Pufuleti 2010 (84) Bravo Irrinaa !!!
Raspunsuri - Pagina 14
mariucasara spune:
Plateea, Satulica multumesc de sfaturi.
Din pacate nu am nici bitter suedez nici redigest in casa si nici nu pot iesi ca alunec si tb sa o iau si pe Sara cu mine ca nu am cu cine s-o las. Totusi am urmat macar unul din sfaturile Plateei si m-am hidratat. Nu cu apa ca tot nu pot sa o beau dar am baut 1l de ceai caldut de menta+tei neindulcit si am reusit sa mananc putin.
Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si
34+
Sebastian Petru
cristies spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danyelana Fetele am facut o prostie ![]() ![]() ![]() ![]() Am iesit pana in curte acum vreo ora (desi sotul imi spusese sa nu indraznesc sa ies ![]() ) si am aluncat. Am cazut pe gheata. ![]() ![]() Am alunecat si am cazut in genunchi si m-am sprijinit cu mana ca sa nu cad pe burta. Parca sunt ![]() , de ce am iesit. De cand am cazut ma doare genunchiul si glezna dreapta dar macar bebe misca intr-una. Asta ma linisteste. Si ma doare si mijlocul. Sper sa nu nasc ca asta imi lipseste. ![]() ![]() ![]() M-a certat sotul ca se copii si a zis ca trebuie sa nu ma mai scape din ochi ca iar fac vreo prostie. ![]() Acum 35+ cu bb mic si scumpic ArthurAMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred) pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Foaie de varza la genunchi si la glezna sau comprese cu vin. Ar prinde bine si o radiografie cred. Oricum, stai cumintica si nu mai iesi afara! Durerea de spate poate fi de la cazatura. Ia no-spa si baga-te la patut! Tinem pumnii sa fii bine pana diseara, da?
36+
AMR 4 saptamani!
De-acum e oficial. Am intrat in luna a noua!
cristies spune:
Si eu tot asa, Lorex, ma chinui sa citesc si fetele scriu si iar scriu...
Alexutzzza, ce de vesti bune! Acum esti oficial doamna, bebe are falcute, ce sa mai! Bravo! Ce cumparaturi ai mai facut?
Vi4i, spor la cumparaturi. Masline naturale as vrea si eu de la tine (desi am cumparat... dar sunt mai bune ale voastre).
Cris.dogarel, merci ca ne tii la curent. Acum Plateea sau oricine stie poate sa-mi raspunda si mie la o intrebare? Dilatatia nu e in cm? Eu cu mintea mea de inginer asa m-am gandit... nu ca e o nota... Please help!
Si inca cateva agitate pentru Irrina:

HAI IRRINA!!!!

36+
AMR 4 saptamani!
Beatrice1982 spune:
mersi fetele de comlpimente............sunteti niste dragute.....
danyela ai grija, si toate fetele sa aveti grija de voi, mai ales ca zice ploaie, si se va face polei pe jos,.............
eu una nici nu ies din casa......................ce sa mai zic?
lasati ca e mai bine sa se poarte cu noi ca si cu babele de 80 de ani, decat sa patim ceva..........nu????????????????????
apoi lasa ca dupa aia nu s-a purta nimeni asa cu noi..........so....profitati!!!!!!!!!!!
Poze
Bea
35+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
cristies spune:
Mariucasara, ce ai mancat tu de ai patit asa? Si la mine trece tot cu hidratare.
Bea, super pozele. Ne speriasei.
Si Elefantica nu ne-a mai bagat in seama de mult. Sper sa nu-i faca nora Andre_linei si noi sa nu stim!
KarmenS, Evyme si Satulica, curaj fetele si hai mai cu tupeu. Ca doar asa citind nu o sa le ajungem pe mamicile de fulgusori. Si nici voi n-o sa aveti stelute frumoase.
36+
AMR 4 saptamani!
cris.dogarel spune:
irrinna:
Intru in cezariana.
am vazut mesajul cam la 10' dupa ce a fost trimis, ca eram sus si am intrebat ce s-a intamplat, dar nu am primit rasp. cred ca deja au luat-o.
o fi fost tensiunea, lipsa de dilatatie
HAI, IRRINNA, IMEDIAT E GATA!

Cris,
35+cu
Ema si
Ana(2003)
poze
AMR 4 sapt.!!
cristies spune:

HAI IRRINA. O SA IL VEZI PE BEBE IMEDIAT!!!!

36+
AMR 4 saptamani!
danyelana spune:

HAI IRINA, ESTI ATAT DE APROAPE !!! 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Cris.mario, Cris.dogarel si Cristies, merci mult 
E mai bine, in afara de mijloc dar asta e, am facut-o o trag. Sper doar sa nu declanseze nasterea. Bebe trebuie sa mai stea la caldurik pana la anul.
Cris.dogarel, ce de cumparaturi ai facut azi, sa le purtati cu placere. 

Acum
35+ cu bb mic si scumpic
Arthur
AMR - 5 saptamani !!!! (nu-mi vine sa cred)
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
tomaca spune:
Buna tuturor!
Sunteti foarte harnice. incerc sa intru sa citesc noutatile in fiecare zi, dar nu reusesc sa tin pasul.
Am vazut ca vestile sunt bune in general si nu pot spune decat felicitari. Constat ca mai toata lumea a inceput sa lucreze la cuib, intr-un fel sau altul. Si eu am chef sa fac treaba prin casa si mi-ar placea sa sa fac schimbarile in casa ca sa aranjam venirea lui bebe. cum insa trebuie sa nu fac efort, se vor ocupa sotul si mama (eu mai mult cu sugestiile).
Ma voi revansa Craciunul urmator.
Multumesc pentru sfaturile voastre privind tipul de anestezie. Pana la urma am sa merg pe varianta rahi. Doctorita ieri la eco, mi-a recomandat-o ca fiind cea mai sigura atat pentru bebe cat si pentru mama. Cea generala mai afecteaza si neuronii (pe langa varsaturi, greata...). Bebe era bine, ii dadea picioare doctoritei cand trecea cu scanner peste el. Are 2.3 kg si arata de 34 s 5 zile (varsta clinica 32 s si 6 zile), a pastrat avansul de varsta. Nu am avut nicio sansa sa-i vedem fata care acum este si mai ascunsa. Si-a trecut cordonul pe la gat, dar doctorita a zis sa nu ne facem probleme.
Vad ca suntem mai multe cele care facem nopti albe. Nu tot timpul, dar uneori ma trezesc la 2-3 noaptea, satula de somn si dupa aceea nu mai pot adormi. Uneori si dupa o 1 ora de somn, simt ca am dormit cat o noapte. dar astazi resimt oboseala.
Sarbatori linistite tuturor!
33+