Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Vai ce-am scris acolo,zici ca sunt .Vroiam sa-i zic daca ii dai lapte praf,sa-i faci lapticul in ceai...oricum cred ca ai inteles ce vroiam sa zic

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Va pup si va imbratisez tare , fete dragi si va multumesc mult pentru cuvintele frumoase!

Elle iti mai urez o data la multi ani daca tot am mai prins si ziua asta

Si la multe lunite si la multi ani sarbatoritilor zilei, puiuti de Liliana, de Meli, de Danangie, de Clodute si de greiere

Vazut poze frumoase, dar nu le mai tin minte.. puiuti frumosi de santorini, de claudia, de Mada si de adela parca (hihihi exact asa avem si noi salopeta de mos, cumparata de la tesco). A, si m-am bucurat de intalnirea englezoaicelor dragi!

Aida labradorul meu galben o pupa cu drag pe Liza si se tot gandeste ca i-ar fi mai bine cu ea decat cu raul de mioritic...

Claudia nici nu-mi pot imagina suferinta...

Monikus chiar daca nu sunt in masura sa dau sfaturi, la noi plange cateodata de prea mult jet de lapte (si chiar daca ma mulg, eu stropesc si la final, cand e sanul gol, daca il aud pe pui maraind sau plangand). Noaptea de somnoros ce e papa mai finutz si atunci nici sanul meu nu stropeste tare. Dar cel mai des i se opreste plansul dupa ce reuseste sa ragaie. Ridica-l, fa-l sa ragaie si vezi daca nu cumva o sa mai vrea putin lapte chiar atunci. Sau poate ca i-a fost doar sete. Acuma seara puiul mi-a papat in fiecare ora dupa ce facuse 5 kk in 3 ore (dupa ce n-a mai facut de 3 zile). Si i-am pipait fontanela si ii era adancita, asa ca nici nu m-am gandit sa nu-i dau laptic daca a cerut, sa nu se desihrateze. Ba chiar i-am dat din san nou (sa aiba apa), chiar daca eu ii dau acelasi san cand vrea asa repede dupa masa anterioara (ca sa prinda si laptic gras si bun). Tu de ce zici ca il tii putin la un san si apoi il pui la celalalt? Cum spun doctorii, daca el ia in greutate, inseamna ca totul e ok.

Azi cand imi urla si al meu dupa un minut de stat la san si vedeam ca ii e foame si tot nu putea sa suga, mami a zis sa merg din nou la medic. Si am intrebat-o "ce sa-i spun? ca plange la san si vomita? asta i-am spus si data trecuta si dupa ce l-a cantarit a spus clar ca totul se intampla pentru ca e prea mancacios... la 9 saptamani sa aiba 6.2 kg de la 3.3 la iesirea din spital..."

A, tot despre asta, ca mi-a amintit Adi ca urla sa fie lasati in pace... la noi se mai intampla daca a fost treaz mult timp inainte de papi sa ii fie si foame, dar si somn si sa nu poata papa dar nici dormi de obosit. Si atunci, dupa putinul lapte baut inainte sa urle, plimbat si leganat si shshhait adoarme intr-un final. Cand se trezeste fresh poate papa linistit.

Iulika abia astept sa spuna Brucu "mama"

Cu diversificarea mie mi-au spus pana acum 3 doctori ca daca am laptic sa nici nu ma gandesc inainte de 6 luni. Si eu asa ma gandeam, dar am ramas surprinsa de provincialii doctori de aici ca au idei din astea noi, ca mami s-a mirat tare, ca ea repede ne-a dat mar cu biscuiti (si acum se mira ce naivi erau sa creada ca biscuitul cu faina alba, zahar si alte adaosuri trebuie sa fie printre primele alimente...). Eu am citit ca inainte de 4 luni rinichii si ficatul nu sunt pregatite sa proceseze altceva decat laptic. Claudia eu cred ca sunt puiuti mai mancaciosi si mai mofturosi, eu cred ca printesa ta ar fi mancat oricum si cea de care spuneai ca nu a mai vrut sa pape ar fi fost mofturoasa si daca incepeau mai devreme. Fomistul meu sigur m-ar manca si pe mine oricand (si de fapt ma cam mananca ).

Adi asa de tare ma linistesc posturile tale . Multumim mult, abia astept sa am timp sa citesc despre alaptare de la Sabina. deci mai e cineva ca mine care nu a prea dat jos kile de la venirea din spital...

Pupam vaccinatii sa treaca cu bine!

Pupam si Iulika frumoasa!

Si va pup din nou pe toate ca tare imi sunteti dragi! Asa de bine ma simt cand reusesc sa intru sa va citesc Si scuze daca am uitat ceva, dar am raspuns acuma seara dupa ce am citit pe fragmente toata ziua, si nu mi-am notat nimic...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ok, inainte sa revin la pui am plans putin la blogul dat de Adi. Cred ca trebuia sa imi reaminteasca cineva ce clipe minunate petrecem noi cu alaptatul... si eu astept sa fie si mai minunate cand nu va mai plange Dar intr-adevar, cand ma mangaie pe san si se uita de vreo luna in ochii mei cand suge... . Sau e nervos, ma impinge, apoi isi aminteste ca mai vrea laptic si ma trage inapoi inspre el prinzandu-ma cu mana de sutienul de alaptare dintre sani . Sau cat de rapid se mufeaza... imi amintesc tot timpul de laptopul lui Relu, are un Mac la care mufa de curent are magnet si cum o apropie de laptop, cum se mufeaza. Exact asa face si Alex, ma asez, il pun in brate si nici nu apuc eu sa verific pozitii, sa nu stiu ce... isi intoarce capul intr-o parte si se prinde perfect dintr-o miscare .

Noapte buna!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela19_10

oare sunt in timp real cu mesajele??

cred ca DA
hai bine ai venit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela19_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

DANIELA19,o alaptezi pe fetita?daca da,fa-i lapticul la doua-trei mese in ceai de musetel.Pui un pliculet de ceai la 100ml de apa si ii faci lapticul in ceai in loc de apa..asa m-a invatat pe mine pediatra mea si chiar a functionat la Irinel,apoi i-am schimbat lapticul si nu am mai avut treaba cu cacaci

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

BUNA!Pai eu alaptez la san..tu spui sa ma mulg sau cum?Eu pana acum i-am facut ceaiul cu apa.Fetita mea are aproape 3 luni..mai exact pe 30 face 3 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madalina84

Vai ce-am scris acolo,zici ca sunt .Vroiam sa-i zic daca ii dai lapte praf,sa-i faci lapticul in ceai...oricum cred ca ai inteles ce vroiam sa zic

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

ii dau san :D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

cred ca DA
hai bine ai venit

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

in sfarsit :D bine v-am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna seara,

Desi cu intirziere,mai am 35 min din ziua mamzelutzei si uram si noi tuturor care azi au mai implinit o luna la cit mai multe cu sanatate si multe cadouri de Craciun.

Am zis ca revin cu poze, nu am citit tot dar sa nu se termine ziua le pun de acum

De ieri, de azi...

Va pup si va urezi Sarbatori fericite si sper sa mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

DANIELA19 sorry ca te-am zapacit,era numai in caz ca e pe lapte praf
RALUK ma bucur ca ai gasit si azi timp sa ne scrii.Intradevar noi mamicutele cu lapte praf poate am fost mai relaxate si voi mai cheaune dar ati avut parte de momente minunate.Eu tin minte prima oara cand ma prins Iri de obraz si ma supt a inceput sa-mi tremure tot corpul de sentimentul minunat care l-am avut si lacrimile au aparut involuntar,e ceva inexplicabil asa cum se intampla la fiecare lucru nou pe care il face.
Deci aproape o ora am stat si am facut pe toate animalutele posibile,m-am strambat si am dat din cap iar puiu meu mi-a bagat picioare la greu in operatie de fericire.L-am pus iar la mama pe picioare cu gandul ca poate adoarme dar din cate aud e sunetul specific cand sta la barfa cu pumnul...deci slabe sanse sa adoarma curand

IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Citat:

cred ca DA
hai bine ai venit

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

in sfarsit :D bine v-am gasit!

Buna Daniela!
Bine ai venit. Eu nu prea stiu ce sfat sa-ti du, nu s-a intamplat sa fie constipata nicodata pitica mea; din cate stiu eu daca e alaptata la san nu ar trebui sa aiba problema asta. Dar de ce nu mergi la pediatru sau nu -i ceri sa vina la o vizita? Nu-i da nimic dupa ureche, nu zic ca sfaturile de aici nu sunt competente insa un doctor stie mai bine. Pe cine ai pediatru? La noi vine dna Munteanu, este foarte draguta.
Mai spune-ne despre voi. Cum o cheama pe bebelusa ta? Nu stiu daca ai mai spus. Pe unde va plimbati? Daca vii prin Tabacariei poate ne intalnim odata

Uka, cea mai fericita mamica deCarina - 14.09.09
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!

Sarbatori fericite!!!

Mergi la inceput