Rugaciune colectiva pentru a avea prunci buni (52)
Raspunsuri - Pagina 12
nike974 spune:
Si la mine a fost preotul cu boboteaza.Stand f mult in spatiul teologic,avand f multi prieteni preoti episcopi deopotriva ortodocsi,catolici(si romano si greco) am vazut multe si am uitat si mai multe.\Am incetat sa mai judec si am ajuns pana acolo incat daca preotul care ma spovedeste are un miliard de pacate, eu tot m-as spovedi,pt ca pacatele lui nu afecteaza taina pe care o administreaza.
Nu incetez a sfatui sa mearga la Biserica pe toti pe care ii stiu,indiferent de confesiune si crede-ma,de la fumat,pedofilie,homosexualitate la copii din flori am intalnit cam tot,dar.................tot merg la Biserica si tot voi fi o aparatoare a preotilor.
Stiu un nr impresionat de preoti f faini si apoi,sa nu uitam, ei sunt din lume,iar lumea e asa cum este.
anadomnica spune:
Seara buna fete dragi,
Maine este boboteaza si... desi stiu ca s-a mai discutat asta si anul trecut, la ce minte scurta am eu, va mai intreb odata: cum se procedeaza cu aghiazma mare luata de maine de la biserica? Stiu ca putem sa bem din ea in fiecare dimineata, dar nu mai tin minte cate zile de la boboteaza numarand. Va rog sa ma luminati va pup dulce/
Doamne ajuta!
Mami
de
Maria
(20.10.2009)
ANITA75 spune:
buna fetele!da maine este Boboteaza si ce rau imi pare ca nu pot sa ma duc sa iau apa ca mi-a venit cm
nike974 spune:
Draga mea,
venirea cm era impediment in vechime,pt ca nu exista lenjerie intima pt oamenii de rand si era dificil sa nu patezi in jur.Pr Iusitn marchis are o perspectiva moderna si imi place.
Nu e o stare de pacat,termenul de necuratie venind tocmai de la problemele mai sus mentionate.
ANITA75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 Draga mea, venirea cm era impediment in vechime,pt ca nu exista lenjerie intima pt oamenii de rand si era dificil sa nu patezi in jur.Pr Iusitn marchis are o perspectiva moderna si imi place. Nu e o stare de pacat,termenul de necuratie venind tocmai de la problemele mai sus mentionate. |
nu stiu ce sa spun ,apropo de ce ai zis tu, eu stiu ca e pacat sa intri in biserica si mai ales sa atingi cele sfinte cind esti la cm
nike974 spune:
Anita,
am cautat in pravila, in Dreptul canonic ,vreo interdictie in acest sens,dar nu am gasit.Deasemenea niciunul din cele 7 concilii ecumenice nu precizeaza ceva. Nu intra nici la categoria Sfanta traditie, pentru ca nua re legatura cu Sf parintii(se incheie cu sf Ioan Damaschin).
Vreau si eu o interdictie concreta, canonica, nu o perspectiva de a privi femeia oarecum inferior.
angel33 spune:
La multi ani!
Va
pe toate de la A la Z. Nu am mai avut timp sa va scriu, insa de fiecare data cand am putut am "tras cate un ochi la voi" de la mine din sufragerie
.
Cu ajutotul lui DUmnezeu as vrea sa ajung la Pascani la Parintele Costel Olariu. Cine imi poate spune cand e mai bine sa merg la Parintele? Dimineata, seara, in cursul saptamanii...?
Am citit acest articol si nu am putut sa nu plang...
http://www.formula-as.ro/2004/606/spiritualitate-39/parintele-costel-olariu-de-la-biserica-sfanta-parascheva-4836
Un gand bun la fiecare si multe perechi de liniute rosii. Sotul meu pleaca iar din tara, asa ca nu-mi ramane decat sa beau ceaiurile si tincturile si sa sper ca atunci cand ne vedem, va fi cu ochi.
P.S. Stiu ca medicii recomanda o pauza de 3 luni dupa ce pierzi o sarcina. A ramas cineva insarcinata mai devreme de 3 luni si daca da, as vrea sa stiu daca totul a fost ok.
happymum spune:
| citat din mesajul lui nike974 Si la mine a fost preotul cu boboteaza.Stand f mult in spatiul teologic,avand f multi prieteni preoti episcopi deopotriva ortodocsi,catolici(si romano si greco) am vazut multe si am uitat si mai multe.\Am incetat sa mai judec si am ajuns pana acolo incat daca preotul care ma spovedeste are un miliard de pacate, eu tot m-as spovedi,pt ca pacatele lui nu afecteaza taina pe care o administreaza. Nu incetez a sfatui sa mearga la Biserica pe toti pe care ii stiu,indiferent de confesiune si crede-ma,de la fumat,pedofilie,homosexualitate la copii din flori am intalnit cam tot,dar.................tot merg la Biserica si tot voi fi o aparatoare a preotilor. Stiu un nr impresionat de preoti f faini si apoi,sa nu uitam, ei sunt din lume,iar lumea e asa cum este. |
departe de mine a judeca. doar am comentat.
sunt preoti si preoti...
ma gandeam insa sa merg la biserica de care apartin eu... fiind aproape de casa, insa acum mi-a trecut gandul. asa ca am ramas fidela la cea draga mie. iar preotii de la biserica mea, cum imi place sa ii spun, imi sunt tare dragi... parintele cristea e un suflet mare, face niste slujbe de iti dau lacrimile. de multe ori slujeste cu ochii inchisi. preotul care m-a cununat, iarasi, m-a impresionat foarte mult.
asa... in seara aceasta am fost la marturisit. avem icoana noua, facatoare de minuni, vindecatoare de cancer si vraji. e adusa de la muntele athos. si din nou voi vedea cum sa ajut la strans bani pentru ea. au adus-o in octombrie. sper sa o pot fotografia maine.
anadomnica citat aici: Credinciosii gusta din Agheasma Mare timp de 8 zile de la Boboteaza, pana pe 14 ianuarie inclusiv, cand se incheie praznicul cu slujbele si cantarile Bobotezei, dar si in zile de post, la indemnul duhovnicului. numai bine.
Doamne ajuta fetelor!
Blog
happymum spune:
| citat din mesajul lui ANITA75 buna fetele!da maine este Boboteaza si ce rau imi pare ca nu pot sa ma duc sa iau apa ca mi-a venit cm ![]() |
nu se poate sa iti aduca altcineva daca nu mergi tu?
au mai fost discutii aici. ce stiu eu este ca poti merge la biserica, intra, dar sa nu saruti icoanele.
Blog