Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

mariucasara, sa nu te aud ca nu bei apa... MAI ALES LA INDIGESTIE, BEI APA!!! multa. ca un setila infocat! bei apa, te faci repede bine. nu bei apa, te tine mult si bine. acu... nush exact la ce te referi tu la indigestie, da daca dai mai multe simptome, poate te ajut cu o idee mai... naturista ...
si sanatate!

HAI IRINAA!!
ASTEPTAM VESTI BUNE!

35+ cu bebeteo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!

AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

plateea sar'mana! Simptome ar fi durere de stomac cumplita indiferent ce inghit, cum ajunge in stomac e jale, greata de nici nu pot sa ma uit la mancare solida, crampe si scaune diareice( din fericire de astea am scapat cu ceai de menta).
Daca stii vreun remediu naturist tare bine mi-ar prinde!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

plateea... n-am nici "palat domnesc", nici nu se strica prea multe in urma mea... ... dar asa sunt eu mai "tacuta" ... cand mai am o pauza, nu neaparat din treaba, mai intru sa vad noutatile, dar nu reusesc niciodata sa am macar un 10% din verva ta ca sa scriu si eu ceva .... acum nu stiu ce-i cu marcu de se joaca si ma lasa linistita la PC, ca de obicei sta gramada peste mine si ma las pagubasa si cu cititul si cu scrisul ... da'-mi place mult grupul nostru de mamici de pufuleti - frumoase, sensibile, puternice, amuzante... - si de aceea nu rezist fara sa intru sa vad ce mai faceti si sa mai dau si eu un semn ca suntem bine
pentru toate burticile dar si pentru primii nostri bebelusi din odisee

mami de Marcu (04.02.2006) si 35+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

mariucasara, eu am intotdeauna in casa bitter suedez si pt asa ceva as fi pus o lingura de bitter in putina apa si as fi baut-o cu inghitituri mici...
iti doresc sa te faci bine repede!

mami de Marcu (04.02.2006) si 35+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

pai, la mine a facut minuni redigest. e extract de armurariu, si e suuper ok. am luat destul de mult din cauza problemelor mele, si chiar m-a scos din multe. poti sa incerci sa iei una, cu o cana de ceai de menta, apoi in jumate de ora sa incerci sa papi ceva. daca nu se calmeaza stomacul, si tot ti-e greata, poti sa iei si o jumate de fiola de metoclopramid, ca ala taie greata, si iti da si somnolenta. cumva, cumva, trebuie sa reusesti sa te hidratezi fff bine, si sa incerci sa papi. la mine e super ok daca iau radigest, si in jum de h pap ceva, si... sunt ok! merita sa incerci...
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

plateea...da' ce-mi place de tine azi...ce logoree ai ..si de semnatura nu mai zic..ORIGINALA nene...super

mi-a placut faza cu "imuna la mizerie si dezordine"....

eu sunt ca soacra aia care tot timpul face cate cv...sau mai bn zis isi gaseste,l-am capiat si pe sot cu "ordinea,disciplina si perfectiunea"..toate tre' sa fie puse la locul lor...sunt tipicaraaa..o fi de al zodie nu stiu...dar cred ca voi fi o soacra acraa rau

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

LA MULTI ANI AYLIN!!!!!

sa fii sanatoasa si sa ai un bebe sanatos ,cumintel si mancacios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

Sunteti neobosite! Eu nu am apucat sa citesc din urma decat asa pe diagonala
Am vazut ca multe fete au certuri cu sotii, imi pare rau, sper sa treaca si sa fie totul bine.Eu Slava Domnului probleme din astea nu am deloc, am un sot care s-a comportat exemplar pana acum.

Larisel, superbe bebelinele, sa-ti traisca, nici nu-mi pot imagina cat de fericita trebuie sa fii!

Lillyka, ma bucur ca ti-ai revenit, ai un bebe minunat!

Carmen 32 +

Mergi la inceput

plateea..dk vrei sa spui(nu vreau sa fiu indiscreta)..ce medic esti?

Mergi la inceput

satulica, nu trebuie sa ai verva...
e de ajuns sa incepi, ca dupa aia nu te mai poti opri... (a se vedea la subsemnata). acu, de-o fi bine, de-o fi rau... macar trece altfel timpul .

eu gata cu statul in fund, merg sa caut siropul de brad si apa minerala, si ma lipesc de canapea, cu laptopul in brate. mai am nitel si termin ceva joculet cu "zombies", apoi... nush ce mai fac. dr. house am terminat de vizionat pana la ultimul episod (5 serii + 10 ep. din 6), jocul il termin cel tarziu maine. si eu ce mai fac apoi?
sa nu spuneti sa ma apuc sa "strang cate putin din casa", ca n-am veleitati din astea. iar la bucatarie... e soacra. eu nu intru decat sa iau mancarea, si cand e ea plecata de acasa. tanananaaaaa...

Mergi la inceput