioneza cu oul intreg?
Eu am invatat de la mama ca se face numai cu galdenusul....si frecat cu lingura de lemn; am momente cand imi vine sa o arunc pe fereastra ca ma doare mana de atata frecat![]()
d_melli spune:
Toanca pui un ou intr-o cana apoi pui trei sferturi ulei , mustar , zeama de lamaie si bagi mixerul ala lung vertical si intr-un minut e gata.Mai putin chiar.Nue asa consistenta si clar nu e galbena ca cealalta insa e perefcta la amestecaturi.La ornat eventual dc vrei faci de cealalata.Hai ca faci rezonabil o ora si ceva, credeam ca sari de o ora 45.
Maraki ai vazut ultima melodie a lui Michael another day , cu Lenny Kravitz lucrata? Dementiala.
Va vine sa credeti ca masina mea de spalat dupa ce a afost reparata si inlouita cuva, semering, rulmenti , cand stoarce o ia la plimbare si face ca o bomba? Si nu gasesc garantia ci doar facturile.Iar ii chem pe aia si o repara in o luna? Eu stiam ca un produs in garantie dc e stricat mai mult de 10% din perioada de garantgie poti cere sa fie inlocuit.Sitit ceva?
Irina
35+ cu