Bobocei de sept-oct 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 18
300 spune:
Am facut si noi bradul, mai multe incercari de decor, in ordine cronologica aici. A fost dragut, dar fara colinde ca eu fac alergie la stilul asta de muzica. Anda ne-a tot ajutat luand globulete din pom dupa ce le agatam noi. Ma bucur sa vad ca generatia asta nouade globulete ieftine si kitchoase nu mai are nevoie de sfoara, mare parte din muca de impodobiit brad mi-aduc aminte ca era tocmaiasta cu atzele, ne dureau mainile si ochii de atata innodat. Anul asta n-am pus dulciuri in brad ca sotul oate sa-si ia ciocolata si din dulap .
Si am mancat ce-am planuit eu pentru masa de Craciun, adica mamaliga cu carnai de casa si branza de burduf... acum sa vedem atunci ce-om avea chef sa balotam, supa de ceapa?
Ramona, de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
CD27 spune:
Multumim Alinutza
ma gandeam astazi sa-mi iau si eu un cadou, ceva de citit, daca oi mai sti sa citesc, dar m-am plimbat prin librarie si n-am stiut ce sa aleg, aveti vreo recomandare, ati citit ceva bun?
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
nikolici spune:
Pai cauta si tu la raionul cu doi copii mici...ceva gen...o sa mai am viatza?...Pres pt familie....Robot mama...O sa innebunesc ....Ce ma fac???...OHHHH viatza mea!!!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
Hello fetile
AM APA !!!!!!!!!!!!!!!!! Moaaaaaa ce bine este !!! Am spalat mormanul de vase, am dibuit doua masini de rufe, mai am doua maine Am facut si baie !!!! Am spalat si copiii !!!! Super cate poti face cu apa Si am o presiune cum nu am avut de ani buni Se pare ca teava din pamant era infundata rau si de aceea nu era deloc presiune ...cand faceam dus si dadea vecina de jos drumul la apa..eu chiuiam in cada
Laureta Biancu e mortala cu crosa in brad
Mancare de sarbatori avem aperitive porcesti, piftie de curcan , preparate din fructe de mare ,carnati, sarmalute, friptura de porc si pui la cuptor, carnati, salata de beuf, cozonaci si oua umplute, tiramisu . Nu in ordinea asta ... Plus ce-o mai face soacra cu sora ei si or sa ne dea si noua
Miruna copiii sunt superbi !!!!!!!!! Ma bucur ca ai mai pus poze cu ei Sarbatori fericite si voua !!!!!!!!!!!!!! Si un an nou fericit !!!!
Wow Roxi , cooool !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ankussa un pupic mare mare pentru voi POate anul viitor vei avea mai mult timp de forumeala, sa ne mai povestesti de nazdravan si de tine Sarbatori fericite !!!!!!!!
Niko maica esti mortala cu telefonul tau credeam ca doar eu fac de-astea
Puuuuup toate fetele
V-am zis ca AM APA ???????????
Babytza si puiiValentina David
CD27 spune:
Wow Nikole dar stii sa inveselesti omul in prag de sarbatori, n-am ce zice
ma gandeam totusi la ceva beletristica, scuzati intrebarea
11s
nikolici spune:
ramo ce ai maica cu colindele?Sunt si mai hard rock unele!
Eu una ascult non stop, de cateva zile, chiar imi plac foarte foarte mult.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
babymom75 spune:
Claudinna, Razvanelul iar ma uimeste! E tare, tare dulce, frumusel si istet! Ai un baiat de nota 10!! Felicitari! Tare-mi place de el!
Laureta, am zis io ca Biancu-i nastrushnica! Nu se dezminte sprancenata mica! Da' cu cata inocenta te priveste dupa ce cafteste bradul! Iti vine s-o pupi nu s-o certi . Adorabila!!
Miruna, trebuie sa te iau la rost. De ce tii frumusetile de baieti ascunsi? Mi-ar placea sa-i vad mai des. ochiosul de Dimitri. Foarte faini pustii exploratori!
CD, felicitari pt. bebe baietel! Io nu mai stiu, da' cred c-am pariat pe fetita, deci trebuie sa vin cu baxul de scutece la usa ta (dar nu-ti aduc Pampers).
CD27 spune:
Acestea fiind spuse, eu o sa ma retrag un pic sa meditez la noua mea conditie de mama-robot, sa vad daca o sa fac fata, daca nu cumva o imi iau campii cu 2 copii mici, poate o sa innebunesc, iar daca nu...o sa intru sa va mai salut
dar pana atunci va pupa pe toate, va urez Sarbatori Fericite!, sa va aduca Mosul numai si numai bucurii, multa sanatate si liniste in familii! La Multi Ani![/
11s
nikolici spune:
cd hai mai....vrei beletristica?Hai ca e mai misto viatza asa mama robot
Si unde dispari pana pe 25 nu ne mai auzim?Hellooo...ia ti gandurile si vino la noi unde e cald si bine