Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (52)
Raspunsuri - Pagina 16

caciantoni spune:
SLAVIT SA FIE DOMNUL!
FETELOR SPUNETI O RUGACIUNE SI PT. SOTUL MEU MARIUS
E LA SPITAL.... a facut o criza urata de rinichi
multumesc din suflet!!!!

Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
caciantoni il voi pomeni si pe Marius (sotul tau) in rugaciune. Sa-l ajute Dumnezeu sa se vindece.
Livsy
As dori si eu Psalm.. da, cred ca e m bine sa facem o lista fiecare, cate unul sau m multi psalmi, in functie de cate vom fi.
sandaa .
www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie08.htm" target="_blank">Aici aveti Sinaxarul de azi!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
25+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

nike974 spune:
Doamne ajuta!
Dumnezeu sa il intareasca pe Marius pentru a avea rabdare si credinta!
Sanatate multa!

vvvvv spune:
buna,
Va urez, cu intarziere ce este drept,,, La multi ani!''Sa aveti un an bun, sa aveti parte de tot ce va doriti, dupa trebuinta si nevoia fiecaruia, sanatate, liniste in casa, sa fie cat mai multe gravidute, bebici sanatosi, intelegere....si lista continua....
,,La multi ani!'' si pentru ziua de ieri, celor care poarta numele de Ion/Ioana
acum am mai inceput sa intru, am intrat si ieri un pic, dar mergea tare greu reteaua pentru a putea sa las un mesaj,din urma nu am apucat sa citesc decat vreo doua pagini, dar va rog frumos daca vreti sa imi spuneti si mie ce este cu psalmii, cum sa ii citim si cand? Nu va suparati pe mine ca nu am citit din spate!
vreau sa salut pe nike974, dar eu acum dau de ea, si daca este noua iti spun ''Bine ai venit!''
Va imbratisez pe toate si chiar daca nu am intrat, sa stiti ca am fost alaturi de voi, chiar aseara dadusem de cateva mesaje mai vechi pe care le listasem, iar cand imi era greu le citeam si imi dadea putere!
despre noi ce sa va spun, suntem bine, ii multumim Bunului Dumnezeu mereu, caci mare minune a facut, iar Maicutei si tuturor Sfintilor ne rugam sa ne aiba in paza!Sambata viitoare mergem la control la Bucuresti! Burtica se cunoaste si sunt tare mandra de ea!Miercuri facem 14 saptamani!
caciantoni, am sa il pomenesc si eu pe sotul tau Marius in rugaciune!
DOAMNE AJUTA!12+
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

vvvvv spune:
buna,
Va urez, cu intarziere ce este drept,,, La multi ani!''Sa aveti un an bun, sa aveti parte de tot ce va doriti, dupa trebuinta si nevoia fiecaruia, sanatate, liniste in casa, sa fie cat mai multe gravidute, bebici sanatosi, intelegere....si lista continua....
,,La multi ani!'' si pentru ziua de ieri, celor care poarta numele de Ion/Ioana
acum am mai inceput sa intru, am intrat si ieri un pic, dar mergea tare greu reteaua pentru a putea sa las un mesaj,din urma nu am apucat sa citesc decat vreo doua pagini, dar va rog frumos daca vreti sa imi spuneti si mie ce este cu psalmii, cum sa ii citim si cand? Nu va suparati pe mine ca nu am citit din spate!
vreau sa salut pe nike974, dar eu acum dau de ea, si daca este noua iti spun ''Bine ai venit!''
Va imbratisez pe toate si chiar daca nu am intrat, sa stiti ca am fost alaturi de voi, chiar aseara dadusem de cateva mesaje mai vechi pe care le listasem, iar cand imi era greu le citeam si imi dadea putere!
despre noi ce sa va spun, suntem bine, ii multumim Bunului Dumnezeu mereu, caci mare minune a facut, iar Maicutei si tuturor Sfintilor ne rugam sa ne aiba in paza!Sambata viitoare mergem la control la Bucuresti! Burtica se cunoaste si sunt tare mandra de ea!Miercuri facem 14 saptamani!
caciantoni, am sa il pomenesc si eu pe sotul tau Marius in rugaciune!
DOAMNE AJUTA!12+
SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

criss_2081 spune:
Doamne ajuta!
Multumim pentru urarile de Sfantul Ioan Botezatorul, l-am serbat ieri pe nazdravanul meu cu doua torturi.
Anadomnica, ca bine mai zici cu timpul, asa ca dragi viitoare mamicute profitati ca mai e un pic si ati incurcat-o vin ,,teroristii,, din urma si nu mai aveti timp de nimic.
Poate mai sunt foste ascoriste pe aici pe la noi si isi mai aduc aminte de practica cu psalmii.
Se impartea toata psaltirea in mai multe parti, de la inceputul catismei pana la ,,Slava...,, deci se cuprindeau uneori 1, 2 sau 3 psalmi depinde de marimea lor.
iar trebuie sa fiu scurta, din cauza de ,,terorist,,
va pupam.
mami de Ioan-Victor (27.07.2009)
Doamne ajuta-ne!

angel33 spune:
Buna ziua tuturor!
Nu am timp sa scriu mai mult, dar vreau sa fiu si eu trecuta pe lista cu psalmi, nu am preferinte si pot citi mai multi.
nike ai un diagnostic pentru problema ta de sanatate? Ai cautat tratamente in strainatate? Activeaza PM
Va pup pe toate.

nike974 spune:
16 ore de munca.nu am avut timp de mancare.
maine examen de la 8.pana maine trebuie sa invat 150 de pagini.
Dumnezeu cu mila!

cami_antonia spune:
feteleeeeeeeeeeee
la multi ani IOANELOR SI IONILOR!
LA MULTI ANI SI FETEI MELE ANTONIA IOANA TEODORAAAAAAAAA! Mami si tati te iubesc mult! sa traioesti cu numele si sfantul sa te ocroteascaaaaaaa!
ati uitat fetelor ca si noi suntem ioana
la multi ani criss si ioancxt pt bebelasii vostrii
sa ne traiascaaaaaa
noi am serbat fata cu invitati si multe bunataturi
da am facut si prima masa de multumire la biserica si am impartit la toata lumea prezenta
iar de sf antonie cel mare
care va fi din aceasta duminica intr-o saptamana vrem sa facem pachetele pt fiecare om prezent
pentru ca ziua fetei pica in timpul saptamanii
asa ca facem de ziua de numeeeeeeeee
si sa multumim tuturor sfintilor si lui Dumnezeu ca ne-0au ajutat sa avem o asa minuneeeeeeeeee
si eu vreau psalmmmmmmmmmm
alina face bineeeeeeee
dar am o rugaminteeeeeee
sa mai dati si voi prietenilor blogul ei
e trecut la semnatura mea
sau sa va puneti si voi la semnatura
cat mai multe adresa de blog
sa mai strangem 9000 de euro
caci tre sa ii soseasca
factura
de la nemti
si nu mai avem mult timp
si daca nu avem banii
ne facem de ras
fata de niste oameni desavarsiti
si nu ne putem bate jocccccc
asa ca
cei care mai puteti
daca mai doriti
sau mai aveti cum
hai sa incercam
sa dam drumul iar la campanie
e pagina si pe umanitare
cei care vor sa citeasca
si pt prima pagina
din lista celor bolnavi cred ca putem scoate pe elena
era vb de elena
carstea care acum se simte minunat
mul;tumesc
pupici tuturor
doamne ajuta!
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com