Bobocei de sept-oct 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 19
babymom75 spune:
Ada, in caz de febra de-asta rebela, greu de stapanit eu ii dadeam lui Victor, Nurofen alternativ cu Novocalmin, la interval de 3-4 ore. Acuma... stiu ca Novocalminul e controversat, sperietoarea-sperietorilor, dar eu mi-am asumat riscul si asa am facut; mai ales ca nu-i dai cronic, ci acum, intr-o situatie de criza, ca sa-i zic asa.
Sanatate Dorelului!
LE: eu nu cred c-a facut laringita asta sau ce-o fi de la contactul cu aerul rece, ci mai degraba e un virus, care probabil a fost favorizat de frig.
gaia.nevia spune:
sa va zic d'astea cu mama robot??
pai, ma culc cu Teo in pat, care tremura, muceste, se fatzaie, plange, in mare il tin in brate rezemat de mine ca sa respire bine.
il rog pe TL sa doarma cu Radu in pat, ca si ala se foieste si respira naspa, cred ca il apuca si pe el (btw, ma doare'n gat - doar e Craciunul, ce PLM)
pe la 11 dormim cu totii. Adineauri aud fosneala si miorlaiala. Radu ridicat in picioare (in sacul de dormit) misuna prin pat, bazaie si da cu capul de diverse, cu mutra de cartitza pissed off.
TL... ce credeti?! Doarme nene. Il iau pe R in brate sa-l linistesc, ma plimb cu el ca n-am unde sa ma asez, ala tot bazaie... TL.... (da, ati ghicit) DOARME!!!
Ma enervez si ii zic sa se care.
Acu mi-a pierit si somnul, dar macar i-am adormit pe copii la loc.
Desface careva cadouri? ma bag si eu, ca tot n-am primit absolut nimic, doar mucii astia.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
300 spune:
cd felicitari pt baietel! da' repede mai aflati voi secsu la cupii, la bb2 imi bat dr daca nu-mi spune! Fibromel e cuminte?
de citit nu stiu ce sa-ti recomand eu acum citesc numa prostii.
nikole mie mi se par miorlaite colindele astea dar unele tot imi plac si mie, de ex alea din tom si jerry.
alina m-ai deconspirat.
mai a supt fata se muiase tzitzi desi inca durea iar acum iar simt ceva tare!
ada sper la o noapte mai buna la voi acolo
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
fetelor, babymom, merci pt raspunsuri.
I-am dat Novocalmin ieri odata la 10 si odata la 7 seara. Asta ar fi la 9 ore...
Si azi, inca unul, la 3. Eram cam stresata de frecventa.
Acum am in casa si 12sup jumate alea (Diclogesic) just in case, daca trebuie sa alternez.
Incerc din nou sa ma culc, dar se pare ca ii enerveaza pe copii intentia asta absurda a mea.
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
babymom75 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gaia.nevia sa va zic d'astea cu mama robot?? |
Ada, zi-ne, ca zise de tine suna haios. De altfel... le stim prea bine, doar ca traite (zi de zi) nu mai par asa haioase, ba chiar iti vine sa-ti iei campii cate-o data. Eu, azi, de ex...
M-am certat si cu soacra ca sa fie tacamul complet.
LE: ma duc sa recoltez ca mi se ofilesc culturile; as mai avea o gramada de dereticat, dar munca de-adevaratelea nu mai pot...
gaia.nevia spune:
imi pare rau...
noroc ca eu nu mai vorbesc cu ea decat din astea cu lamultiani, asa n-avem ce strica.
situatia nu e chiar asa de nasoala, ma mai vait si eu... umorul face bine, iar compatimirea voastra si mai bine ![]()
acuma, cine sa pazeasca copiii muciosi, daca nu mama lor? se gandise cineva la alte variante?!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
babytza spune:
Ramo sper sa iti treaca galma aia repede, sa nu suferi maine seara 

Ada tu si cand suferi povestesti haios 

Multa sanatate puiului si tie sa iti treaca gatul 

puuuuuuuuuuuuup 

Angelyna cum mai sunt fetele ? 

Biiiitza pe unde esti ?
lumi pupici voinicilor si tie 

Feli te pup 

A venit fotoliul soricelului de la ora 2 
E foarte misto, doar ca e prea plin cu bilute, e prea tare...asa ca maine o sa mai scot din ele sa il fac mai moale si mai modelino ![]()
Ma duc in pat la nani
Maine e ziua sotului de trezire ![]()
Va doresc o noapte calda si linistita 

Babytza si puii
Valentina
David
300 spune:
ada
desi nu cred ca te incalzesc cu ceva! TL e un rau ca te lasa sa te chinui asa!
babymom urata treaba dar poate se rezolva.
babytza tot e bine c-a venit apa azi nu maine si cu presiune.
Ramona,
de Anda Teodora din 10.10.2008
b de la bebe, blog...
gaia.nevia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 300 TL e un rau ca te lasa sa te chinui asa! |
el nu ma lasa, el doar... DOARME...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi