***LMA spiridusi de ian -feb 2006 (344)***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina am vazut melodia dar ce sa inteleg dintr-un minut? O sa o caut intreaga, oricum Michael e Michael Angelo doar un acord daca-i aude vocea, spune imediat " Michael Jackson " Il recunoaste imediat!
Ana pai de aia m-am chinuit sa frec cu lingura de lemn, nu am mixer din ala cu picior De cand spun sa cumpar..... Pupici Anastasiei,draga de ea cum a reusit sa isi faca cucui? Angelo cu o seara inainte de ziua lui, a venit in fuga in bucatarie la soacra-mea ( vroia sa vina la mine la masa ) a alunecat mocheta si a cazut cu barbia intr-un lemn care unea picioarele mesei Si-a muscat si buza si avea ditamai semnul in barba( bine ca nu si.a spart dintii ) Astazi socrosenia s.a dus sa cumpere o mocheta special sa nu mai alunece pe ce are ea in bucatarie pe jos.
Paula te cred ca nu ai timp dar tot e bine cand ne mai dai un semn sa vedem copiii si sa stim ca santeti bine.
Teolinda nu stiu cum mai poti conduce, eu abea stateam in dreapta cand eram pe ultima suta de metri

mi-am amintit de cine intrebam mai devreme, diana o cheama pe fata din canada deci nu este cea de la generale care se numeste dana

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

doamne greu mai merge forumul...si la voi

mi-am umplut toata bucataria, pt. un morcov fiert...care fu si dulce, dar a mea gogoasa asa s-a strambat sai scuturat de zici ca cine stie ce i-am dat. tot a mancat vreo 2 lingurite, sa vedem maine cum evoluam. Azi i-am luat si dovleac dintr-ala pt. placinta...daca tot am gasit sa fie acolko in frigi, in curand il voi gati.

am luat copil de la gradi si am plecat de am comandat torturile, am facut cumparaturi...am umblat cu folos azi. Noroc ca a fost si Clau cu mine, caci nu a muncit.

Irina deci la clinica particulara nasti? cum se numeste?
lasa ca acolo sunt conditii si se ocupa super de tine.
Nasol cu masina de spalat, nu stiu ce sa zic de garantie si inlocuire...ma apuca durerile de cap cand aud de asa ceva.
Lili a iesit Nicolas la zapada? ce fain ca e asa grijului. sa dea DD sa nu fie gelos defel pe tine, ca-i vei dedica mai mult timp bebelushului.
Toanca are dreptate irina, e un robot dintr-ala lung, si super se face maioneza cu el. eu o mai fac si de mana, dar cu lingura normala. pun putin mustar la inceput.
sau vinetele le pun direct in robotul cu lame de la Philips, pun galbenusul, ulei, sare, ceapa tocata, mestec si gata....vinete cu maioneza.
Paula seamana bine de tot Paul cu tine. ce mare s-a facut si ce par cret are.
e super gradinita copiilor. e de stat sau privata?
Ana imi pare rau de cucuiul printesei. Alex e formidabil....nu stiu de unde le scoate copilul asta al tau. tare dulce mai este.

asa m-am saturat de vestile proaste...am terminat anul cu morti, l-am inceput la fel...am vorbit cu vara-mea si a murit tatal prietenului ei. bine ne asteptam caci era in faza terminala...dar totusi....
sa vedem cum e vremea, ca ne-am duce joi la inmormantare,dar e la Lugoj si sunt ceva km.

merg si eu la ale mele.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova baga si tu la titlu LMA sau ceva sa se vada ca santem in sarbatoare cu spiridusii

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La multi ani sarbatoritilor Sebastian si Paul sanatate multa si sa cresteti mari si frumosi !!
Paula ti-am vazut blondinul e tare dulce si carliontat.
Lili si Irina sunteti pe utima suta de metri nu mai e mult si scapati
Re.vin

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Silvie au trecut 8 ore si nu ai mai revenit.
Maraki pai nu ai cum sa gasesti melodia intreaga , am inteles ca doar atata a iesit.Oricum mi-a facut mare placere sa aud si bucatica aia si e chiar misto.
Mario a tusit azi nopate ca si cum il deranja ceva pe gat.I-am dat niste sirop din plante si ketof si s-a linistit instant.Azi l-am pus pe Marian sa ii zica educatoarei ca dc e vreunul care tuseste sa ma sune ca il iau acasa.Trebuie sa merg sa mai iau siropul ala indian coughend ca vad ca i-a prins bine de fiecare data.Dragul de el, de abia l-am imbracat azi in pat , ii era somn.L-am pacalit cu un balon umflat pe care i l-am dat la gradi.

Irina 35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata!
Irina, si eu l-am imbracat pe Matei mai mult adormit....
S-a obisnuit zilele astea acasa cand se trezea tarziu, iar acum e un adevarat chin pentru el sa se trezeasca la ora 7
Am descarcat si e pozele de la munte si sper ca se si vad.
Avand in vedere ca de la munca nu pot verifica, cred ca sunt aici:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/
Deci sa incepem o noua zi de munca

Mergi la inceput

Neatza!
haideti la o .

Maraki m-am executat aseara, e pk asa?
Irina e bun siropuul ala, si eu l-am luat la recomandarea unei prietene si tare bine i-a facut lui Marco.
pe cand e programata cezariana? semnatura e ok sau trebuie actualizata? caci nu stiu cat mai ai.
Silvia chiar ai disparut. te asteptam cand poti.
Toanca se vad pozele, acum ma delectez cu ele. sper sa apuc si eu sa le pun azi.

o zi faina sa aveti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, mi-au dat o veste buna.
Ma bucur ca se vad pozele pentru ca aseara mergea foarte prost netul si la un moment dat mi-a dat si o eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna dimineata si de la mine!

Cafea... nu mai beau ca mi-e ca s-agita asta micu' si mai mult si n-am chef sa-i vina vreo idee nastrusnica. Nicolas inca doarme asa ca Irina, Iuliana va inteleg... eu numai in somn il imbracam pe Nicolas pt gradi si=apoi il taram pe usa afara.. tare greu imi era ca nu-l puteam lua in brate. Pai daca as mai face manevra asta cu el acum... cred ca as naste instantaneu.

Azi iau drumurile la bataie... la medicul de familie si-apoi la contabila sa-i duc prenatalul .. sper sa nu il deranjez pe asta micu prea tare ca nu-i mai place decat cand stau tolanita ca in rest se gheia o pauzaste si se intareste la mijlocul burtii.

MARAKI - la prima sarcina am condus ca nebuna pana in ultima zi acum n-am mai condus de-o luna si asta pt ca nu prea pot sta pe fund dar azi pt ca e de forta majora... o sa vad eu cum o scot la capat.
Si-asa ma gandeam ca daca m-o apuca sa nasc cand sunt singura acasa adica de la 8 la 20 alta sansa nu am decat sa ma urc in masina sa ma duc singurica la spital pt ca daca il astept pe Robert.... care ar veni fix de unde trebuie eu sa ajung... as naste deja.

SILVIE - esti mai bine cu raceala? L-ai dus pe Alain la gradi?

GIO- vesti triste spui... naspa rau. Eu am lasat tot ce-a fost mai rau in 2009.. sper... defapt Doamne Ajuta. Oricum Nicolas care credeam ca a uitat de taica-miu ... deja pe anul asta ne-a zis in 2 zile de el. Odata pe 2ian cand eram chiar la mama... si i-a zis ca trebuie sa vina bunicul acasa ca nu intelege de ce nu mai vine odata si-odata acum 2 seri cand mi-a zis la masa ca si bunicul ii punea smantana in ciorbita si ca la bunicul avea pepene si ca si-ar dori sa avem si noi pepene. Dupa ce ca sunt asa sensibilicoasa in perioada asta... ma mai tine si Nicolas in priza... pe langa visele de plus emotiile pt nasterea care se apropie... sunt praf si pulbere, vorba Irinei... depresia totala imi lipseste.

ANA - asadar Anastasia a inaugurat noul an cu un cucui. sa treaca repede... mai aveti 2 luni si impliniti si anisorul.

Piua,... si revin ca am uitat ce mai aveam de zis, deh neuronul. In plus il pandesc pe popa cu botezul.

LILIANA 35+ si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

cum sterg toate pozele din drops?
vreau sa scot tot de pe un cont si daca sterg una cate una, mor incet. am tot cautat pe acolo, dar nu am gasit nimic.

Iuliana foarte faine pozele, pacat ca a fost putina zapada. se pvede ca i-a placut spiriduslui, a uitat chiar si de frig.
Lili asa il imbracam si noi pe Marco. mai nou isi cara si perna cu el in m,asina, sa mai dea un somn pana la gradi.
Of, te inteleg cu tatal tau...saracul Nicolas nu pricepe el ce si cum, iar in starea ta...of doamne...stiu ca plangi din orice.

am selectat ceva poze din vacanta. mai am alea de rev, multe mai sunt oricum.

_

Mergi la inceput