Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crocodana pupam dovlecimea cu multa drag! |
Eu ma declar fan de dulcea Ama..imi place totul la ea: ochisorii, parul, gurita...si numele e adorabil!
E de nu se poate ( ca sa folosesc vorba mamei mele).
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Uka, cea mai fericita mamica de
![](zana.gif)
Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !!
Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim!
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui biaz29
Stii ce zic eu? Sa ne masuram burtile ca Gogoasa si Limonada in "Aventurile lui Habarnam". Stii cartea? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Nu o stiu, o sa caut pe goagal...da, facem, dar dupa sarbatori ca sa fie treaba treaba
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](zana.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
Dana15 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut kemsy, al meu are asa bubite pe fata, sunt asa ca o eczema si se inrosesc in special dimineata. Si e pielea aspra ca un smirghel. Eu i-am dat cu galbenele dar nu trece. Maine merg la pediatru ![]() Monica ![]() ![]() ![]() ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Monica cum sunt bubitele acelea? ca niste cosulete? cu punct galben in mijloc? si se accentueaza mai tare atunci cand puiul plange?
ceva de genul cum descriu eu a avut si Ana..ne-am documentat si este vorba de dermatita seboreica (da, si are si zone de piele uscata..si cruste in cap..si de toate! dar tot suntem frumoase
![](icon_smile_blush.gif)
Tratamentul in cazul nostru: spalat fatzuca (ca numai acolo a avut bubite) cu gelul special de bb..au trecut ca prin minune in 3-4 zile..acum au ramas crustele; din pacate, din cate stiu eu, nu prea ai ce sa le faci..trec cu timpul..eu asa vreau sa cred! medicul nostru de familie vroia sa-mi dea o creama cu antibiotic
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
citat din mesajul lui kemsy NelaM, ma bucur ca am scris azi ![]() Tin bine carrierul, dar am eu probleme mai vechi cu coloana si poate de asta ma doare spatele. Poze cu Loris aici: http://picasaweb.google.com/gianina80ro/Luna2# Azi a fost foarte marait si partzait, e clar, nu mai mananc nici gogonele murate prea curand ![]() |
Cat e de dulce! Asa imi place cum i-a crescut perisorul in ultima poza..si ce ochisori frumosi are!!
![](olala.gif)
![](olala.gif)
Of si eu patesc la fel cu gogonelele..pana mi-am dat seama ..
![](alcool.gif)
![](zana.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
Dana15 spune:
citat din mesajul lui monis5
Vai ce carte a copilariei ![]() ![]() ![]() Biaz ![]() ![]() ![]() (Eu marturisesc ca eram fan "Aventurile lui Cippolino" - sau Cepelica ![]() ![]() ![]() poze de azi de ieri |
rusine sa-mi fie ca eu nu stiu despre ce carti vorbiti
![](icon_smile_blush.gif)
si nu este nimic in linkul pus de Monis
![](plang.gif)
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
daniela19_10 spune:
citat din mesajul lui happy_uka
Pai nu stiu la ce banca esti tu, dar astia de la BCR sunt........... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Din august am depus dosarul pt prima casa ( am mers cu burtoiu ca trebua sa ma vada domne la fata) si ne tot cer acte ( e acolo una isteata rau )..E aprobat dar ne cer al treilea rand de declaratii la notar (care de maine nu mai lucreaza)..in fine....am neste nervi pe treaba asta, nici nu-l sun pe al meu sa-i spun ca sigur merge si-o ia pe aia la pumni. c'est la vie .. Uka, cea mai fericita mamica de ![]() Printesa noastra Carina & Colaje de DOVLECEI dulci !! Cea mai haioasa craciunita & Un vot pentru craciunita, multumim! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
buna prietena mea lucreaza la banca romaneasca si mi-a zis ca la ei sunt cele mai bune oferte!alti prieteni si-au depus dosarul si dupa aproximativ o sapt s-a aprobat dosarul ramanand sa-l mai aprobe nu stiu cine de la bucuresti.incearca si acolo
happy_uka spune:
citat din mesajul lui monica_dicut kemsy, al meu are asa bubite pe fata, sunt asa ca o eczema si se inrosesc in special dimineata. Si e pielea aspra ca un smirghel. Eu i-am dat cu galbenele dar nu trece. Maine merg la pediatru ![]() Monica ![]() ![]() ![]() ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Si noi aveam EXACT asa si au trecut cu o crema de la Mustela, Stelatria o cheama.
Si pe picioruse avea piela aspra (asta a trecut -partial- cu crema de galbenele dar am muradarit muulte perechi de pantaloni
![](icon_smile_big.gif)
![](zana.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui daniela19_10
buna prietena mea lucreaza la banca romaneasca si mi-a zis ca la ei sunt cele mai bune oferte!alti prieteni si-au depus dosarul si dupa aproximativ o sapt s-a aprobat dosarul ramanand sa-l mai aprobe nu stiu cine de la bucuresti.incearca si acolo BIANCA |
Merci Daniela, nu stiu ce sa facem, suntem aproape gata cu tot dar ne-am pierdut rabdarea ..In fine, o luam de la capat la anu' cu forte noi.
Ce face Bianca? Pana la urma era alarma falsa sau e constipatie? Am aflat despre cabinetul dnei Munteanu ca e undeva pe Soveja, zona betoane , nu stiu adresa exacta Oricum dansa este in Germania. Daca vrei iti dau nr de tel si iti explca dansa sau vine acasa, cum vrei.
![](pupic.gif)
![](zana.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
daniela19_10 spune:
multumesc uka,am facut si eu rost de nr ei....off bn ca e plecata..nu am rezolvat cu...constipatia..off
biaz29 spune:
citat din mesajul lui monis5
Vai ce carte a copilariei ![]() ![]() ![]() Biaz ![]() ![]() ![]() (Eu marturisesc ca eram fan "Aventurile lui Cippolino" - sau Cepelica ![]() ![]() ![]() poze de azi de ieri |
Hehe, a fost una dintre cele mai minunate carti ale copilariei mele pe care ai mei au dat-o cand am crescut mai mare.
![](plang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
A fost reeditata la Humanitas dar s-a epuizat rapid si nu am apucat sa o cumpar din nou. As mai fi luat un exemplar ca acela pe care il am e flendurit de atata citit.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)