Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

salut cu respect si onor schimbul III!
sunt doar in vizita, la un pahar (500 ml) de lapte si biscuiti cu rom glazurati cu zahar, da tot ma bag in seama, ca musca-n... stiti voi!

evyme, pe unde umblasi? viziteaza si tu mai des burtile, ca in ritmul in care am luat-o, intr-o luna bag seama ca om fi toate la scutece...

Vi4i, tu esti sadica cu fetele... pai asa, nene? mai bine recomanzi siecs in pozitia aia, decat spalat pe jos! avantajele sunt... mult innobilate, si macar nu ramai cu gura amara daca nu il impresioneaza pe bebe.

cristies, bre! si tu esti din aia de vine Craciunul cu facaletul si toate trebuie sa straluceasca? toata viata mea o sa JOS PALARIA! in fata celor ca tine. adevaratele femei! si sa stii ca pt tine, special, cu portocale va fi "the desert" pe cand oi catadicsi sa ridic burtoiul din pat!

sper ca Mcrissa e bine, si ca "no news it's good news!"

arwen92, dorim o noua zi in care sa fii intoarsa de data asta spre partea buna, si sa mearga toate ca unse cu ulei de masline. sau jeleu de caise. sau piftie de curcan. sau piure de banane. la tine sa treaca supi!

haircut, pai cauciucuri, frate? si barbatul ala, ce face? noi avem invoire numai la shopping specific zilele astea... pt noi, pt bebe, si... pt taticii care merita. atat! musai cu paauze lungi si dese, cheia marilor succes"uri"! serios, daca e neaparat, papa no-spa preventiv, ca nu "e" bune durerile astea, mai ales cand te apuca in mall...

lucia2000... tre sa vad soseta aia musai. pe mine ma tin treaza multe, da o soseta... n-am experimentat pana acum! vezi, cat traieste omul, invata!

Nik0le.... ganduri? pune aici pe tapet, ca rezolva burtoasele tot! si... cu depresia, nu ai voie. cand am iesit din butoi, l-am umplut cu varza murata a soacrei, l-am inchis rapid, am sigilat, si l-am ascuns. asa ca... n-ai unde. si chiar daca il gasesti, miroase "cah". da varza e buna, ca pap eu in fiecare zi . am primit unda verde si de la dr. atata vreme cat nu ma umflu. asa ca profit acum, pana nasc, ca apoi.. sugus muraturi, daca lui bebeteo n-o sa-i placa "picklesurile". dulce, si haaaaiii sa fim hai, si sa facem ca fluturasii. tot timpul noaptea toate par mai negre, dar (daca dormi) e un sfetnic bun! mergem impreuna la somnic?

35+ cu

Plateea, nu pot sa cred cata verva la 5 fara 10 dimineata! Mai omule, ceva rude cu Duracell??? Ca eu la ora aia abia mijeam ochii sa caut sticla de apa si dupa aia direct la sforaiala!

Ratusca 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

danyelana felicitari ptr vestile bune de la eco

plateea...wow..cata activitate

nikole si tu ai prestat cv..imi pare rau ca nu te poti descarca aici..k ti se citesc postarile

evyme,bn ai revenit

al3csa,cam multe drumuri ptr o singura zi..ai grija ca scot facaletul

crsties ..vrem pooozeee (si cu tine si cu bucataria )....am luat bataie la remi(de la sot)

cris.dogarel...ai grija ca este fff frig afara

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

cris.mario
As juca si eu remy. Mai jucam pe net dar nu prea mai am timp .. Poate de craciun daca ma duc la mama sa jucam si noi .. Dar cred ca trebuie sa invat canasta .. ca ai mei din aia joaca .. Iar eu nu am jucat in viata mea asa ceva ..

Fetelor iar v-ati bagat la somn?? Sau la curatenie?? E prea multa liniste pt cat sunt eu de somnoroasa la ora asta ..

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

eu aproape am terminat de ornat bradul...un glob....o gura de sorici...mergea de minune...

dar am obo asa ca imi trag un pic sufletul...si ca sa-l indulcesc pe jiji...o clatituza...merge perfect dupa sorici...

daca iese frumu pun poze...poate pe mailul comun...ca aici nu stiu daca reusesc

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Eu sunt pe aici al3csa, dar o sa lipsesc nitel, ca ma duc sa-i fac sotzului salam de biscuiti (la noi el e responsabilul cu poftele, nu eu)

32+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cris.mario, merci

Decenuela, ce frumos ca faci bradutul Sa ne pui poze cand termini.

Evyme, tare faza cu sotul cu pofte.

Al3csa, mai e putin si o sa poti sta acasa si sa faci . Inca doua zile.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Daaaaa .. doooorm muuult .. uuf de abia astept

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Neata fetele!

Nikole imi pare rau ca ai pb. Si eu evit sa imi expun probleme serioase aici din acelasi motiv. Nu stiu cine citeste si pe cine recunoaste. Eu sunt logata in permanenta pe Yahoo mail si Mess iar calculatorul nu se opreste decat cand nu e curent...dar de multe ori nu sunt pe langa calc...

Vi4i multumesc de pontul ptr intors bebele. In 4 labe mai stau si eu dar nu am incercat sa nu indoi picioarele. Cu burtoiul din dotare mi-e teama sa nu cad in nas, ca am o burta de zici ca am tripleti si parca vad ca nasc un pisoi de 2kg.

HAI, IRRINNA!

Eu am zacut ieri. Am facut o indigestie crunta si nici acum nu mi-am revenit de tot. Sper sa treaca mai repede ca ieri nici apa nu am putut sa beau. Azi sunt la regim...

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Diseara fac si eu bradutzul dupa care am umblat atat de muuult .. Dar .. exista un dar .. Nu am varf .. nu stiu pe unde sa mai umblu dupa el .. Am vazut numai uratenii .. Sper ca poate am sa gasesc ceva pe undeva ca nu are farmec fara varf .. Soatza mea abia asteapta bradutzul ..

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

asaaa... raportez! a treia oara nu a fost cu noroc, ca m-au trezit niste nebuni de pe strada, care au venit la urat cu capra, cu fanfara, cu ... luai-ar ma-sa...

partea buna e ca pana m-am trezit, s-au gatit sufleul de portocale, pufos si aromat, de se topeste in gura, cu un strat asa, generos de jeleu de portocale, ca sa fie acolo, si felul 2, niste fursecuri, tot cu portocale, stropite "in scarba" cu muuult, pacatos de mult zahar pudra si un vf de cutit de scortisoara, asortate la un pahar de-ala sanatos de sirop de brad indoit cu apa minerala, pt. "the final sparkle"! enjoy!

si acuuum... cris, te iert pt. excentricitatzi... cine sa se gandeasca ca ma apuca nebunia pe DC, la ore din astea. plus ca imi iau eu revansa in fiecare dimineata cu desertul. deja ma gandesc ca de sarbatori va fac regim special, mai light, ca o sa mancati toate numai porci, piftii, sarmaluri si alte masline, la care eu o sa privesc impasibila, imobila, cu o privire tampa. plus ca daca ti se pare "periculos" ca bebele danyelana-ei e "pe curba", sa vezi ce amuzant e cand auzi, ca la al meu, ca e "sub curba"
toate bune, dar daca si tu vii cu "durere de fund", stricam ploile. ce-aveti, feteloooor? au intrat zilele in sac? sa stiti ca nu se termina hainutele de bebe dupa ce se naste, ci o sa rasara si mai multe, si mai frumoase, si uite asa, de ciuda, o sa ramana toate mici repede...

al3csa... daca dupa asa maraton te-ai ales in loc de contractii cu febra musculara, si "durere de fund", atunci, sa iti traiasca, amma durerile, si sa vezi tu ce papara cu facalete iti iei daca mai raportezi plimbari asa lungi si solicitante pe forum...(intre noi fie vb, sunt doar invidioasa. si ca te tine barbatul asa mult la cumparaturi, si ca o sa faceti toate bradul, si la mine in casa nu se face decat pe 24, si il fac socrii...)

evyme.... eu sunt in extrema cealalta. sotul vrea sa cumparam si eu nuuuu... ma cert cu el in supermarket, si in magazine, ca las... ca este vreme, ca sa il vad pe bebe acasa ca e bine, apoi... eu ii fac show-room pe calc, el merge frumusel si cumpara, ca maimutica de pe raft!

satulica... matale faci prezenta de dimineata, dupa care asa zici mereu, ca mergi sa "mai strangi putin prin casa..." si ... dusa esti, pana a doua zi la cafea. ori ai casa din aia "palat domnesc", ori bebe mic desface ce faci tu, ori esti si tu in clanul ala in care intra soacrele, de mereu gasesc cate ceva de strans, si niciodata nu termina treaba in casa! BVo, nene... JOS PALARIA si la tine! uite asa ar fi vrut mama si soacra mea sa fiu si eu. ce sa fac daca am iesit pe invers, si sunt imuna la mizerie si dezordine?

ratusca_mica
nu am rude, nici la duracell, nici la spitalu' 9, da... asa am eu somnul. dorm, ma trezesc, mai bag o cana de lapte cu biscuiti, mai urmaresc seriale politiste, mai conversez cu soacra (insomniaca biata) si cu motanul gri, apoi... iarasi somn si tot asa. partea amuzanta e ca in clipa in care deschid ochii sunt fresh, si adorm la fel de repede daca e cazul. (treaba mostenita in facultate, in camine turbate, si la serviciu in turele de 24 de ore, cand imi sunau alarmele, ma chemau colegii, si se invartea aparatura sa-mi faca mie in ciuda)... asa ca... la orice ora din zi si din noapte... eu servesc patria. si ce gand reconfortant e asta, cand ma gandesc la ce 36-48 de ore de garzi o sa presteze je daca da DD odata si odata si ajung medic cu drepturi depline.. mai, mai...

evyme, revin... detin si eu una bucata sot pofticios, care cu greu a putut fi smuls ieri de langa pepenii verzi, ca facea fete fete, si se plangea cu o voce mieroasa... "da mi-e poooofta... numai o feliuta macar... tre sa fie asa buuuun...!!!" am dezvaluit si cine e gravidul la noi in casa...

35+ cu bebeteo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!

AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.

Mergi la inceput