Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KarmenS spune:

AYLIN, LA MULTI ANI, multa sanatate, nastere usoara si un bebe minunat!

Carmen 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

cris... inca nu-s medic... de tot.
inca ma lupt cu faculta, ca m-o traznit intr-o vreme, si am "facut pauza", acum, gravida, si cu copil apoi, ma invrednicesc si eu sa termin, si sa prestez in campul muncii...
eu sunt din aia care crede (inca idealista, vedem pt cata vreme) ca poate sa schimbe ceva. nu imi place sistemul, si am eu impresia ca o sa pot eu sa fac ceva, macar eu sa fiu acel 1 dr. dintr-un milion, care "face diferenta". vedem cat ma tin ideile astea. dar pt moment, ma motiveaza, si asta e tot ce conteaza!

35+ cu bebeteo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!

AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.

Mergi la inceput

HAI IRINA!!!

Carmen 32 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

satulica, nu trebuie sa ai verva...
e de ajuns sa incepi, ca dupa aia nu te mai poti opri... (a se vedea la subsemnata). acu, de-o fi bine, de-o fi rau... macar trece altfel timpul .

eu gata cu statul in fund, merg sa caut siropul de brad si apa minerala, si ma lipesc de canapea, cu laptopul in brate. mai am nitel si termin ceva joculet cu "zombies", apoi... nush ce mai fac. dr. house am terminat de vizionat pana la ultimul episod (5 serii + 10 ep. din 6), jocul il termin cel tarziu maine. si eu ce mai fac apoi?
sa nu spuneti sa ma apuc sa "strang cate putin din casa", ca n-am veleitati din astea. iar la bucatarie... e soacra. eu nu intru decat sa iau mancarea, si cand e ea plecata de acasa. tanananaaaaa...

Asa sunt eu cu bucataria .. dar nu din cauza soacrei ci din cauza bunicii (lui) E groanica nenicaaa .. mai ceva ca o soacra .. vine si se baga in sufletul tau acolo sa vada ce kkt faci tu .. Soacra'mea e painea lui Dumnezeu ... dar deh .. trebuia sa fie cineva cu stresu nu?? Daca nu soacra atunci bunica .. .. Eu intru in bucatarie numai cand e sotul acasa .. .. Ooof si ce as vrea si eu sa ma intind pe canapea .. Sau eventual in paaaaaaaaaat . Mi se inchid ochii siiii .. ma doare funduuuu

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

cris... inca nu-s medic... de tot.
inca ma lupt cu faculta, ca m-o traznit intr-o vreme, si am "facut pauza", acum, gravida, si cu copil apoi, ma invrednicesc si eu sa termin, si sa prestez in campul muncii...
eu sunt din aia care crede (inca idealista, vedem pt cata vreme) ca poate sa schimbe ceva. nu imi place sistemul, si am eu impresia ca o sa pot eu sa fac ceva, macar eu sa fiu acel 1 dr. dintr-un milion, care "face diferenta". vedem cat ma tin ideile astea. dar pt moment, ma motiveaza, si asta e tot ce conteaza!

..ms frumos!...sper sa reusesti ceea ce ti-ai propus

iar la bucatarie nici eu nu merg(deloc!!!) e mama mea care face totul

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

al3csa ... da cine te opreste, mami, sa te intinzi sa un pic, daca asa simti nevoia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mai scot si eu niste agitate ptr irina

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Sunt invidioasa pe voi cand va aud ca mergeti la cumparaturiVreau si eu!
Stiu ca nu ar trebui sa ma plang pentru tot ce fac fac pentru bebe, dar cateodata simt ca nu ma mai am putere sa rezist si astea cateva saptamani care au mai ramas, Si incerc sa ma imbarbatez pt ca stiu ca starea mea depresiva nu-i face bine lui bebe, dar...
Iar contractiile astea nu ma slabesc deloc, au devenit enervante rau

Scuzati ca m-am plans, de obicei nu imi sta in caracter, dar mai am si eu momente, promit ca revin in toane mai bune!

Carmen 33 +

Mergi la inceput

KarmenS, stai linistita, pentru asta suntem aici. pentru nici una dintre noi nu e totul roz. cum zicea o batranica simpatica, "fiecare le are pe ale lui, numai ca nu toti la fel!".
aa si noi... tu stai la pat cu contractii, si nu esti singura. altele se mai cearta cu sotul, soacra, vecinii, etc. altele nu au primit salariul si le e greu cu banii. altele merg la dr si afla la echo tot felul de nebunii, si se ingrijoreaza pt bebei. mamicile proaspete sunt chiaune de somn, si le e greu cu bebeii, cu colicile si cu ce mai fac ei acolo...
dar suntem aici unite, incercand sa facem macar haz de necaz, sa treaca mai usor timpul. sa ne adunam fizic, e greu. dar asa, anonim, fiecare sin confortul propriului camin, se pare ca functioneaza. hai... ramai cu noi, si o sa vezi ca o sa incepi sa vezi viata cu alti ochi.

si... vin si eu cu intrebarea... unde sunt fetele restantiere de cateva zile? hai ca unele mai merg la serviciu, dar... se cam ingroasa gluma. sper ca nu avem pufuleti in plus, de care nu stim inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:

al3csa ... da cine te opreste, mami, sa te intinzi sa un pic, daca asa simti nevoia?

Munca .. Dar cand ajung acasa am zis ca bag o repriza de somn de macar 2-3 oreee

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput