Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Reiau...

Dana15 eu mi-am revenit la super forme la 2 ani jumate dupa prima nastere (3 luni de dansuri, recunosc) deci sanse mari cu bazinul, nu se largeste iremediabil.
Doar ca la mine, cand eram in culmea gloriei... am observat o ciudata curbura cam convexa incepand de sub buric, care mi-a pus semne de intrebare! Raspunsul a venit cu greturi si varsaturi! Si dupa ce s-a si nascut `raspunsul`, am iar bazinul cat un pantalon jumate. Insa acuma pot trai cu speranta...

Aidaciolac . Hei, trag speranta sa fie mare strengar ca rade toata ziua. Eu sunt si topita total!

Raluk16 cunosc sentimentul de eliberare pe care il ai cand iti lasi copilul si juma de ora in bratele altcuiva.

Nu stiu cand oi reusi sa ajung la zi. Poate la noapte! N-am stat decat de scos mucisori, dat siropuri de tuse, luat temperaturi, facut nervi ca pe care trebuia sa-l impodobim asta seara de-abia la terminat tati de taiat la radacina sa intre in suport(ul) pe care... la rupt! Da` mai bine a ramas pe maine ca Ale nu mai facea fata (cu ochii impaienjeniti de febra) si a cazut lata sforaind. Cat despre Victor, el trage la aghioase unde o face cel mai bine, la tzatzi si doar e primul lui Craciun deci important sa sa activeze la operatiuni!
Ma pun pe citit, caci dupa ziua de azi si un litru de parca sunt bagata in priza.

P.S. Pana am scris eu s-a inchis subiectul. Apucasem sa dau copy la raspuns ca altfel inebuneam total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela19_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui daniela19_10

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

oare sunt in timp real cu mesajele??

cred ca DA
hai bine ai venit

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

in sfarsit :D bine v-am gasit!

Buna Daniela!
Bine ai venit. Eu nu prea stiu ce sfat sa-ti du, nu s-a intamplat sa fie constipata nicodata pitica mea; din cate stiu eu daca e alaptata la san nu ar trebui sa aiba problema asta. Dar de ce nu mergi la pediatru sau nu -i ceri sa vina la o vizita? Nu-i da nimic dupa ureche, nu zic ca sfaturile de aici nu sunt competente insa un doctor stie mai bine. Pe cine ai pediatru? La noi vine dna Munteanu, este foarte draguta.
Mai spune-ne despre voi. Cum o cheama pe bebelusa ta? Nu stiu daca ai mai spus. Pe unde va plimbati? Daca vii prin Tabacariei poate ne intalnim odata

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!

Sarbatori fericite!!!

Buna!
Bina v-am gasit!Fetita e inregistrata la medicul de fam al nostru(eu si sotul),nu stiu daca e si pediatru!La inceput a vazut-o dr.Munteanu..aia batrana.Dr ta unde are cabinet?Am mai auzit de dr asta mai tanare pe care o cheama tot Munteanu.De plimbat tot prin Tabacarie ne plimbam...dar acum cu frigul asta nu am mai iesit!Pe fetita mea o cheama Bianca-Maria si e o dulce...ca toti copii desigur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

CLODUTE ti-am vazut copilasi sunt niste frumosi amandoi,ce-mi place cum o pupa Patrik pe surioara lui peste tot
GREIERE sper sa se refaca ALEXANDRA repede si sa treaca febra aia neuferita.Spor maine la impodobitul bradului

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Uca noi am iesit prin cartier, cam 40 de minute dar nu era ff frig pt ca batea soarele. Sper si eu sa ne vedem in direct cat mai curand, ca m-am saturat sa ma plimb in jurul blocului cu marsupiul. Sper sa se dezghete mai repede sa pot sa ma urc iar la volan, ca acum deabia am curaj sa merg pe jos! Am reusit si eu sa o votez pe Carina (desi la Ebru si Emma nu am reusit)! Multumim pt complimente, Andrei s-a inrosit deja pana in varful urechilor

Dana ce frumos trebuie sa fie Craciunul in Ardeal!
Cat despre diversificare eu ma gandeam sa incep pe la 5 luni, nu mai devreme!

Monicus si liliac pupam baietii sa nu aiba nici o reactie la vaccin! Noi trebuie sa-l facem pe cel de 4 luni, dar l-am amanat pe dupa Craciun, ca sa petrecem sarbatorile in liniste!

Iulika somon la cuptor zici. Mai ales ca la voi e super proaspat cred! Nu pot sa cred ca ala e parul tau natural! E super si cu suvite arati tare bine!

Mary asteptam poze cu noua coafura!

Cristina sper ca ti-a iesit bezeaua. Eu intepam cu o scobitoare si daca iesea curata era gata, dar vad ca te-ai prins cum trebuie facut!

Daniela bine ai venit! Ne inmultim ! Despre constipatie nu stiu ce sa zic pt ca la noi e cacuta din belsug! Parca fetele ziceau ca ceaiul de chimen baut de mama ar ajuta. Eu beau de cand am nascut pt stimularea lactatiei, si poate de aia nu sunt probleme! Poti sa incerci! Voi pe unde stati?

Raluk si Croco. Raluk ce bine ca te mai lasa Alexutu sa intri pe forum. Eu zic ca mai e un pic si se cuminteste!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Desi nu am mai apucat så fac retusurile am facut 2 poze la suvitele care nu prea se vad ca nu le-am lasat mult de frica sa nu se ardå pårul aveti Aici suvitzele mele

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Sårbåtori Fericite

Zici ca esti o pustoaica ce merge la liceu.
Sa-ti fie de bine suvitele.Tare frig mai pare sa fie pe la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela19_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Uca noi am iesit prin cartier, cam 40 de minute dar nu era ff frig pt ca batea soarele. Sper si eu sa ne vedem in direct cat mai curand, ca m-am saturat sa ma plimb in jurul blocului cu marsupiul. Sper sa se dezghete mai repede sa pot sa ma urc iar la volan, ca acum deabia am curaj sa merg pe jos! Am reusit si eu sa o votez pe Carina (desi la Ebru si Emma nu am reusit)! Multumim pt complimente, Andrei s-a inrosit deja pana in varful urechilor

Dana ce frumos trebuie sa fie Craciunul in Ardeal!
Cat despre diversificare eu ma gandeam sa incep pe la 5 luni, nu mai devreme!

Monicus si liliac pupam baietii sa nu aiba nici o reactie la vaccin! Noi trebuie sa-l facem pe cel de 4 luni, dar l-am amanat pe dupa Craciun, ca sa petrecem sarbatorile in liniste!

Iulika somon la cuptor zici. Mai ales ca la voi e super proaspat cred! Nu pot sa cred ca ala e parul tau natural! E super si cu suvite arati tare bine!

Mary asteptam poze cu noua coafura!

Cristina sper ca ti-a iesit bezeaua. Eu intepam cu o scobitoare si daca iesea curata era gata, dar vad ca te-ai prins cum trebuie facut!

Daniela bine ai venit! Ne inmultim ! Despre constipatie nu stiu ce sa zic pt ca la noi e cacuta din belsug! Parca fetele ziceau ca ceaiul de chimen baut de mama ar ajuta. Eu beau de cand am nascut pt stimularea lactatiei, si poate de aia nu sunt probleme! Poti sa incerci! Voi pe unde stati?

Raluk si Croco. Raluk ce bine ca te mai lasa Alexutu sa intri pe forum. Eu zic ca mai e un pic si se cuminteste!

de Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Noi stam la Delfinariu.Ceai pt stimularea lactatiei am baut doar la inceput.Daca am vazut ca am lapte am zis ca nu are rost sa mai beau.Voi unde stati?
aaa multumesc pt primire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Cu riscul sa mi-o iau
Cu toate ca Adi va dat deja cateva sfaturi f bune,indraznesc sa va spun si eu,celor care au inceput deja diversificare sa continuati intr-un ritm mai lent,gen 1 leguma noua introdusa la doua saptamani.Stomacul lor este inca subdezvoltat si nu il ajuta cu nimic pe bebe daca primeste de la 3 luni suc de morcov sau mar sau mai rau citrice,care stim cu totii ca sunt bogate in acizi.Riscam sa "ne facem" copilul sensibil cu risc crescut la alergi si cum spunea liliac parca,copil mare cu probleme la mancare.
Eu am inceput cu Erika la fix 6 luni,n-avea rost mai devreme.Manca pana atunci lapte fara a da semne ca nu-i ajunge.La 1 an manca normal,doar ca evitam sa condimentez mancarea,asta o faceam ulterior cand mancam noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
Noi stam la Delfinariu.Ceai pt stimularea lactatiei am baut doar la inceput.Daca am vazut ca am lapte am zis ca nu are rost sa mai beau.Voi unde stati?
aaa multumesc pt primire!

Eu pe langa spitalul mare. Mi-am amintit ca ai zis intr-un mesaj ca o cheama Bianca pe fetita ta, scuze de scapare .
Despre cabinetul dnei Munteanu nu as sti sa-ti zic unde e (parca in Tomis 3..) pt ca vine acasa cand o solicit, pana acum doar la vizitele lunare .
Eu zic sa te ia in evidenta un pediatru bun , pentru siguranta ta, dr de familie sunt asa, mai delasatori din experienta mea. Sper sa nu ai nevoie dar sa stai tu linistita.
Vreti sa o vedeti pe pitica mea cum danseaza? E fan Margineanu mai..uff ce gusturi are..

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Sarumana mult de vot !
si eu sper sa se incalzeasca putin, sa iesim ca innebunesc in casa.
Ne auzim, desi zilele aste vor fi in familie mai mult . Pupici lui Andreiu.
Noapte buna copii !!

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Adinus8, zici ski? Zici 5 km distanta? Te implor sa ma ierti da` te invidiez in cel mai crunt mod posibil. Pai am invatat si eu anul asta in ianuarie sa schiez (unul din lucrurile pe care pariam ca n-am sa-l fac vreodata) - mi se spune `kamikaze` ca aveam o viteza...!!!
Ma bate gandul sa-l pun pe fimiu pe schiuri de cum invata sa mearga ca mi-a facut-o! Aveam planuri de repetat povestea cu Alexa in rol principal, cam pe timpul acesta, in schimb, el i-a luat-o inainte. Pai cate cazaturi si-a luat el in burtica la mami, pana sa ma prind ca el isi inmultea celulele am tras si-o gura de snaps si cazaturi pe toate partile. Apoi si-a luat zborul lin pe partiile albastre de nici nu ma gandesc ca baiatul mamei nu va fi mare skior! Nici mie nu-mi vine sa cred ca dupa o saptamana de ski in viata mea, imi este atat de dor de partie!
off... cu inimioara! Mie mi-a zis dr. ca bate inimioara si mai repede la bebelusi mai ales cand se agita, dar chiar medicii si-au pus problema ca bate prea repede? Dar lucrurile acestea trebuie sa se regleze in timp. Minunata pustoaica in cojocelul ei cu cizmulite asortate!

Aida, mai astept povesti cu labradorul tzacanit

Lutoniana, uau, socializare de dovlecei... super! Admirat dovezile vizuale cu parfum de inghetata dar falcutzele de carnitza sunt si mai dulci ! In asentiment cu Cristina_ana sunt interesata ce continea farfuria neagra.

Ralucapaun adunare? Unde, unde?

Madalina84 treci repede pe niste pastilute cu propolis iar la bebe nu ca as fi de acord cu siropele la bebe mic dar noi am nimerit la o dr. care i-a prescris chiar panadol si nurofen la 8 ore, alternativ. Asa ca iata zic si eu ca se poate, dar clar nu toti medicii indica. Si noi inca mai avem mucisori asa ca acum ii dau cu ser si-i scot cu aspiratorul. sa-i treaca, super haios Irinel.

Elenutza cu intarziere.

Hai ca trimit desi... si eu ca Daniela... nu-s in timp real, ca nu v-am prins din urma. Dar nu stiu cat mai rezist.

Mergi la inceput