Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (52)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

LA MULTI ANI IONI si IOANE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

La multi ani tuturor care poarta numele de Ioan sau Ioana

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Seara buna, fete dragi,
Va multumesc la toate pentru raspunsuri si lamuriri - eu care citesc de multe ori in diagonala din lipsa de timp... m-am bucurat pt. reamintirea modului de folosire a aghiazmei mari. Asa... cu bebe mic timpul e tare limitat si sunt unele zile in care reusesc sa fac mai multe, si altele in care nu reusesc sa fac mare lucru decat sa stau cu Maria si sa ne iubim (adica ea sa planga si sa faca mofturi iar eu sa-mi testez la maxim rabdarea si intuitia... mamicile stiu de ce...)
M-am bucurat insa ca ieri am reusit sa prind si putin din slujba de sfintire a apei si am reusit sa aduc si aghiazma mare in casa pentru noi si pentru ai mei. Am fost la biserica si am impartasit pe Maria, apoi am stat putin la slujba caci fata dormea... dar nu mult. Dupa crez a facut ochi si a inceput sa ... vorbeasca putin... asa ca am plecat iute, iute, sa nu deranjez slujba si pe cei din jur. Am plimbat-o cu masina 10-15 minute si a adormit la loc, dupa care am lasat-o frumusel sa doarma in masina in scaunelul ei si eu am plecat fericita sa prind din urma slujba de sfintire a apelor. Sa ma fi vazut cum faceam slalom intre slujba si masina sa vad daca nu s-a trezit sefa mea ... Asa ca... va spun sa va bucurati de slujbele bisericesti in liniste si sa multumiti pt. asta DOmnului. Eu stateam si ma gandeam ca anul asta m-am descurcat cum am putut singurica, dar anul viitor ce ma voi face, nu stiu... probabil am sa renunt... caci va fi cu atat mai greu (fata nu va mai dormi asa mult si repede cum o face acum cand o plimb cu masina)
Intr-un final salut si eu si doresc din inima La multi ani! si toate implinirile tuturor cu numele acesta atat de nobil si sfant de Ioan/Ioana. Printre altele e ziua si de nastere a finutei mele de care sunt de altfel foarte mandra.
Va pup si va indemn din inima sa va bucurati de fiecare clipa la timpul ei ... altfel mai tarziu se poate sa regretati. Eu sunt uimita si multumitoare pana la lacrimi pt. fetita mea galagioasa dar si zambitoare care-mi umple sufletul si-mi aduc aminte cum am fost anul trecut la slujba de boboteaza chiulind de la servici si stand cu ochii pe ceas si pe telefon sa nu ma prinda seful... acum la fel, dar s-a schimbat sefa

Doamne ajuta!
Mami de Maria (20.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

LA MULTI ANI , tuturor celor care poarta numele Sfantului Prooroc si Inaintemergator Ioan Botezatorul !

Gina, pogonici, Anita, sandaa multumim pt urari!
Va doresc sa-i aniversati si voi pe copii vostri!
anadomnica

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 25+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna seara,

Va imbratisez cu drag pe toate si urez si eu TUTUROR celor care poarta numele Ioan/Ioana, Ion... LA MULTI ANI!, multa Iubire in inimi si frumusete in jur! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute!

Ioanact, un pupic special pentru fetita ta, care ne zambeste atat de mult din poze... sa iti traiasca si sa va bucurati de ea - si de surioara ei, in curand!!

Anadomnica, ma bucur tare mult ca ai reusit sa ne mai scrii, scrii asa de frumos! Dumnezeu sa iti ajute in continuare si sa implineasti tot ce iti doresti si e bun pentru tine si cei dragi! Si desi nu se numeste Ioana, trasmite-i te rog din partea mea si fetitei tale un pupic si multa iubire!

Criss, ma bucur ca ai trecut pe la noi! LA MULTI ANI! lui Ioan-Victor!, Dumnezeu sa-i dea sanatate si sa creasca mare si voinic, sa va bucurati de el mereu!
Pai... sa faceam treaba aceea cu Psalmii, despre care vorbesti. Eu am visat ca mi-am ales psalmul 30, fiindca sunt nascuta pe 30 si apoi, fiind batalie pe psalmul cu pricina, mi-am ales psalmul 11 si eram foarte hotarata!!!! Acuma sa-i recitesc pe amandoi, ca sunt chiar curioasa! Deci, cine se inscrie? Eu pot citi chiar trei sau mai multi pe zi, ca sa-i acoerim pe toti, daca vreti.

Va trimit si acum un Psalm, sa fie de folos, Doamne Ajuta!!

Psalmul 95

O cantare a lui David, cand s-a zidit casa, dupa robie
1. Cantati Domnului cantare noua, cantati Domnului tot pamantul.
2. Cantati Domnului, binecuvantati numele Lui, binevestiti din zi in zi mantuirea Lui.
3. Vestiti intre neamuri slava Lui, intre toate popoarele minunile Lui;
4. Ca mare este Domnul si laudat foarte, infricosator este mai presus decat toti dumnezeii.
5. Ca toti dumnezeii neamurilor sunt idoli; Iar Domnul cerurile a facut.
6 Lauda si frumusete este inaintea Lui, sfintenie si maretie in locasul cel sfant al Lui.
7. Aduceti Domnului, semintliie popoarelor, aduceti Domnului slava si cinste; aduceti Domnului slava numelui Lui.
8. Aduceti jertfe si intrati in curtile Lui. Inchinati-va Domnului in curtea cea sfanta a Lui.
9. Sa tremure de fata Lui tot pamantul. Spuneti intre neamuri ca Domnul a imparatit,
10. Pentru ca a intarit lumea care nu se va clinti; judeca-va popoare intru dreptate.
11. Sa se veseleasca cerurile si sa se bucure pamantul, sa se zguduie marea si toate cele ce sunt intru ea; sa se bucure campiile si toate cele ce sunt pe ele.
12. Atunci se vor bucura toti copacii padurii de fata Domnului, ca vine, vine sa judece pamantul.
13. Judeca-va lumea intru dreptate si popoarele intru adevarul Sau.

TUTUROR !

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fete dragi si sal cipicah

in primul rand LA MULTI ANI , sa va dea DD tot ceea ce va lipseste , sa fiti santoase ,si sa vi se indeplineasca dorinta cea mai ascunsa a sufletelului

am trecut special , sa postez un link , copiat de la semnatura colegei noastre de topic camy_pus, despre un piticut care are nevoie de ajutorul nostru

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687

sunt sigura ca fiecare cu cat poate ,mai ales ca suma este infima -3000 euro- il va ajuta pe Alex sa traiasca

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Multumita lui Dumnezeu si voua Alex traieste www.alexiatoma.ro

Alina e o fata tanara ca si noi .. isi doreste familie si copii ..s-o ajutam sa-si indeplineasca visul

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/2009/10/poveste-de-viata_1788.html#comments

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

Dragele mele,
Ma bucur ca mamicile noastre dragi Anadomnica, Anaomaria, Cris au reusit sa ne scrie. Va multumim pentru cuvintele voastre frumoase si pt incurajare. Sa va traiasca micutii si sa creasca mari.

Ioanact nu te-am uitat nici pe tine iti multumsc pentru incurajari sa te auda Dumnezeu si sa fie asa cum zici tu. Un pupic pentru Ioana si pt tine.

Livsy vreau sa ma inscriu si eu in citirea psalmilor. Si as mai vrea ceva . Te rog sa treci pe lista aspirantelor pentru dobandire de copii pe Mariana si pe Elena Monica. Te pup si te imbratisez cu mult drag.

Maraanisia ma bucur mult ca ne-ai scris. Chiar ma gandeam zilele trecute la tine. Ma bucur ca te-ai simtit bine de sarbatori poate apar si vesti bune. Multumesc pentru cuvintele tale frumoase.

Happymum multumim pentru postarile tale. Te pup cu mult drag.

Nike multa sanatate iti doresc. Ne rugam pentru tine sa te vindeci cat mai repede si sa ne dai vesti bune.

Tuturor va doresc toate cele bune si asteptam sa apara cat mai curand multe liniute duble. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Doamne ajuta!
Va multumesc mult celor care v-ati rugat pt mine.Gheara pe care o aveam pe inima si plamanul stang a disparut cu desavarsire.

Sunt f bucuroasa.

Din pacate mi-am ingaduit un pahar de vin negru,pt pofta de mancare,vin facut in casa, de ai mei.
Greseala f mare, pt ca vinul are histamina si am vomitat toata noaptea.
De la 6 dim sunt la serviciu,dar parca sunt in alta dimensiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

La multi ani pe anul acesta si cat mai multe vesti cu sarcini, cu bebebi sanatosi nascuti la termen si cu multa sanatate si bucurii.

La multi ani celor sarbatoriti ieri!

Livsy si eu vreau sa ma inscriu la citit psalmi si cred ca cel mai bine este sa faci tu o listuta pe prima pagina cu cele care vom citi, ne aloci tu psalmi (in caz ca nu vre cineva vreun anume psalm, eu un a n-am preferinte) si ne apucam cat mai repede.

Pupici si salut aceasta initiativa a voastra.

Doamne ajuta

Mama lui Matei Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Vreau si eu la citit de Psalmi.
Rogu-va, spuneti-mi nr Psalmului si ma conformez.

Au reinceput greturile.
O fi histamina?

Mergi la inceput