Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

vad ca nu mai e nimeni pe aici, asa ca o sa incerc sa mai fac niste nani (daca ma lasa bebe, ca vad ca are ore de dans)

fetele, de bea stiti ceva? n-a mai intrat de cateva zile, si nu-i statea in fire...

si ne vedem mai tarziu!

32+
poze gravi
trusou bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata!
in ordinea numerelor de pe tricou:

LA MULTI ANI, PETRA!!!! NASTERE USOARA, BEBEL SANATOS SI VOIOS!

sii:

HAI, IRRINAA! NASTERE USOARA SI RAPIDA!LAPTE MULT SI BEBE SANATOS!

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

Nik0le, draga mea, eu acum m-am trezit a doua oara pe ziua de azi, si dupa ce beau cafeluta, merg si mai bag o tura. dar, ca sa nu iti raman datoare: io nici un si o nu le lipesc, uite ase, de nervi. adica vine un handicapat si zice de 100 de ori legat, si gata, schimbam schimbarea? maine poimaine om zice ca si succes"uri" e o varianta corecta, si o trecem in dictionar. asa ca... eu cu riscul de a ramane de "moda veche", pana nu mi se demonstreaza utilitatea si corectitudinea analfabetismelor astora... ma lipsesc! io nici nu stiu ce face diazepamul ala. dar cred ca mi-l dadea in spotal, in litic, de eram mereu cu ochii pe pereti. la mine au efect invers. si daca vreau sa dorm in spital, tre sa le "rog" sa ma scuteasca de somnifere. asa ca... aviz celor "pe invers" cum sunt eu! varza... hmmm... e boala mea! mai ales de cand m-am mutat la socrii, de 5 ani. oamenii pun toamna cate 2 butoaie, si termita (alias je, mancacioasa de face copii mici ), pana in primavara, le dau gata. oricum, n-am mancat in viata mea asa varza buna. mai ales ca nici nu e sarata, o pun in apa 5 minute, apoi o toc asa, ca pt vaca, cum zice cumnata mea, apoi, o iau cate un pumn si o storc, de-i ies si ochii, si cand nu mai ramane nici un strop de zeama, ii frec deasupra nitel ulei de masline, amestec, si mananc cu paine proaspata... cate o varza o data, de una singura . si... cu persoanele... stii cum facem? cand termin varza din butoi, imi zici care-s, le bag in butoi in locul verzei, sigilez, si merg pe deal si le dau drumul la vale. inregistram, punem pe youtube, si zau daca nu o sa te simti mai bine. oricum, sper ca la ora asta dormi ca un ingeras, si sa ma injuri ca iti scriu romane "la ore mici". si sa te trezesti plina de viata si optimism pt o noua zi 2in1!

decenuela, saru-mana de coffee, iote acu prestez cu tine, sa nu te las singurica singurea! si bre... nu esti zuzu... au copiii din ziua de azi personalitate... vor totul, mai repede, si mai repede, cel mai repede... daca ar sti ei ce-i afara, ne-am ruga toate de ei pe la pasti sa se nasca odata. dar asa... bietii nestiutori... sunt curiosi sa vada ce-o face base in al 2-lea mandat!

soric prestez si eu, cand ma trezesc a treia oara pe ziua de azi. o sa fie mica mea "evadare" de la regim, sa nu spuneti la nimeni, ca nici eu nu am de gand . si reteta de tort diplomat, ti-o dau eu, daca o gasesc. si mai aveam promis cursul de gimnastica pt bebe. il fac eu pana la urma...

bre, de ce vreti voi sa scapati de sarcina? mie imi place asa mult, si ma vaiet ca o gaina la toata lumea care ma asculta, ca de ce vrea dr sa imi faca ceza peste 3 sapt, ca eu mai am 5 pana la termen, si mie imi place, si mai vreau... gravida cu neuronul varza! asta e! sotul aseara mi-a zis sa fac un pas in fata, si eu am facut unul in spate. replica d-lui: femeile astea, chiar trebuie sa le vb pe invers, ca sa priceapa ce trebuie!". nu va spun ce a fost la gura mea apoi, si ce as mai fi avut de zis, daca nu ma auzea bebeteo din burtica

evyme... deja ma impresionezi. si matinala, si mai mult de o postare! gata, te trecem la catastif. te asteptam cu bune, cu rele, cu mult sau putin, de 5000 de ori pe zi, ca astea mai nebune de pe aici...

neata cris... tu ai chef de glume de dimineata. eu nu vad bine alb-negru, si mi-au luat ochii luminitele de la postul tau... la bec ma pot uita, da la mesajul tau ba!

oricum, Laaaa multi ani! PETRA si AYLIN, daca zic bine, daca nu corectez cu scuzele de rigoare cand ma trezesc de-adevaratelea... (poate a treia oara e cu nocor, mai stii?), si mai scot o fata pt irinaa.

HAI IRINAA!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neatza burtic si mamici,

Scuze ca nu am mai intrat aseara sa va spun ce am facut la doctor dar am venit tarziu (am mai avut cateva treburi de rezolvat si am profitat ca tot iesisem ). Eram cam obosita si am papat si am urcat in patut la .

Merci fetelor pt raspunsuri si incurajari. Burta nu e coborata inca.
Cris.mario, Cris.dogarel, Onitza, Aylin_tarcan, Cristies , sper ca nu am uitat pe nimeni.

Doctorul m-a consultat pe masa si mi-a facut si eco sa-l vedem pe strumf Concluzia lui e ca am colul inca inchis dar incepe sa se inmoaie (cica e normal la perioada asta de sarcina ) si bebe incepe sa coboare. De aia il simt eu asa jos pt ca e capul lui acolo si impinge. Sa nu-mi fac griji, nu-mi poate garanta nimic dar dupa parerea lui nu se va naste anul asta. Are 2,700 kg si e bine pe curba, arterele sunt normale. Mi-a dat o trimitere pt laborator si mi-a luat sange si 2 frotiruri pt epidurala.
Ne mai vedem peste o saptamana, pe 28 decembrie.

Acum ne rugam sa stea bebe la caldurik si sa trecem cu bine in noul an.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

danyelana, ce vesti bune ai tu...
bravooo... !
o sa vezi ca bebe o sa stea la caldurica, daca tu il ajuti si stai cuminte!

35+ cu bebeteo...+ 3 kg, ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!

AMR teoretic 5 sapt., practic "cica" 3 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Aylin_tarcan, "La multi ani!" Multa sanatate, nastere usoara un bebe sanatos, frumos si mancacios.

Si multe pt tine.

Acum 35+ cu bb mic si scumpic Arthur

AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

plateea, scuze de 'excentricitatzi'. credeam ca le vezi mai dupa amiaza, ca nu te scoli la ore d-astea dupa o noapte alba

nikole, ia nu mai lua tu diazepam pt depresii. pai, noi ce suntem?

danyelana, ce matinala. ce bune vesti ai de la eco.bravo! adik ce inseamna ca "bebe e pe curba"?suna periculos,dar daca lui ii place acolo...

evyme, bine ai revenit! pai, daca tot deschizi sa ne citesti, baga si ceva pareri, ca sa nu ne noi astea "nebune" (by plateea) ca scriem vrute si nevrute mereu

cristies, harnicutza. se vede ca nu ai un cupil mare care sa le faca varza la loc pana vine mamaia a doua zi.

arwen, care-i buba?

poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

dedicatie pt plateea, cand s-o tgrezi din repriza III de somnic:

mai suav, mai bine?

P.S.uite ce ne faci tu noua:

poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

evyme...lume noua...ia sa vezi ce bine e sa mai stai la o barfulitza cu burticoasele

plateea...da..ce logoree ai av asa de dimineata...vad ca te-a doborat la somn :)) vad ca te asteapta cris cu surprize cand te trezesti

cris din cate observ tu esti ....aleasa....sa ne triansmiti sms-uri de la pers care pleaca intr-un loc...1 buc...si se intorc 2...mai stii ceva?

eu dupa cofe si lapte cu fulgi de porumb...m-am apucat sa leg globuletele...anul asta fac bradul rosu-auriu... si asa m-=a luat o leneeee...tot imi recaptulez ce trebuie sa fac azi.....din cauza neuronului nu tin minte din prima:)))

35+ LUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

danyelena...da cu ce vesti bune ai venit... cred ca ai linistea necesara sa-i scrii lui mosu..

35+ LUCA

Mergi la inceput