Timisoara Impreuna(165) Editie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 14
andanii spune:
neata
ceai de afine cine doreste ????
in rest totul liniar la noi
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
anda spune:
Dano, io-s cu ceaiu in bot, da nush ce sa fac cu somnu'
Anoo? ai zburat pe sosele azi? Io piste-o suta Ca unsa...
In rest...nik...somn
O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."
andanii spune:
si mie mi-e somnnnn ....
da e ok pe afara , s-a topit zapada si gheata pe sosele
ANDANII
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
danitin spune:
Salutare! Intru si eu in clubul somnorosilor ... pic de somn. Cum am avut dreptate cu topirea ghetei, astept o cafea maaaare, gasise la un moment dat cineva o vadra suficient de incapatoare pentru poftele mele.
Silva , asta da ocupatie, dar nu-mi mai pomeniti de defectiuni la masina, ca-mi provoaca cosmaruri.
Maria, daca e si pentru copil si pentru familie eu as sugera restaurantul La bunica ... noua ne-a placut mult acolo, daca vrei iti pove mai multe pe mes sau PM.
Si merci de intrebare, ce sa fac, ma lupt cu morile de vant si cu proprii mei piticuti ( de pe creier)
Andanii, impartim o cafea mare, poate trece somnul?
Mihi, o mie de si tinem pumnii stransi, stransi....
La mien merg treburile un pic anapoda dar inca fac fatza. De cele rele nu zic nimik, ma laud si eu cu ce o sa fie bun si frumos: la balet o sa fie serbare si Lori va fi ... lebada aurie . N-am mai auzit de rolul asta dar cum ea pare foarte incantata, bun o fi...
Va pe toate si va doresc o zi in care sa aveti timp de lenevit.
deya spune:
Mariaa dap totul ok....sau cam pe acolo ma lupt cu examenele.Ce slijba faceti De Tedeum?Sau inca nu ati vorbit cu parintele.
Eu is cu nasu in carti si cam atat.cu examenele
silvana75 spune:
'neata
Maria pentru noi ar fi mai bine una noua ca e veche caruta si nu se merita sa bagam bani in ea, doar ca inca nu m-o lovit nici o valiza in freza sa-mi pot permite inca o rata pe luna. Brrrrr 10 bulioane, mama
Deya, spor la invatat, ai intrat in sesiune?
Ma duc sa duc copilu la bus si o tai la lucru
gasca
andanii spune:
Daca doriti sa ne vedeti Revelion ... http://picasaweb.google.com/andaniii/REVELION2010# si Craciun .... http://picasaweb.google.com/andaniii/CRACIUN2009#
ANDANII
deya spune:
Silvana presesiune scoala+examene+practica pedagogica
Andanii parca sunteti din filme ce tarecasa ta imi inspira caldura si maree veselie.
Doris sa nu uit.La ce etaj e cancelaria la Banatean.Fac acolo practica.
Na bun inapoi la cursuri
geta_florina spune:
buna dimineata lume
LA MULTI ANI tuturor celor care poarte numele de Ioan si Ioana !
Dana eu ti-am mai admirat pozele, foarte frumoasa e casa voastra si voi la fel, niste frumosi! sa fiti tot asa veseli si fericiti!
Deya ma bucur sa te vad pe aici ... bafta la examene, nu mai fii stresata ...
Mihi totul ok?
Danitin succes Lorianei in rolul de lebada ... tare frumos baletul ...
o zi faina sa aveti
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Ana68 spune:
Salutare fete...taaaare bine e cu Toyo la drum....draga de ea!
Simonaaaaa...sa-ti traiasca titireaza! O urez inca o data si de cate ori va fi nevoie...o pup strans si apasat si la multi ani cu numele!Sa va aduca mereu numai bucurii!
In rest am intrat in cotidian...si noutatea ar fi ca la furia roz i se misca un dintisor...si vrea ca zana aia sa ii aduca monezi , nu "bancote"!
Zicea Dana de ceai....am primit cadou niste ceai negru cu fructe...marca Dilmah...e bun rau si e tare.Si tot un ceai negru Dilmah , cica e de dupa amiaza....extrem de aromat si gustos....mi-am facut unul slab aseara si m-a prin 2 dimineata
Deya , spor la invatat...man'ca ciocolata neagra , te ajuta...asculta baba nebuna!
Hai pup toata gasca...zi faina tuturor!