Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

La multi ani Aylin!!!Sanatate, bucurii, nastere usoara si bebe sanatos!

33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Felicitari Irina! Bine ai venit pui mic!

dastefa cum sa te duci tu cu bisturiul?!? Si ti-l dau acasa cand te externezi?... Inteleg sa te duci cu consumabile de tipul vata, fasha sterila, analgezice, trusa pentru anestezie dar... BISTURIU?!?!?

cristies la prima nastere nu am avut diaree deloc dar fiecare nastere e diferita chiar la aceeasi femeie..Sper totusi sa nu fie asa ca mai avem vreo 2 saptamani jumate pana la 37 de sapt.

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 34+ Sebastian Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

hopaaa, cat ma intind eu la scris mai apare un bebe

felicitari IRRINNA pentru bebe Vlad! bine ai venit puiule!

mami de Marcu (04.02.2006) si 35+ cu
www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui al3csa

cristes cam asa arata www.dunyaplastik.com/index.php?s=2&catID=5&scatID=28" target="_blank">caditza. Asta e site-ul celor care importa asa ceva. Iar inauntru e simpla.

32+ Yannis Andrei

Poze

Foarte tare!!! D-asta vreau si eu. Daca nu ma descurc o sa vad ce-mi iau functie de cum simt nevoia. Poate ma duc in Auchan duminica. Si-asa n-am mai fost de-un secol.

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Asa am zis si eu .. Toata lumea mi-a recomandat una simpla. Mai aveau pe acolo una cu un pic de suport numai bun sa se loveasca bebe ca de tinut in nici un caz .. care era 65 de ron .. pai da-o incolo de caditza .. am fost asa de fericita cand am vazut-o pe asta asa ieftina .. Iar cu tinutul cica ii pui un prosopel si sta mai bn ca in suport

32+ Yannis Andrei

Poze

Asta vreau si eu sa fac. Am experienta unor prieteni care au cumparat in total trei cadite in prima luna a lui bebe, in conditiile in care ii faceau baita cel putin doua persoane. Apoi au trecut brusc la una normala si ii faceau baita pe rand. Cica daca nu esti invatat cu suportii aia mai rau te incurca decat te ajuta, iar bebe daca nu-i convine cum sta urla de ridica tot blocul in picioare. Acum se poate sa nu-i placa nici apa, dar sa stai sa alergi ca nebunul dupa cadite... Si mama a zis la fel, tot d-asta normala sa-i iau. Si mai bine sa iau suport ca ala chiar ajuta la coloanele obosite. Dar n-am gasit nici unul care sa mi se para rezistent. Mai caut.

36+

AMR 4 saptamani!

De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

BRAVO IRINA!

BINE AI VENIT PE LUME,BB VLAD!

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si 37+ Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

danyelana, mamica frumoasa, n-ai ascultat si uite ce-ai patit! ai grija de tine si bebe si... stai si tu linistita...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

eu merg sa pregatesc un sufleu de cartofi cu niste carnita de curcan, branza, smantana si oua ... dupa ce-l pun la cuptor revin sa vad ce-ati mai zis.... pana atunci il las pe marcu pe youtube ca-mi cere intruna: "te rog, imi dai si mie cu Pluto!" .. ii dau, ce sa fac

Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Felicitari Irina!!!
Bebe mancacios si sanatos iti dorim

32+ Yannis Andrei

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

va salut a trecut ceva timp de cand nu am intrat pe forum

felicitari prospetelor mamici larisel, simonette, lilyka, micky-mika, irina sa aveti bebei sanatosi, mancaciosi, necolicosi si voi laptic

larisel am vazut ce fete frumoase ai sa fie sanatoase sa va bucurati cu ele

lilyka felicitari ma bucur ca esti mai odihnita si cu ajutorul lui Dumnezeu te descurci tu si cu alaptatul

plateea greutatea bb ne ingrijoreaza acum tu zici ca la 34 sapt era de 32 sapt la mine cam tot asa la 33 sapt arata ca la 31 sapt se pare ca vom avea bb mai micuti sau se inseala dr. Tu zici ca dr ti-a dat termenul 13 ian atunci vei avea 37 sapt nu e cam devreme? Apoi ce poti face la 37 sapt mai ales ca e micut bb cezariana nu poti, de provocat sau va fi normal?

aylin_tarcan LA MULTI ANI! sa ai nastere usoara si bb sanatos. Cum ai depasit 37 sapt esti nerabdatoare eu zic sa lasi sarcina sa-si urmeze cursul ca vine bb cand e el pregatit. Ai primit PM de la mine? Sa ne spui ceva despre costuri, cam ce te invata in spital despre alaptat, ai reusit sa stabilesti ceva cu dr T?
Bafta miercuri la eco.

34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

FELICITARI IRINA!!!

BEBE VLAD, BINE AI VENIT PE LUME, SA FII SANATOS SI SA O BUCURI NESPUS PE MAMI!

Ratusca 33+

Mergi la inceput