Timisoara Impreuna(165) Editie de Craciun

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda spune:

we minunat sa aveti.

Mihilico sper sa ne vedeem ca mi tare dor de tine.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

salutare si de la mine

chef de coaste ar fi , dar din pacate avem deja facute planuri pe dupamasa asta si nu le mai putem schimba ...
daca as fi stiut mai repede ... dar nu-i bai, asta e, ne-om vedea altadata.
distractie placuta sa aveti si pofta buna!

Mihi ma gandesc la tine ...
Simona un special pt cele 2 porodici ...

weekend placut sa aveti toate

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

si noi aveam deja program facut pe azi plus ora de somn la Ale la ora aia, deci pohta buna sa aveti care va duceti! asta o fost cam ca si cum i-o trage ardeleanul nevestisii, fara preludiu

io-mi pun patura-n cap si imi fac mea culpa ca ma lasa memoria la greu...

mai intai si cu ceva intarziere Silvana, Craciun fericit!!! chiar daca-i si numai pentru Craciunul din sufletul tau!

pe apoi LA MULTI ANI lui Paul, sa fie sanatos, sa aiba parte de un drum bun in viata si sa va aduca multe, multeee bucurii

iar tie multa sanatate sa-i faci de multeee torturi de ziua lui si sa-l vezi pe picioarele lui si sa fii fericita te tzuc cu mare drag Silvana

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

si tot din capitolul 'sa nu uit', de curand am dat peste un subiect interesant pe DC, va pun aici link-ul, poate va prinde si pe voi la o lectura.

Geta
Mihuleee, cum esti? tot cu gandul si io la tine saru'mana de urari
'in fundul lui Arpi'
Am fost si noi la dentist ieri s-a lasat cu ceva caraieli...
pe film atata (unde nu-i miscat) se vede jos un mugure lipsa, stiu ca-i oarecum normal asta si o sa repetam filmul mai incolo putin.
A fost un copilas acolo caruia ii scoteau o maseluta, mama miaaa ce-a urlat saracutul...noi tocma plecam si am luat-o pe Ale efectiv pe sus pe scari...mi s-a zburlit parul pe mine, horror...mai avem joi o sedinta, sper sa fie mai oke.

no, seara faina sa aveti zuzelor

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

La multi ani Paul!
Sa te sarbatoresti frumos. Sa ai parte de ce-i mai bun pe lume.
Pup Silvana cu drag si dooor.

Si io cu gandu' la Mihilica. Am pomenit-o azi de vreo 5 ori cu Aida.

Aido, ne-am cinstit, nu gluma.... Mai vreau, da' de luni te-astept cu biciu ala...ca la mine functiona

Simoo, pai asa-i fain maaa, fara preludiu, brusc, cu final fericit Ce fac porodicile? Da' gogoneaua? Pup tomatele.

O U T S T A N D I N G S & P I D U K
If I had a prayer, it would be this: "God spare me from the desire for love, approval, and appreciation. Amen."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Multzam de urari
Maria, you made my day cu melodiile alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

La multi ani, Paul...

Sa fii santaos, cuminte si bun!
Te p[upa Doris dar mai ales Ines.

Silva draga, sa-ti traisca blondu` sa va aduca numai bucurii in viata.
Mi-e dor de tine, dor de voi...

Vreau poze cu tortu`...

Ieri nu am vazut-o decat pe Aida, asa in mare fuga, ai mei erau in masina, faceau cuie...
Ne-am dus la nepoata noastra, s-au jucat fetele, noi am stat la o bere, o cafa...alea alea...

Poate data viitoare ne adunam mai multe, asa in mod organizat...adicatalea din timp anunatat...

Hai va pup, o duminica excelenta...noi plecam la Arad...si pana la Bodrog la Manastire dupa masa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, multzam de urari

Am pus poze aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Silva ...Sa-ti traiasca ficiorul...sa fie sanatos...D-zeu sa nu-l piarda din ochi!

Dragelor si io v-am pomenit la bise...asa liniste am capatat acolo...ca tare zbuciumata am fost in ultima vreme...n-am mai ajunns la intalnire...da m-am gandit la voi..

Va pup pe toate si va ubesc

mihi39+

Mergi la inceput