Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (52)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

aha, deci trebuie sa intrebam preotul. ok. asa fac.

va doresc numai bine tuturor.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Fetele,
mult de munca si azi.
sotul mi-a zugravit(vopsit) parul.am albit.faza faina e ca imi ia tot timpul rujuri,farduri pe care eu nu le folosesc pt ca nici nu stiu si nici nu imi place sa ma machez.el imi cumpara totusi cu o perseverwenta demna de admirat.

ii multumesc lui Dumnezeu ca a creat > patrunjelul,ceapa, lamaia si usturoiul.Azi e prima zi fara dureri de gat.

la mine farmacologia e ineficienta.doar leacuri lasate de Bunul Dumnezeu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vvvvv spune:

buna dimineata,
perfect, am sa intreb si eu preotul miercuri.
dupa ce se face lista finala va rog frumos sa veniti cu mai multe amanunte, repet, nu prea stiu prea multe din urma! cand se citesc, cum...

va imbratisez pe toate, sa aveti o saptamana buna!
Doamne ajuta!

12+

SLAVA BUNULUI DUMNEZEU PENTRU TOATE!
SI AI GRIJA DE NOI , AJUTA-NE SA NE NASTEM SANATOSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata, dragi prietene,

Si eu vreau sa citesc un psalm, voi cere si acordul Parintelui duhovnic si va voi comunica.

Cami_antonia, LA MULTI ANI! fetitei tale, sa fie sanatoasa si fericita si sa primeasca o surioara/ un fratior anul acesta . ma bucur ca Alina este mai bine, Doamne ajuta in continuare.

Livsy, esti o draguta. iti urez numai bine in tot ce faci.

Victorita, ma bucur foarte mult ca ai trecut pe la noi si ne-ai adus vesti bune despre tine. ma gandesc la tine si la povestea ta foarte des si imi dai mari sperante ca voi reusi si eu candva sa-mi tin pruncul in brate . Sarcina usoara in continuare.

Theiuta, si eu vreau sa mai ninga in iarna asta. Multa sanatate iti doresc si sa primesti mcat mai curand minunea asteptata.

Sandaa, sanatate si multe bucurii.

Nike974, ma bucur ca te simti mai bine. spor la treaba iti doresc.

Caciantoni, sanatate multa sotului. cum se mai simte? te pup

Angel33

Va imbratisez pe toate si va trimit cate o fiecareia!

Cu drag,

Mara

Cu Dumnezeu in gand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

Fetele mele,sa va spun o chestie cat se poate de reala: Dumnezeu exista si ma iubeste f mult, desi nu merit!
Sa va explic:
azi trebuia sa fiu urgent la serviciu, dar in acelasi timp trebuia sa fiu la germana, la Goethe, pt a pregati examenul d emiercuri.la examen nu puteam sa ajung pt ca aveam o intalnire f importanta la serviciu si as fi pierdut bursa primita din partea Guvernului german.
ma suna profesoara d edimineata: azi nu facem germana si amanam examenul de miercuri.
Rad de fericire. Nu imi vine sa cred!
e adevarat ca vopi avea 3 examene intr-o saptamana, o deplasare la Borsec, la pomenirea socrului meu, si inca 3 zile cu 12 ore d elucru, dar pot sa imi dau examenele!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeva73 spune:

Fete dragi si Cipicah,

La multi ani!
iertata-mi fie intarzierea, numa azi noapte ne-am intors in tara. Sa va aduca anul nou tot ceea ce ati sperat de la anul vechi si n-ati primit.

Domnu' Bunu ne intoarce binele cu bine si mare va fi rasplata Lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

SLAVIT SA FIE DOMNUL!

Va multumesc din suflet celor care v-ati rugat pentru sotul meu .... Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca aceasta milostenie....Marius si-a mai revenit ....se pare ca e o piatra maricica pe rinichiul drept....azi l-am internat la Panduri unde o sa ii scoate aceasta piatra....inca nu stiu cu certitudine metoda, dar se pare ca vor folosi ultrasunete....

Inca o data multumesc!

si bineinteles sinaxarul de azi.....

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/ianuarie/ianuarie11.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele vroiam sa va salut si eu si sa va invit la bazarul deschis pt alina

cine poate baga vreun element din casa care ii prisoseste la bazar si care se poate vinde ne puteti ajuta
suntem la umanitare

caciantoni doamne ajuta pt sotul tau!

eu nu am prea dormit azi noapte din cauza fetei care doarme acum bine mercic iar eu sunt chiauna

va pupiiiiii

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

alina LA MULTI ANI! IOANEI. SA FIE SANATOASA SI SA CREASCA IN CONTINUARE LA FEL DE FRUMOS.

Blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fetelor dragi si inimoase,

Povestile asemenea cu cele de mai jos (vezi link) ma impresioneaza foarte mult...si o sa vedeti si voi de ce.

http://zilepentruluciana.wordpress.com/

Milostenia impreuna cu rugaciunea sunt bineplacute Domnului. Daca va sta in putinta haideti sa aducem o raza de bucurie, cat de mica, si Domnul ne va rasplati insutit.

Va imbratisez pe toate cu drag, va admir pentru credinta si sa stiti ca ma ajutati mult sa ma ridic din caderile mele cand vad ce puternice sunteti si cat de mare va este credinta.
Invat multe de la voi si chiar daca nu scriu prea des, va citesc zilnic.

Domnul sa va binecuvinteze

Lili

Mergi la inceput