Fulgusori 2009 (186) - Bravo ELENIC si STRUMFY!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Andre eu una m-am saturat pana peste cap de musafiri. Mai ales acu ca e si botezat chiar ca nu mai am pretexte. mai am vreo 3 ture si scap ca simt ca nu mai pot.
Si Danut de 3 nopti(sa nu ii fie de deochi) doarme uns sase ore. nici nu imi vine a crede.
Bradul la facut aseara un student al sotului care e de'a casei ca ma apucasem de el si s-a gasit printul sa devina mofluz. E natural dar parca nu miroase deloc. E tare reusit.
Azi au venit tata si soacra la treaba. Soacra a facut salata boeuf si a calcat rufe, tata a aspirat la Danut in camera, a adus muschi afumat carnati si slaninuta si a facut sarmale, racituri si transat carnea pt friptura. eu mai mult am stat asa ca nu am de ce sa ma plang.
Danut a crescut in 8 sapt de la 2.400 la 4.500, in prima luna a luat 1 kg iar in a doua 1.100 si nu e gata luna. la noi e alimentat mixt, papa bine dar si mie mi se pare nitel cam mult. Noi ne-am chinut cu iesitul prea des cu KK de la debridat si am luat smecta asa ca am decis ca eu nu mai vreau sa il mai ajut decat dc nu face 3 zile ca totusi treaba asta tb sa se regeleze de la sine.

mami fericit de Dan Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui zodie_de_foc

Salutare!

Legat de bubitele de care vorbiti, am mai scris, dar poate nu ati vazut, asa ca va spun cum am rezolvat noi: spalaturi cu ceai de pelin - am imbibat o compresa sterila in ceiutz, am dat pe frunte (unde erau bubitele, cand dadea cu mana aporape ca sangera), apoi am tamponat cu o compresa sterila. Am continuat asa cu ochisorii si fatzuca - pentru fiecare alte comprese. A doua zi deja se vedeau efectele, iar dupa o saptaman piele arata normal.
Poate vreti sa incercati si voi.

Mami de cel mai dulce Matei Gabriel

poate nu am inteles eu bine...dar cand aparea sangerarea???????
si era din cauza ceaiului??

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...e trecut de 12... e Ajunul...
imediat se face un an de cand ne cunoastem, de cand incercam sa ne simtim bine aici...si se pare ca am si reusit zic eu..
Ma bucur ca am reusit sa va cunosc, toate sunteti deosebite, toate aveti suflete frumoase...
Va multumesc pentru ca ati stiut sa fiti langa mine cand am avut nevoie de incurajari, va multumesc ca mi-ati facut galerie si ca v-arti gandit la mine cand am nascut....si acum de cand suntem mamici , reusim sa ne rupem din timpul nostru pretios pentru a mai vedea ce facem, cum ne descurcam..

Ma gandesc la fetele noastre incercate, Lidia, Lacramioara si Alexa... sper din inima ca timpul sa va ajute sa prindeti curaj si sa incercati din nou, merita pentru ca la sfarsit cineva va va spune si voua "mama", asta imi doresc pentru voi...

Ma gandesc la Roxyaly , Krelia si Dankutza, cat de incercate au fost ele pe perioada sarcinii, dar au trecut peste orice..acum se bucura de sufletelele lor minunate...

Ma gandesc la familia Alinei (Alunelsialbinuta), ma gandesc la Bradut..cat de dor trebuie sa-i fie de mamica lui...sper ca Alina, de acolo de sus dintre ingeri sa se roage la Bunul Dumnezeu si pentru copilasii nostrii..

Sper ca diseara, Mosul sa va lase sub brad cadouri multe si frumoase, dar cele mai importante sper sa nu le uite si va urez sa va lase asa: sanatate, fericire, liniste, armonie, intelegere, dragoste, belsug i tot ce e mai bun sui mai frumos pe aceasta lume.

Craciu fericit dragele mele!

Cami, de sufletel scump Flavius Cristian pe pamant si a ingerasului Darius-Andrei din ceruri

ingerasul Darius-Andrei

Poveste

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala86 spune:

Dragi mamici de Fulgusori,
va urez
SARBATORI FERICITE tuturor!!!

minune mica in burtica

Laura 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Lidia - ce bine . Acu toate il asteptam pe Mos Craciun

Krelia - si eu ca soacrele nah...
Nu ma bag, na, nu ma bag, da' vazut-ai tu italianca frumoasa?!?!
Sa stii ca io abia astept sa se faca vremea faina sa mergem cu baietii impreuna in parc! pe mama pretinului lui Santiago.

Laurairina - stiu din toate cartile si sursele pamantului ca sugarii nu cresc constant de la o saptamana la alta, asa ca stai pe pace, nu-ti mai face griji unde nu e cazul. Si ca in principiu, pe la 3 luni trebuie sa-si dubleze greutatea de la nastere. Deci pana acum la tine a luat 2 kg in 7 sapt din cele cca 3.5 cat ar tb sa ia in cca 12 sapt.... cred ca orice calcul suplimentar e inutil . Eu pe Iulian nu l-am mai cantarit de la 1 luna, cand luase 1.200, de la 3.100 la nastere, la 4.300. Orientativ, cantarit in brate pe cantarul nostru, are ceva mai mult de 5 acuma... Oricum, lasa fata in pace, auzi tu... sumo

crlp - super brad si super burtica . Sa te intreb cine a facut pozele? . Poate nasti totusi pana la revelion... am avut un iubit de mult de tot care era nascut pe 1 ian si tare necajit mai era ca toata lumea petrecea atunci, in loc sa fie atenta la el...

Tu Andre - nu ne bagam in nimica, nu vezi ca in nebunia mea era sa stric inceputul unei frumoase prietenii? Ce cadouri a primit printesa? Pupam si noi tare

Dymomo - stiam ca e mai accentuata cresterea in greutate de care ziceam mai sus la prematuri si dismaturi, care recupereaza in primele 3 luni ca sa compenseze greutatea mica de la nastere.
Eu zau nu stiu de unde aveti idei de astea ca ar fi prea mult....

Camy - foarte frumos ai scris

Daca tot am ajuns cu mesajul in ziua de Ajun, va doresc tuturor, fara nici o exceptie, mamici, burtici si pitici si tuturor celor dragi voua, sa va lase diseara Mosul sub brad, tot ce va doriti, si sa aveti parte de Craciun de tot ce e bun, cald, frumos si luminos.

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Monis, Nicholas are infectie la urechea mediana (otita). Nu stiu daca e acelasi lucru cu ce ai zis tu. Acum vreo doua saptamani ii curgea lapte prin nasuc in timp ce sugea (s-a intamplat de cateva ori) si dr mi-a zis sa-l tin cu caputul mai sus si de atunci nu am mai patit asta. Dar mi-a spus acum ca e posibil ca infectia la urechiuta sa fi facut-o din cauza aia. Ne-a explicat ca infectiile astea se produc datorita microbilor sau corpurilor straine (in cazul asta laptele) care intra in nasuc si ajung pe canalul care leaga nasul de ureche. Mami sta pana pe 15 ian.

Craciun fericit tuturor!

Laura de Nicholas James 9 Noiembrie 2009
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Laura, merci
Cred ca este fix ce intrebam. Poti sa-mi spui cum a diagnosticat dr copilasul? si inafara de tinut capul mai sus ce recomandari ti-a mai facut?

monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun

poze de azi de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata! Cafelutza e gata....enjoy !

Raportam noapte nedormita...nea-m tot foit in patut si nu am lasat-o nici pe mami sa doarma...am tot privit luminitele din bradut...ne plac tare mult...si am facut o noua descoperire...stim ca avem picioruse si ne tot dorim sa le bagam in gurita!

Dankutza, multumesc de poza! Raman datoare...Amazoana e adaugata! Uite-o aici sa vezi cat e de dulcica!AMAZOANA

MyLady...ti-ai creeat cont dar in album nu e nici o foto...sa iti explic cum sa adaugi foto in album:
1.iti deschizi contgul
2.dai clik pe fotografiile mele
3dai clik pe incarcati
4.sus dai clik pe creeati un album nou
5.ti se deschide o pagina si apesi pe CONTINUARE
6.apoi inepi sa incarci fotografiile!
Sper ca sfatul meu sa te ajute si sa vedem cat mai repede poze cu Becca ta!Pup

FELICITARI COSMINIK!BINE AI VENIT IN LUME BEBE DE COSMINIK!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

So this is Christmas!
Dragele mele, pentru ca am putin timp liber, tinand cont ca fulgusorul meu doarme acum...dupa lunga noapte de veghe pe care am avut seara trecuta, ma gandesc sa va aduc o urare, un gand de mai bine pentru acest Craciun!
Stiu ca pentru majoritatea dintre noi, cadoul cel mai de pret a venit deja, prin nasterea micutelor noastre comori, si ca bucurie mai mare nu exista pe lume, cu toate ca proaspata meserie de mamica poate fi uneori solicitanta! Eu va urez tuturor, si celor care ati nascut si celor care urmeaza sa aduca pe lume un ca Dumnezeu sa va inarmeze in primul rand cu intelepciune, pentru a putea sa calauziti pasii bebelusilor pe calea cea dreapta in viata, cu rabdare, pentru a reusi sa ii intelegeti si sa ii cunoasteti din ce in ce mai bine, sanatate - pentru ca lungul drum pe care tocumai am intrat cu toate sa nu ne fie ingreunat, puterea de a depasi orice obstacol si capacitatea de a lupta pentru ca bebelusilor sa le fie mereu bine, bucuria de a avea alaturi sprijinul si sjutorul celor apropiati! Va doresc ca sub pomul de Craciun sa gasiti tot ceea ce va doriti, dar mai ales multa iubire, zambete si forta de a privi cu incredere si speeranta catre un viitor mai bun, mai roz...daca este posibil! Sa aveti un CRACIUN DE POVESTE! Cu mult drag LAVINIA SI RARES!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
NASTEREA UNUI FULGUSOR GRABIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zodie_de_foc spune:

Camy sangerarea aparea cand dadea el cu manutele pe frunte, inainte sa incep tratamentul cu ceiutz.

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Citat:
citat din mesajul lui zodie_de_foc

Salutare!

Legat de bubitele de care vorbiti, am mai scris, dar poate nu ati vazut, asa ca va spun cum am rezolvat noi: spalaturi cu ceai de pelin - am imbibat o compresa sterila in ceiutz, am dat pe frunte (unde erau bubitele, cand dadea cu mana aporape ca sangera), apoi am tamponat cu o compresa sterila. Am continuat asa cu ochisorii si fatzuca - pentru fiecare alte comprese. A doua zi deja se vedeau efectele, iar dupa o saptaman piele arata normal.
Poate vreti sa incercati si voi.

poate nu am inteles eu bine...dar cand aparea sangerarea???????
si era din cauza ceaiului??

ingerasul Darius-Andrei

Poveste

POZE

Mergi la inceput