Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (52)
Raspunsuri - Pagina 17

happymum spune:
cami la multi ani ftitei tale. sa creasca sanatoasa.
vreau si eu psalmi. cum fac?
Blog

Livsy spune:
Dragele mele,
Scriu si eu pe fuga in dimineata asta, pentru ca azi e ziua cu muuuuulte treburi . Doamne Ajuta!!
Ma bucur din inima ca sunteti atat d multe cele care doriti sa va alaturati citirii Psalmilor, propuse de Criss. Asa cum spuneti, vom face o list ape prima pagina si va rog sa spuneti cele care mai doriti. Am facut deja o lista si luni, cu ingaduinta voastra pana atunci, voi face lista pentru pagina 1 si fiecare va primi psalmii. Sper sa ma mai lumineze Bunul Dumnezeu pana atunci.
Deocamdata, listuta arata asa:
Criss_2081
Sandaa
Cami_antonia
Housepocket
Victorita (vvvvv)
Ioanact
Nike974
Angel33
Happymum
Livsy
Va asteptam!... Cu multa dragoste!
Nike, multa sanatate iti doresc! Doamne Ajuta!
Sandaa, iti multumim mult pentru tot! Le-am trecut pe prietenele tale la aspirante! Dumnezeu sa le binecuvanteze, si pe tine! Doamne Ajuta!
Sa ne rugam fierbinte pentru sotul Dragei noastre Elena (caciantoni), Marius, pentru sanatate si binecuvantare de la Dumnezeu in familia lor!
Cami, eu iti spun de pe acum LA MULTI ANI! pentru Antonia! Sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa si cuminte! Sa va bucurati de ea si sa primiti mare binecuvantare de la Bunul Dumnezeu in continuare!
Deeva, ce mai faci? Te-ai intors?
Victorita, ma bucur ca ne-ai scris! Sarcina usoara in continuare! Doamne Ajuta!
Laurra,
Va imbratisez pe absolut toate cu multa, multa dragoste!
MaraAnisia,
Sa aveti o zi binecuvantata!
Doamne Ajuta!
Iata si un Psalm pentru astazi, ma rog sa fie de folos!
Psalmul 96
Un psalm al lui David, cand s-a intarit domnia lui
1. Domnul imparateste ! Sa se bucure pamantul, sa se veseleasca insule multe.
2. Nor si negura imprejurul Lui, dreptatea si judecata este temelia neamului Lui.
3. Foc inaintea Lui va merge si va arde imprejur pe vrajmasii Lui.
4. Luminat-au fulgerele Lui lumea; vazut-a si s-a cutremurat pamantul.
5. Muntii ca ceara s-au topit de fata Domnului de fata Domnului a tot pamantul.
6. Vestit-au cerurile dreptatea Lui si au vazut toate popoarele slava Lui.
7. Sa se rusineze toti cei ce se inchina chipurilor cioplite si se lauda cu idolii lor.
8. Inchinati-va Lui toti ingerii Lui; auzit-a si s-a veselit Sionul.
9. Si s-au bucurat fiicele Iudeii pentru judecatile Tale, Doamne.
10. Ca Tu esti Domnul cel Preinalt peste tot pamantul ; inaltatu-Te-ai foarte, mai presus decat toti dumnezeii.
11. Cei ce iubiti pe Domnul, urati raul ; Domnul pazeste sufletele cuviosilor Lui; din mana pacatosului ii va izbavi pe ei.
12. Lumina a rasarit dreptului, si celor drepti cu inima, veselie.
13. Veseliti-va, dreptilor, in Domnul si laudati pomenirea sfinteniei Lui !

pogonici1977 spune:
si eu vreau sa citesc psalmii cu voi
trecetima si pe mine pe lista..va rog
urmeza laparoscopie pentru scoaterea trompelor si apoi FIV cu dct kovacs la clinica kalii....care va fi primul si ultimul caci doamne doamne ne va ajuta si vom reusi

Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
cami_antonia La multi ani , fetitei tale!
Sfantul Prooroc Ioan Botezatorul sa o aibe in paza si sa o indrume spre fapte bune!
P.S. Scuze de intarziere!
www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie09.htm" target="_blank"> Poftiti sinaxarul de azi!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
25+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

jesika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui criss_2081 Pe vremea studentiei mele in Bucuresti era un ,,ritual,, foarte frumos cu citirea Psaltirei in ASCOR, se imparteau psalmii la mai multi membrii si zilnic fiecare student avea ,,obligatia,, sa citeasca psalmul respectiv, deci zilnic se citea toata Psaltirea efectiv, ati putea sa faceti si voi asa sa cititi zilnic Psaltirea pentru sanatate si rodirea pantecelor. (daca va hotarati sa faceti trebusoara asta, vreau si eu un psalm) |
Psalmii se citesc numai cu binecuvantare de la duhovnic pt. ca sunt rugaciuni f. puternice. Psaltirea este rugaciune pura, dupa Sfanta Liturghie are cea mai mare putere. Pr Arsenie Papacioc spune sa nu citesti mai mult de o catisma, cei mai ravnitori de au binecuvantare pot ajunge la 3 catisme. Sf.Ioan Gura de Aur zice: "Toate cartile sunt de folos si mare grija fac dracilor, dar nu ca Psaltirea"....
Jesika

nike974 spune:
M-a ajutat Dumnezeu si am facut bine la examen.
Am binecuvantare sa citesc Pslatirea,dar doar o catisma,cel mult.

criss_2081 spune:
Jesika, asa este cu Psaltirea. Nu mai mult de o catisma pe zi, sunt rugaciuni puternice si se citesc cu binecuvantare de la parintele duhovnic si neaparat cu rugaciuni de inceput si de sfarsit, o data inceputa citirea Psaltirii e bine sa fie si terminata, parintele Arsenie Papacioc mi-a fost duhovnic multi ani si asa ne spunea si noua si ne mai zice ca apar tare multe ispite cand citesti din Psaltire, asa rugaciuni puternice sunt.
Doamne ajuta-ne!

Theiuta spune:
Buna seara, fetelor!
La mine...nimic nou...doar ca am facut ERAD (electrorezectie la colul uterin)...nu imi iesise bine PAP-ul...Nu a fost prea placut.
In rest, as vrea sa mai ninga o data in iarna asta. Doreste-ti si tu,Livsy,poate se intimpla.
Pup fetele, Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!

sandaa spune:
Dragele mele,
Am intrebat si eu preotul cand m-am spovedit de citirea psaltirii si mi-a zis ca pot sa citesc dar sa nu citesc psalmul 108 ca sunt cu blesteme si nu ar fi indicat sa-l citesc. Eu am mai citit psaltirea si inainte dar asa stiu si eu ca trebuie cu binecuvantare de asta am vorbit cu preotul. Deci as dori sa nu citesc psalmul 108 daca asa mi-a zis.
Livsy multumesc mult.
Cami ma bucur ca Alina este bine. Multa sanatate micutei tale.
Jesika ma bucur ca ai trecut pe aici.
Va pup pe toate si va imbratisez cu mult drag.
Bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti.

Livsy spune:
Buna seara,
Cami, te rog sa ma scuzi, cand am citit mesajul tau am crezut ca este vorba de duminica asta, apoi m-am uitat in calendar si am vazut ca pe 17 este Sf. Antonie cel Mare. Ei, pana atunci, mai e timp...
Pogonici, da, sigur, te trecem si pe tine pe lista!
Am sa vorbesc si eu cu parintele, sa vad ce imi spune. Chiar m-ati pus pe ganduri. Sandaa, desigur ca nu vei citi Psalmul pe care ti s-a spus sa nu-l citesti. Cu ajutorul Lui Dumnezeu, sper sa ajung saptamana care vine sa vorbesc cu parintele, asa ca deocamdata e bine sa facem lista cu fetele care vor si pot sa citeasca impreuna cu noi. Sper sa primesc binecuvantare iar daca nu cateva sfaturi care sa ne ajute pe toate!
Criss, ce bine ca ne scrii mai des!
Va imbratisez cu multa dragoste pe absolut toate! Theiuta, nu-ti face probleme, la mine dorinta de frig si ninsoare iarna este ceva constant! Sper si eu sa se raceasca si sper sa ninga. Mi-a placut atat de mult anul trecut, 2009, ca toate anotimpurile au fost asa de frumoase si fiecare a fost asa cum stiam ca trebuie sa fie, primavara a fost primavara, vara - vara si a fost atat de placut, fara sa fie prea cald, toamna a fost superba, a fost si frumos, a si plouat, iar iarna in decembrie a inceput cu nameti... Da ne binecuvanteze Bunul Dumnezeu si in continuare cu asa frumusete si bucurie!
Va las acum! TUTUROR!
Doamne Ajuta!