Bobocei de sept-oct 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 17
cristineescu spune:
Ada, diclocezic jumatate de sup in cazuri extreme. Mai poti sa alternezi si cu novacalmin pt copii care se poate da mai des decat diclocezicul.
Harri Alexandru (10.09.2008)
Aici sunt eu, Harri, la motz
kllemi spune:
buna seara
In sfarsit am terminat si noi bradu' foarte frumos.....ca doar na e al noastru.....bineinteles ca Ami sa uitat un pic la el, a tras doua globuri din el dupa care nu a mai fost asa interesant...
lumi tati al noastru este acasa, dar nu pot sa spun la ce ora a ajuns, eu nici pina in ziua de azi nu am reusit sa cumpar cadou' la copil...deci asa ca eu o sa-l pun pe el sub brad......pup hunii cumintei...care nu au suparat-o pe mai azi...
nikoliciule meeeeyyyyy.....dar unde te crezi tu aici...de ai la alegere...dar ce n-am inteles,alte fete nu mai sunt, sau cum???....
Cu tel' lu' July ai fost mortala
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
CD27 spune:
Mikului i-a pus supozitor cu diclogesic, unul intreg cand am fost la cabient si avea febra si e slab si i-a mai pus cand a fost internat pe la 7 luni, la fel unul intreg si nu va spun cum mirosea scaunul dupa
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
Nocom spune:
Buna seara,
Se da vre-un premiu daca am ghicit sexul si la July si la CD?!?!?!
CD Felicitari si bebe baietel la termen!!!!
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)
CD27 spune:
Nocom premiul nostru este ca trebuie sa danztuiesti la botez ce zici?! dam si de baut/mancat si...punem si muzica
11s
kllemi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CD27 Nocom premiul nostru este ca trebuie sa danztuiesti la botez ce zici?! dam si de baut/mancat si...punem si muzica 11s Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008) |
aici ma bag si eu......adica si eu ghicit sexul....deeaaa??....
fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
alexa si mami spune:
mai si eu tot baietel am zis, sooo... Rox felicitari pt bobinache bleu! Sarcina usoara si multa sanatate! Ram te cheama si Eugenia? Nicoliciule esti mortala:)))
dyanira spune:
CD noi celelalte suntem cu pachetu de pampers la usa
Felicitari pt bobinache baietel
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
CD27 spune:
Sooo Alina, bagi si tu un dans cu noi, ce zici?
Dya pe toate va astept cu drag pe la noi sa il vedeti pe bobinache in burtica si afara din burtica
11s
CD27 spune:
Apropos de pampers, am aruncat mai bine de jumate de pachet ieri, cand vroiam sa-i pun pe copil, ramaneam cu aripioara in mana (cu partea aia pe care e scaiul pus) pur si simplu se desprindea, nu stia copilul ce tot fac ca am incercat vreo 10 si pana la urma m-am enervat si am deschis alt pachet maine fac reclamatie, am cumparat si vreo 5-6 pachete din alea mari sa avem de sarbatori la inceput de an
11s