Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Onitza, ma bucur ca ai venit cu vesti bune de la doctor. Felicitari pt bebe grasunel.

Cristies, ce frumos ca ai facut curat si ai impodobit bucataria. Nu ne pui si noua poze?

Evyme, bine ai revenit.

Decenuela si Nikole, imi pare rau ca nu ati putut sa faceti azi-noapte.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

mesaj de la irrinna:
"inca nu au inceput contractiile dureroase. sunt in sala de travaliu. va pup pe toate"

Hai, Irrinna, hai cu contractiile bebe!

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Buna dimineata fetele
Multumim de cafea .. chiar am nevoie azi de muuuuuulta cafea
plateea ce ma bucur ca ai avut asa o pofta de vb de dimineata .. te-am citit cu f mare placere. In leg cu "nicio" si "nici o" sunt de acord cu tine .. Iar cu varza nici numai stiu .. mi-ai facut o poftaaaaaa .. de abia astept sa deschid si eu butoiu!!
Nik0le imi pare rau ca ai insomniile astea urate. Bine ca numai sunt contractii si arsuri .. Ti-as fi tinut companie aseara dar am cazut franta pe la 12 jumate (parca) dar vad ca ai avut o companie aleasa ..

Buuuuuuun...

Multumesc tuturor fetelor pt raspunsuri in leg cu salariul mediu pe unitate Sunteti cele mai tari. M-ati scapat de orice grija
Asa si cum va ziceam ieri am plecat la cumparaturi ca mai aveam nicte bonuri. Asta era pe la 2 jumate. Am fost in Cora (Militari) de unde am luat mai mult pt bebe decat pt casa Nu ma pot abtine asta e boala grea .. Dupa care am plecat in Mrs. Bricolage (Vitan) .. Unde laudam eu bradutii .. de unde .. La 50 ron erau numai molizi si ce molizi urati .. Cel mai ieftin brad .. 80 ron .. Nu mi-a convenit .. De acolo ne-am luat-o usor spre Praktiker (Militari) de unde am luat bradutzul de fapt e tot molid da e asa frumoooos .. e cat mine (1.50m) 36.9 ron .. eu zic ca merita .. e pliiiin nici nu poti sa bagi mana in el ... de la Praktiker am ajuns in Auchan (tot Militari) de unde am luat caditza 23 ron si iar alte prostioare pt bebe .. Si ce credeti am ajuns acasa la 22.30 .. de la ora 2 Nu stiu cand a trecut timpul stiu doar ca am o febra musculara de mooooooor .. Nu am contractii .. nici nu am avut si nu am luat nimic .. In schimb ma doare fundul .. da ce ma doareee !!!
Sunt ff fericita ca am luat bradutz Cam asta am facut eu ieri .. asta ca tot spuneam ca eu nu am sa umblu f mult

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

decenuela, cred ca m-au "ales" ca pe Base: vad si ele ca altceva nu fac toata ziua, doar forumache....asa ca merg la sigur

ma duc pana la miniprix la . sper sa nu imi inghete bebe si azi, ca imi iau salopeta de schi (cu fermoarul descheiat).

"C U L8er" (astea ma invatza pe mine studentzii mei..). mi-e dor de ei...

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI AYLIN

NASTERE USOARA IRRINNA!!!!

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Decenuela si Cristies, merci mult

Sunt matinala ca m-am trezit pe la 4.30 sa merg la susu si apoi nu am mai adormit. M-am uitat putin la tv si m-a apuat foamea asa ca am coborat si am deschis si laptopul sa recuperez si sa va scriu de bebe.

"pe curba" adica pe curba de crestere, adica e in parametrii.

Si cum am vazut ca Irina are nevoie de noi scot si eu fetele din dulap.

HAI IRINA, CURAJ NU MAI E MULT SI IL VEI TINE PE BEBE IN BRATE

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

plateea imi face o placere nebuna sa te citesc cum le zici tu asa frumos... pai pe mine m-au invatat 13 ani la scoala ca se scrie nici un si nici o si vin niste unii acum sa ma suceasca??? s-o creada ei... raman si eu tot pe moda veche!

danyelana felicitari pentru vestile bune de la dr; sper sa vin si eu la fel dupa-amiaza...

al3csa ce de drumuri ai facut tu ieri... pe mine nu ma mai lasa soatza la cumparaturi singura, si cand mergem impreuna ma tine de mana sa nu ma duc la raionul de bebei sau la cel cu decoratiuni de craciun zice ca avem deja destule

si sa scot si eu niste fete pt irrinna, sa iasa bebe usor

HAI IRRINNA!!!

32+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

evymeHihihi pe mine ma trage soatza .. Eram la un moment dat .. Eu culegeam sosete .. de nu ma mai puteam opri si el se ducea la raionul cu biberoane suzete etc.. Si venea dupa mine cu cate ceva in mana .. "uite de asta ce zici...??" "dar asta ..??" "o fi mai bun asta ca asta??" si tot asa .. si tot ce vroia el baga in cos .. Imi era asa drag de el ..

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata si muuulti pupici...bine si un capucino de vanilie

Andreea 30+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

buna dimineata si de la noi!

am vazut ca irrinna are nevoie de incurajari... multumim cris pentru vesti
HAI, IRRINNA!

onitza si danyelana, felicitari pentru vestile bune de la eco! ne auzim la anul cu majorete si incurajari!

lillyka, bebe Luca e superb... cu falcutzele lui dulci... ma bucur ca te simti bine mult succes in noua meserie de mamica!

plateea, imi place sa citesc postarile tale esti amuzanta tare - induci o stare de buna dispozitie totdeauna

merg sa mai strang prin casa si revin...

mami de Marcu (04.02.2006) si 35+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput