Timisoara Impreuna(165) Editie de Craciun
Raspunsuri - Pagina 13
Ana68 spune:
Salut....io am o dilema : cat mai dureaza gheata asta , ca m-am saturat de mers pe jos , cu tramvaiu' sau taxiu'???
Aseara am avut aventura cu tramvaiu' si mi s-o pus pata...ca era pe cei 1,50 lei ai mei , de care nu stiu nici macar daca imi mai pot cumpara un covrig cu ei , dar erau banutii mei si gata ...si ca atare am ajuns si eu si Luana la fele de bocna aseara ,acasa , dupa o aventura de o ora jumate vizitand frumusetile orasului Timisoara...deci,care este,cat mai dureaza gheata asta?
danitin spune:
Ana, cred ca in noaptea asta scapi de ghetus. S-a anuntat cod galben de ploi si vijelie, asa ca ma cuget ca se topeste gheata ...
aidaciolac spune:
maine venim spre casa , cat despre coaste ... pana atunci vorbesc singura
hai va si pt mihi hehehe
pup gasca
Mariaa spune:
haide Mihuleeee ...daca nici tu nu ejti pregatita..pff...nush cine ar putea fi!
hai patrunjeluuuuuu', aterizeaza printesaaaaa!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danitin Ana, cred ca in noaptea asta scapi de ghetus. S-a anuntat cod galben de ploi si vijelie, asa ca ma cuget ca se topeste gheata ... Mamica de spiridus De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra. www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA; NOI Spiridusul meu drag |
Sar'na....sper sa fie asa....ca cica vine cu poleiul...sper ca nu la Timisoara....
Mihi spune:
Multzam fetele de suztinere...las sa vina la termen pe 13 sau 14...ziua nu am timp sa ma gandesc...da seara dupa ce iii culc si noaptea...ma apuca frica...
Inca nu am instalat compu...de cand cu mutarile de mobila...asa ca-s scurta de pe leptocu lu al meu...
Va pupacesc pe toate...si va ubesc...
mihi38+
andanii spune:
e un frig afara si ningeee sau plua (cel putin la mine in zona) ... ooo mama mama cum o sa se topeasca gheata in noaptea asta sa nu mai fie pana maine dimineata ca sa nu mai mearga ana cu taxiul ????
noapte buna zuzelor
drum bun aiduka haiduka .... ei vrei coaste ???? hmmmmmm
mihi apare roza ????
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"
s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
silvana75 spune:
La mine e friggggg si cica se anunta un val cu -30 C ... deci Ano ... vii la mine??!!
Mihule fac si io galerie fetele pe fusu tau orar io pe fusu americanului
Am citit pe fuga ca is cu pata pusa de cateva zile plus ca de cand o inceput anu s-o stricat Pontiacu de 2 ori, azi o comandat o piesa care costa o palarie de bani plus manopera cred ca cere alta
dau pe cand va treziti, io ma duc la
geta_florina spune:
'neata buna la voi
Silvana merci de cafea, mai dau si io una ca e tare greu cu somnu' in dimineata asta ...
si zici ca asa friguri va asteapta? brrr.... acu si mie mi-ar place sa fie un pic mai rece la noi, nu ploaia asta ...da' nici chiar asa -30 brrrr ....
Mihi curaj ... curaj ....
Aiduko drum bun spre casa ....
fetele, merg sa ma apuc de lucru ...
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui silvana75 La mine e friggggg si cica se anunta un val cu -30 C ... dau pe cand va treziti, io ma duc la |
hai ca asta a fost bestiala
m-am frecat la oki sa vad mai bine, am crezut ca nu m-am trezit io
Mihuleee, poate o faci deodata cu titireaza mea, pe 19 Noi cautam un locsor unde sa ii tinem ziua mai acatarii, deh ca un soi de masa de bun venit in familie pentru ea si pentru prietenii de familie, ca botez nici nu mai incape vorba...o sa tinem o slujba care se face in situatii din astea dar nu botez.
Aidule, drum bun spre casa!
Danitinule, cum esti??
Doris, multa sanatate in noul an!
Deia, da si tu un semn, totul oke?
Deianira, cum e Alex?
Getutule, ti-ai intrat in pita?
Anda, spor la treburi!
Silvana, si noi avem caruta la service azi, ma astept pe la fro 10 bulioane asa de inceput de an..brrrr! tin pumnii sa nu se lase cu alta noo la tine sau o fi mai ieftin?!
am plecat sa ma trezesc si sa inot prin lume!
sa aveti o zi grozava!
mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor