Elena Udrea Ministru
Raspunsuri - Pagina 7
alexandrueduard spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Ingrid, roxy...amestecati realul cu povestea, ca sa concepeti o teorie pe care sa o prezentati ca sigura. Eu nu gandesc asa. Da, este probabil ca Udrea a fost promovata de Basescu si ca exista acolo datorita lui, dar mi-e sila sa aud ca au si o relatie intima, ca asa-i la moda sa se presupuna sau asa "se aude"; este o grosolanie care jigneste ambele personaje, inclusiv familiile lor, este o atitudine nebarbateasca (pentru masculi) si de tip mahala (pentru doamne). Ca guvernantii nostri o comit pe banii nostri iar este credibil, dar sa afirmi cu tarie ca Udrea e excroaca, pentru ca o comisie de papagali condusa de Orban (cel care loveste un copil cu masina si fuge de acolo) se incapataneaza sa constate, este un SF garantat. Iar Eba o fi primit ajutor...e posibil, dar masinaria de partid n-a votat in locul oamenilor si nici ziaristii nu-s usi de biserica, ca sa ma iau eu dupa presupunerile lor; important ar fi de dovedit vreo frauda...dar n-am auzit. In schimb aud multe barfe de carciuma. Eu, unul, nu prea "cumpar" pvesti, decat d-alea pentru Ana, care are 4 ani; n-a reusit nimeni, pana acum, sa-i dovedeasca pe cei care fura in vazul lumii, la lumina zilei, si o sa stau sa ma gandesc cum o face Udrea in pat cu Basescu sau ce s-o fi intamplat in cabine de a iesit Eba europarlamentar. Dar, daca voua vi se par evidente aceste lucruri, asa sa fie! RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Daca o fi asa cum spui tu inseamna ca suntem un popor de tot rasul. Eba, Becali...chiar la nivelul asta sa fi ajuns?
Eu prefer varianta cu frauda...macar asa am avea o scuza pentru ce ni se intampla
Magda si Alex (6 ani si jumatate)
roxy spune:
rufus masinaria de partid nu a votat in locul oamenilor , ci a votat cu oameni, mai bine spus cu autobuze pline cu oameni, cu morti si cu altii platiti ca sa puna stampila unde trebuie.Iar ca sa spui ca nu e asa trebuie ori sa vrei cu orice pret sa crezi altceva decat este , ori sa fii prea naiv, cu toata stima.
Fiecare e liber sa creada ce vrea, dar faptul ca eba e fiica lui, udrea e mereu nas in nas cu el, oricunde ar fi e si ea, plus altii care sunt rude si alianti, nu iti aduce aminte de nimic de pe vremuri, e de rau.
Ai 3 copii chiar ti-ai dori asta sa fie criteriul dupa care se vor ghida in viata, datul din coate(ca sa fiu doamna...nu mahalagioaica) si aparutul cat mai sumar imbracata ? Incerc sa cred ca nu, si ca le arati ca altul e drumul de urmat, chiar daca e mai anevoios.
Udrea nu e o excroaca, cum spui, doar pentru ca nu e dovedita, nici nu ai cum atata timp cat tatucul e acolo sus, nimeni nu o va dovedi si nici pe altii ca ea, dar asta nu o face mai curata si mai imaculata.
Iar daca era asa curata se supunea oricarei comisii tocmai pentru a dovedi ca nu ai ce sa te legi de ce a facut, deci nu de ea ca persoana...dar asa cum oricine care are spatele asigurat s-a comportat ca atare.
Nu o lua personal, nu am nimic cu tine, e modul tau de a vedea lucrurile si ca tine sunt multi, dar asa ca schimb de impresii.Mai multe pareri contradictorii pot fi mai constructive decat cele in consens, nu crezi?
Rufus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexandrueduard Daca o fi asa cum spui tu inseamna ca suntem un popor de tot rasul. Eba, Becali...chiar la nivelul asta sa fi ajuns? |
Ei, asta-i alta discutie.
Da, asta-i nivelul. N-am spus niciodata ca-mi place Eba, chit ca l-am votat pe ta-su. Daca i-am luat apararea, am facut-o in fata unor acuzatii nefondate, dar cred ca sunt destui oameni mai destoinici ca ea. De Becali, ce sa zic? Nu ajungea niciodata in PE daca nu trecea pe la puscarie. Aranjamentul Vadim-Becali ne aduce grave prejudicii de imagine, dar asta-i situatia.
roxy, ti-am spus ca nu incerc sa te conving sa crezi altceva. Dar crede-ma ca nu propovaduiesc dezbracatul pentru reusita in viata a copiilor mei (cu toate ca, daca asta va fi alegerea lor, tot fetele mele dragi vor fi, m-ar durea-n cot de ceea ce s-ar spune despre ele). In ceea ce le priveste pe Udrea si Eba, nimic din comportamentul lor nu mi-a atins "naturelul", ca sa spun "asa nu pentru fetele mele". Cel putin, din ceea ce cunosc eu (din presa scrisa, TV, etc).
Este o parere personala, pe care nu o cer impartasita.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008