Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!
Raspunsuri - Pagina 15
mariucasara spune:
danyelana stai in pat in continuare eventual cu o perna mare la spate.
cristies nu am mancat nimic special si Sara, care inca are un regim mai dietetic (fara grasimi, prajeli, fast-food, mezeluri,) si stomacel sensibil, a mancat exact aceleasi lucruri ca si mine si nu a patit nimic. Eu ma gandesc mai degraba la un virus ce s-a localizat digestiv...
Mai pun si eu cateva agitate pentru Irina
Hai Irina!

Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
34+
Sebastian Petru
plateea spune:
lipseste omul nitel, sa plateasca rata si sa faca asigurare la masina ca expira, si voi faceti aici nebunii...
tensiune 16 e mult tare... probabil de asta nu au mai tinut-o pe irinaa in travaliu, mai ales ca 2 degete dilatatie, presupunea abia vreo 3, max 4 cm. pana la 8-9-10... cu tensiunea aia.. cam belea!
de acum probabil bebe e bine mersi, cu nasucul afara, asa ca...

BRAVO IRINAA!!!!!! 
BINE AI VENIT BEBE! 
SANATATE AMANDORURA! 

35+ cu
bebeteo...+ 3 kg
, ... -2 milioane de neuroni
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
dastefa spune:
IRINA

Aylin La multi ani fericiti si tot binele ti-l doresc..si evident nastere usoara si bb sanatos si cuminte
eu am fost ieri la dr la eco.Totul e ok asa cum ma si asteptam ,dolofanica mea are deja 2750 g
m-a lamurit dr ce-i si cu IR-ul.El zicea ca are colegi care il fac in mod obisnuit dar ca el il face doar daca ceva ii da de banuit ca ar fi vreo problema .....ma rog ..important ca si aceste masuratorui au iesit ok
mai mergem la control pe 8 ian si probabil pe 15 va fi operatia
iar la sf imi da o listuta cu ce trebuie sa pregatesc pt cand ma prezint pt operatie
cand am citit nu stiam daca mai intai sa rad sau sa plang... printre altele tre sa cumpar ata chirurgicala si...bisturiu!!!???

am citit listuta dupa ce am iesit din cabinet ca altfel il intrebam -ce ma faceam daca ma apuca nasterea inainte de a-mi cumpara toate alea
Mihaela
35+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
plateea spune:
dastefa, da la ce spital nasti matale? si cu cine?
bisturiu??? 

eh, noi sa fim sanatosi...
35+ cu
bebeteo...+ 3 kg
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
dastefa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea dastefa, da la ce spital nasti matale? si cu cine? bisturiu??? ![]() ![]() eh, noi sa fim sanatosi... ![]() 35+ cu bebeteo...+ 3 kg , ... -2 milioane de neuroni si... lista continua!AMR teoretic 5 sapt. , practic "cica" 3 sapt. |
la Cza Voda cu dr Mihaila Catalin
ar mai fi o sansa sa nu fi inteles eu bine scrisul desi nu vad ce altceva ar fi
Mihaela
35+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006asa creste Daria
creste burtica
cris_mario spune:
HAI IRINA !!!
CURAJ !!! 
Speram ca este totul bine,cris
de vesti
Andreea
30+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
plateea spune:
la Cuza am fost operate si eu, si cumnata mea, dar nu am auzit sa puna pe careva sa cumpere alea, alea...
poate e alta situatia la maternitate, dar... chiar asa? mama ei de treaba, e spital universitar...
eu zic sa suni la dr, sa intrebi. poate e o gluma, sau poate e lista pt cei care vor sa faca "donatii" spitalului... nu stiu sincer ce sa zic!
35+ cu
bebeteo...+ 3 kg
si... lista continua!
AMR teoretic 5 sapt.
, practic "cica" 3 sapt.
al3csa spune:
cristes cam asa arata www.dunyaplastik.com/index.php?s=2&catID=5&scatID=28" target="_blank">caditza. Asta e site-ul celor care importa asa ceva. Iar inauntru e simpla.
32+
Yannis Andrei
Poze
cristies spune:
Mariucasara, stiu ca tu ai mai nascut o data, dar iti spun ce ne-a zis la curs. Cica o prima etapa in travaliu ar fi declansarea diareei fara o cauza precisa.
. La prima sarcina asa a fost?
Dastefa, m-ai lasat paf. Cum adica bisturiu? Cum sa te opereze cu bisturiul adus de tine de acasa? Eu cu spitalele sunt ca vaca cu baletul dar stiu ca e un departament de sterilizare in spital. Ce faci? Te duci cu bisturiul si il sterilizezi tu? Sau il duci la asistente? Bine ca bebe e bine si IR-urile la fel. Sa fiti sanatosi si sa plecati cat mai repede din spital!
Te trec pe prima pagina pentru data de 15?
Pe mine cand ma duceau cand eram mica la spital nu ma intorceam fara suveniruri (seringi, cutiute pentru sterilizare, figurine din gips, etc), acum... Bine ca am lasat ministerul sanatatii pe seama UDMR-ului, ca pana acum ai nostri s-au rupt cu munca.
Eu plec sa asez cumparaturile (mai degraba sa le ascund, ca daca vede sotul cate am carat iar imi baga interdictie la ridicat din pat.
Maine fac cozonac. M-am hotarat atat de brusc ca s-a innecat mama cu cafeaua. [rad tare] Ea nu face cozonac, nu-i iese (cica). A zis sa-i trimit poze.
Cred ca ar fi bine sa-i urez si eu Bun venit pe lume bb de Irrina!!!
Asteptam vesti!
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
cris.dogarel spune:
irrina:
Gata, am nascut! Bebe are 2,2 kg, apgar 8-9 la un minut, suntem bine amandoi.va pup

FELICITARI, IRRINNA! BINE AI VENIT, VLAD!

Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!