Timisoara Impreuna(165) Editie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

La multi ani Ioana, titirez de mamica Maria

Ana, fiu-miu facea la fel, cerea monezi ca cica alea valoreaza mai mult ca e mai multe, nu? m-am chinuit sa-i explic ca daca ii dau o bancnota de 1 dolar sau ii dau 4 monezi de 25 centi e la fel ... aaaaaa daaaa .... lasa, lasa, mai bine da-mi monezi, bine??!!
Deya, bafta! In ce esti acu?
Dana, si eu ti-am admirat pozele, imi place mult atmosfera din casa ta, mobila de bucatarie e foarte faina iar voi niste frumosi.

azi is prin zona, ma duc sa pregatesc copilu de scoala si dupa aia ma bag in bucatarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

amandoua avem niste scurte rosii de iarna, din alea de munte.
de curand imi spune foarte hotarat:

-mami, noi suntem doua porodici! rad de ma imprastii si ma impinge oarece sa intreb io smechereste...
-si tati ce e?!
-tati e gogonea!

multumim de urari si va imbratisam cu toata caldura si iubirea ce ne inconjoara de o vreme incoace,
titireaza, porodicea si gogoneaua

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

La multi ani Ioana ...sa fii fericita si sa-ti faci parintii fericiti!

Io azi cat ca nu dormii parac-s mai fresh...

la noi o venit azinoapte zana maselutza...la Arpando...ca, cu o noapte inainte o uitat sa vina...si pentru ca o avut 2 dinti sub perna...o primit 10 lei...deja stie ca bacnotele-s valoroasease...de la Lorando...I-am scos cu atza in doua seri la rand...ca tare se miscau...si de mult.... si bine am facut ca deja se vede celalalt dintisor la unul dintre ei...

va pup ca se pare ca nu reuseste sa-l culce pe american...ma duc io sa-l culc

mihi39+q2a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ups, si la spiridus se misca un dinte, dar eu ... trecuta prin suficiente traume la varsta copilariei cu dintii legati cu sfoara de clanta usii, aplic politica "lasa-l iubito, ca pica el cand ii vine vremea ...." Gresesc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Dani, nu nu cred ca gresesti, zic asta pentru ca si eu am facut la fel cu Paul, ii mista el cu limba si de atat zgandarat in cateva zile venea la mine sa-i scot ca atarna si il enerva ca nu mai avea jucuree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata gasca...

Ma bucur ca azi e vineri...nici nu aveti idee...Ma'c azi sa iau de la medicu' de famelie hartie ca Luana e apta de scoala si marti ma'c s-o inscriu la clasa I...

Danuta...de ce sa gresesti?...indiferent de parerea celor din jur , ceea ce simti tu e cel mai corect.Eu merg si am mers mereu pe acest principiu si e ok,pana in prezent...Asa ca lasa dintisorul spiridusei la locul lui si cand va fi cazul , vei sti tu ce este de facut cu el , sa il ajuti sa iasa sau ba...

Fetilor , va tzuc...sa aveti o zi faina si week end la superlativ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vickip spune:

Netaza si de la mine!
Va dau o cafea neagra fara lapte, fara zahar...ca se pare ca in forma asta ajuta la digestie.
Sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata ,neata

azi e vineriiii .... iupiiiiiii

o zi faina sa aveti

cu intarziere La multi ani Mariia ghiocelului cu ocazia zilei de nume

ieri am fost la sf Ioan .... m-am porcit

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Pentru cine doreste si cine pofteste maine 9 ianuarie 2010 in Unirii ora 16:00 zi de ros coaste

Pana acum doritoare si inscrise:
1. Anda
2. Io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Mama ce faceti voi cu mine...coaste...miam miam...io maine am planuri mari...Dimneata ...ma rog pe la 11 mers... al epilat, pedi, tuns...la 15 sunt programata la dr...asa ca poate dupa trag o fuga la coaste...iar pe la 18...sper sa ajung la spovada...ca vreu musai inainte sa nasc sa ma impartasescc...ca iote de cand vreau...da nu m-o lasat necuratu...

Dani...am uitat sa precizez ca dintii astia incisivii centrali de sus...erau afectati de mult...a cazut de vreo 3 ori in ei...erau impinsi in interior...cred ca erau cumva itepeniti...se miscau doar intr-o directie...si din cauza asta dintii de sus nu vin peste cei de jos...dr-a de familie a aobservat ca dentistii nu au fost in stare...si din cauza asta saracu tot statea cu gura cascata...bine cred ca are si polipi...da cred ca de multe ori respira pe nas chiar daca avea gura deschisa...La Lori nu a fost cazu...si i-a scos singur...ba in pizza...ba in fundul lui Arpi...Nu-i bine nici sa stea prea mult daca nu poa sa cada ...dar nici sa fie scos inainte de vreme...ca se strange gingia si se deplaseaza cei de langa si cel permanent va iesi stramb...acu cu al doilea dinte nu stiu daca nu am gresit ca l-am scos...mama cat ti-am scris...

Silva...tot am zis ca-ti spun..imi place s freza si culoarea...

va pup sa va hodiniti bine...

mihi39+

daca mere careva in ungaria sa-mi ziceti

Mergi la inceput