Bobocei de sept-oct 2008 (234)
Raspunsuri - Pagina 16
nikolici spune:
Sa va mai povestesc din tampeniile care le mai face Nikolici.
Ieri dupa cum stiti a fost ziua lu Cosmy...eu am vrut sa-i urez si telefonic...o sun, nu-mi raspunde, ii dau un sms de LA MULTI ANI, iar azi primesc sms ul urmator: multumesc mult, dar ziua mea este in august...he he he i-am trimis lu July.Varzaaaaaa, am ras de una singura prin casa mult
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
luminita2008 spune:
Ankussa, milioane de pupici la voi!! Ce ma bucur ca ai intrat, de-ai sti de cate ori te-am strigat... iti doresc la randul meu un Craciun de vis, un An Nou plin de impliniri, multa sanatate si tot ce va doriti voi!
CD, FELICITARI!!! Sarcina usoara in continuare!
Miruna, Sarbatori Fericite si voua!
ti-am admirat si eu baietii, sunt superbi, ma bucur ca te-ai gandit si la noi si ai pus mai multe poze cu ei!! imi place de mor sa-i privesc.
tati al nostru nu e acasa, in caz ca va intrebati ce caut la ora asta pe forum... am facut baita hunilor, au fost exemplar de cuminti, rasete totale la baie, cumintenie fenomenala la masajul de dupa. Excelent! unde mai pui c-am reusit sa frec azi si toata bucataria, ce mai, sunt multumita. sigur, pe tati il atarn in cui pana se usuca, apoi il afum, sa am ce manca de sarbatori, caci nici pana la ora n-a facut cumparaturile. oare pot sa dau carne de tati la huni????
Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
"Nu te certa niciodata cu un prost. Te va aduce la nivelul lui si te va bate cu experienta!"
nikolici spune:
cd ohhh Karina are de unde alege...dintre Miku, Bobinache, Dorelu, Raducu, Edwinasu...mama ce nebunie, dar cred ca il alegem pe Razva a lu Claudinna pt IQ RIDICAT PRECOCE!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
anamona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Sa va mai povestesc din tampeniile care le mai face Nikolici. Ieri dupa cum stiti a fost ziua lu Cosmy...eu am vrut sa-i urez si telefonic...o sun, nu-mi raspunde, ii dau un sms de LA MULTI ANI, iar azi primesc sms ul urmator: multumesc mult, dar ziua mea este in august...he he he i-am trimis lu July.Varzaaaaaa, am ras de una singura prin casa mult Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
gaia.nevia spune:
stie careva cum se administreaza diclogesic supozitor
(pe cutie scrie 12,5 supozitoare, m-am spart de ras...)
in prospect zice asa: 1mg pe kilogram si zi (copii intre 1 si 5 ani)
la calcule iese ca Teo, la 13 kg, are voie un supozitor din asta de 12.5 mg pe zi ?!?!?!?! (ma rog si cateva firimituri din inca unul...)
Cam ciudat, sau m-a prostit pe mine oboseala....
Nu stiu ce sa-i mai dau de febra. De cate ori e randul Panadolului, la o ora dupa administrare are 39cu... deja e a 3-a oara cand se repeta, in 2 zile... iar Nurofen nu pot sa-i dau mai devreme de 8 ore... deci cu ce sa alternez?!?!?!
(deja sunt disperata)
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
laureta spune:
Ada eu i am dat si Inisului si Biancului Diclogesic. Faceam asa: Diclogesic, Panadol, Nurofen. Normal intre Diclogesic si Nurofen tb paracetamol ca nurofenu si diclogesicu is in aceasi grupa ( antiiflamatori).
Ati trecut si pe aerosoli?
CD27 spune:
multumim pentru felicitari
Ada daca ii punem cercel in nas te bagi la nasit? sau tu vrei sa cumperi musai doi cercei?
mai e nasol cu febra lui Teo, imi pare rau sa aud ca nu ii scade, dr ce zice?
Nikolici ai grija ca baieteii astia cu IQ ridicat pleaca devreme la Harvard si iti lasa mandrete de fata cu ochii in soare
Miku cred ca a auzit porecla lu' fratica si vrea sa-i faca concurenta asa ca in seara dupa ce m-a luptat cu el sa il impiedic sa manance coaja de portocala (nu am reusit), ne-am luptat pentru sorici, mai frate nu stiu cum mananca copilul asta sorici cu 4 dinti, pur si simplu musca din sorici si rodea la el si apoi tragea de bucata sa-i dau in continuare si eu neam prost vroiam mai mult pentru bobinache asta mic
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)
gaia.nevia spune:
nasim si pe bobinache, clar! (io vb serios)
Laura, da, facem aerosoli cu gutuie si lamie.
Deci nurofen, panadol (sau novocalmin?!) sau paracetamol, apoi diclogesic, apoi paracetamol si tot asa brrr....
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
nikolici spune:
Am terminat mini pizza in tava de muffins...au iesit delicioase, maine fac cu mascarpone...ahhhh, imi ploua...in guraaaaa.Deci ta-su are cadou de Craciun, asta doar daca termina cu tzeava...ca ne-am cam imputit fara apa.
CD27 spune:
babytza la voi cum e cu apa? de soacra nu te intreb ca nu merita hihi
11s
Mami de Mikul Robert Constantin (19.09.2008)