Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

cristes cam asa arata www.dunyaplastik.com/index.php?s=2&catID=5&scatID=28" target="_blank">caditza. Asta e site-ul celor care importa asa ceva. Iar inauntru e simpla.

32+ Yannis Andrei

Poze

Foarte tare!!! D-asta vreau si eu. Daca nu ma descurc o sa vad ce-mi iau functie de cum simt nevoia. Poate ma duc in Auchan duminica. Si-asa n-am mai fost de-un secol.

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

dastefa,bisturiu? iti imprumut eu cutzitul meu din ceramica, japonez, de shaolin. eu sunt f multumita de el, ca nu oxideza fructele si legumele. deci o sa arate bine operatia, dar sa mi-l de domnu' dr inapoi

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Xela_o7 am terminat plover-ul si am facut si o pereche de sosete.
Promit ca pun poze mai tarziu.

34+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

BINE AI VENIT BEBE VLAD! SA FII SANATOS, MANCACIOS SI SA-TI BUCURI PARINTII!!! FELICITARI IRRINAA, RECUPERARE USOARA SI TE ASTEPTAM CU VESTI!!!!

Multe Cris.dogarel pentru vesti!

36+

AMR 4 saptamani!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

dastefa,bisturiu? iti imprumut eu cutzitul meu din ceramica, japonez, de shaolin. eu sunt f multumita de el, ca nu oxideza fructele si legumele. deci o sa arate bine operatia, dar sa mi-l de domnu' dr inapoi

Cris, 35+cu Ema si Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!

Eu zic, fiecare cu "sculili" lui, da? Ca am si eu un cutit de electrician excelent.

36+

AMR 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

bea, ce poze frumoase ai pus!!! bradutul e tare dragut, dar voi trei il intreceti ... si ce mai iubeste taticul pe mami si bebe!... imi place - azi ma gandeam la tine si la lipsa ta de pe forum si ma intrebam daca bebe Ivan e cumva grabit... m-am linistit acum

vi4i, ce ma bucur ca-ti merge atat de bine, ca esti fericita, iubita si ca vei avea sarbatori frumoase alaturi de cei dragi tie! asta se potriveste pentru o mamica frumoasa si draga asa ca tine

alexutzzza, azi ne-ai dat numai vesti bune! felicitari pt bebe asa grasunel!

onitza, asa sa faci, sa ai grija de tine, cat mai multa odihna si... daca esti si cu cei dragi impreuna sarbatorile vor fi intradevar frumoase! ... la Moreni zici ca vii? eu stau la vreo 3 km....

... trimit mesajul asta sa nu-l pierd

mami de Marcu (04.02.2006) si 35+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Xela_o7 am terminat plover-ul si am facut si o pereche de sosete.
Promit ca pun poze mai tarziu.

34+ Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Felicitari! Cred ca sunt asa fumusele...

36+

AMR 4 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

cristes cam asa arata www.dunyaplastik.com/index.php?s=2&catID=5&scatID=28" target="_blank">caditza. Asta e site-ul celor care importa asa ceva. Iar inauntru e simpla.

32+ Yannis Andrei

Poze

Foarte tare!!! D-asta vreau si eu. Daca nu ma descurc o sa vad ce-mi iau functie de cum simt nevoia. Poate ma duc in Auchan duminica. Si-asa n-am mai fost de-un secol.

36+

AMR 4 saptamani!

Asa am zis si eu .. Toata lumea mi-a recomandat una simpla. Mai aveau pe acolo una cu un pic de suport numai bun sa se loveasca bebe ca de tinut in nici un caz .. care era 65 de ron .. pai da-o incolo de caditza .. am fost asa de fericita cand am vazut-o pe asta asa ieftina .. Iar cu tinutul cica ii pui un prosopel si sta mai bn ca in suport

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Bine ai venit pe lume Vladut

Un brat de pentru mamica curajoasa...

Sa fiti sanatosi si mancaciosi...
Ce dar frumos de Craciun...

33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

bis]

FELICITARI IRINA !!!!!!!!! BINE AI VENIT BB VLAD, SA FII MANCACIOS, CUMINTZEL....ATAT CAT POTI SI SA FII FERICIT ALATURI DE MAMI SI TATI!!

IRINA...bine ca suntei bine amandoi...

35+ LUCA

Mergi la inceput