Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!
Raspunsuri - Pagina 11
roxyaly spune:
E ajunul asa ca facem si noi bradutul.
Pana una alta am pus poze noi pe picassa cu Matei.
va pupam
mami
Matei Constantin
roxyaly-poze
Ancutza_Bro spune:
In magica seara de ajun mii de ingerasi sa va inconjoare, ca in basmele copilariei noastre, cu 

mari la geam, cu mireasma bradului si aroma prajiturelelor din cuptor, clinchetul copilasilor cu par balai sa va imbalsameze casa, cadouri frumoase sa va astepte cuminti sub brad si dragostea sa va umple sufletul.
Craciun Fericit! 
Anca HAPPY MUMMY de
SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT 
POZE
floricik spune:
Va rog sa-mi spuneti ce luati voi pt stimularea lactatiei.
Nu stiu de ce dar de ieri nu prea mai am deloc lapte 
Sunt disperata. De ieri am inceput sa beau ceai pt stimularea lactatiei de la Fares dar mare lucru nu s-a schimbat.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
laviniablaga spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui floricik Va rog sa-mi spuneti ce luati voi pt stimularea lactatiei.Nu stiu de ce dar de ieri nu prea mai am deloc lapte ![]() Sunt disperata. De ieri am inceput sa beau ceai pt stimularea lactatiei de la Fares dar mare lucru nu s-a schimbat.![]() Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009 |
Ia pastile GALAFOR! Bea ceai de chimen si mult lapte!
bafta
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea
Rares CristianNASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT
floricik spune:
Felicitari mamicilor Strumfy, Elenic, Cosminyk !!

Sa va traiasca minunile !!
Lavi multumesc pt raspuns. Ii spun sotului sa ia de la farmacie Galafor. Sper sa functioneze.
Eu cred ca dau in depresie. Am impresia (sau chiar asa o fi
)ca nu stiu nimic legat de cresterea piticutei mele. Ce fac daca se constipa?? I-am bagat acu 2 zile supozitor...dar aud aici de Debridat...pe asta nu stiu cum sa-l dau. Nu stiu nici ce sa iau pt colici...ca nu pot sti cand o apuca...am auzit de Infacol, Sab Simplex etc Offff sunt varza.
Azi sun pediatrul sa ma lamureasca ca-s dusa rau.
Floricik mami de
Maria Ema-12.12.2009
BoboMom spune:
Fetelor, ce frumos ne urati!
Asa sa va dea Domnul si voua si familiilor voastre!
Monis, altceva nu ne-a zis sa facem, in afara de tratament. L-am intrebat daca e posibil sa fi facut asta de la apa in ureche intrata poate la baie (desi nu cred ca i-a intrat!) si a zis ca in nici un caz. Am intrebat si daca poate fi de la pompita de nas (nu il aspir exagerat oricum, doar sa-i iau mucisorii care sunt spre iesire) si a zis ca doar daca suflu in loc sa aspir, ceea ce nu e cazul, fireste. De diagnosticat l-a diagnosticat uitandu-se in ureche cu otoscopul, sau cum ii zice. Are lichid in urechea stanga, deci otita. Speram sa-i treaca cu tratamentul. I-a dat amoxicilina. Tb sa-i dau 10 zile de 3 ori pe zi.
El nu e genul de dr care sa dea antibiotic prea usor, asa ca probabil a considerat ca e destul de serios... [:-(]
Floricik
Si eu tocmai am inceput sa-mi fac probleme cu lapticul, pt ca desi bebe tot mai trage cat de cat pe partea stanga si pompez restul, acum cand am pompat abia am scos cam 80 ml de la ambele. E adevarat ca a supt la stanga vreo 20 de minute inainte, dar de la dreapta macar trebuia sa iasa mai mult, mai ales ca o simteam destul de plina. Nu mi s-a mai intamplat pana acum sa pompez pana nu mai iese mai nimic! Sper sa nu se intample ceva, Doamne fereste. O sa incep sa beau iar ceai de chimen si anason. Nu am mai baut, pt ca aveam s-asa prea mult laptic. Of, sper sa treaca durerea de urechiuta repede sa ne intram in normal.
Strumfy si Elenic, felicitari! Sa va traiasca bebelusii sanatosi! Le felicit pe toate mamicile pe care nu am apucat sa le felicit in parte. Sa va dea Domnul multa sanatate voua, bebeilor si familiilor voastre!
Of, bebe tot se foieste la tati in brate. Probabil ca mai vrea laptic. I-am mai dat si cu biberonul dupa ce a supt 20 de minute. Cred ca nu mai trage bine saracul de durere de urechiuta.
Va pup!
Laura
de
Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze
monis5 spune:
Floricik - nici una din noi nu stie nimic... invatam si noi pe traseu, chiar crezi ca esti singura? 
Daca zici ca intri in depresie, nu prea ajuta la laptic. Chiar vroiam sa te intreb care crezi ca e cauza din care zici ca nu mai ai laptic? Si de unde ti-ai dat seama? Ai facut proba suptului sau cum?
Fetita cum e?
Intrebi ce faci daca se constipa? Adica doar teotetic sau ai vazut tu ca e constipata? Ca daca papa san, nu se constipa. Poate e in faza de care vorbeam ieri-alaltaieri, ca nu poate sa faca, dar nu e vorba de constipatie. Lamureste-ma ca sa pot sa-ti raspund din ce am mai experimentat si eu cu copilul.
Si nu uita, primul lucru contra lapticului este depresia. Asa ca uita de ea, esti o mama super, ca noi toate

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
monis5 spune:
LauraG - am experimentat si eu 1 data mulsul... am pus copilul la un san si a supt ca de obicei, s-a saturat si apoi m-am apucat sa scot din cel plin. Si cand am vazut ca am scos cu greu 20 ml, m-a luat spaima (din sanul din care mancase nu iesea nimic); am luat 10 minute pauza, m-am mai dragalit cu bebe si apoi am scos siroi 50 ml fara nici un efort. Si incepuse sa curga si din sanul 'gol'. Stii doar ca nimeni nu scoate atat laptic din sani ca bebe (dr. Spock zice ca un sugar
poate scoate si 175 ml dintr-un san care noua ne poate parea gol... so...). Am mai scos la un mom dat putin laptic sa las ca am iesit putin si l-am scos stand langa bebe care plangea... nu-ti spun ce debit avea. Baga ceiut si cu calm sigur va fi ok. E posibil ca Nicolas sa nu traga asa de bine daca il doare urechiusa... dar asta tine putin, pana incep antibioticele sa 'lucreze', va suge din ce in ce mai bine. Multa sanatate ii doresc 

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun 
poze de azi de ieri
crlp spune:
UN CRACIUN PLIN DE BUCURII, SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE FULGUSORII VOSTRI DRAGI SI BINEINTELES ALATURI DE TOTI DRAGI VOUA!
eu vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari si pentru vorbele frumoase pe care mi le-ati spus, pt. ca ati fost langa mine atunci cand ma simteam singura si abandonata
VA DORESC NUMAI BINE!

38+
cu ingerasul Matei
poze
Ramonika spune:
fetelor, eu cred ca nu e bine sa ne stoarcem noi sanii ca sa masuram cat laptic producem. eu de cate ori m-am "muls" nu scoteam mai mult de 5 - 10 ml
daca era sa ma iau dupa asta, nu mai alaptam de mult...
si totusi cand o pun la san, suge si cate 10 minute in continuu, la mine cele mai relevante 2 metode de a sti ca am laptic sunt: sa aud pe bebe cum inghite la san si dupa ce termina, strang putin de san si daca mai curge macar o picatura de lapte, inseamna ca este laptic si ca bebe a avut ce suge.
Ramonika
Ruxandra
tati
si Vladutz