Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *33*
Raspunsuri - Pagina 23
![](images/user_woman.png)
biaz29 spune:
Uite aici Dana:Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miha74 spune:
si eu alerg dupa voi...si e clar, nu reusesc sa tin pasul cu voi. dar voi ma intelegeti, nu-i asa?
elle- LA MULTI ANI! sa fii santaosa, iubita si sa te bucurii impreuna cu fetele si familia ta.
cristina- iti urez de astazi LA MULTI ANI! sa fii iubita si fericita alaturi de familia ta minunata.
despre noi numai de bine, ne bucuram ca este tati cu noi acasa, si ma mai ajuta cu Matei, iar Laura este in vacanta.
Iris a noastra - este bine, in grafic, radem, gangurim....papam doar laptic de la mami (nu i-am dat nimic altceva pana acum, si nici nu am de gand pana la 6 luni sa o fac) dormim bine noaptea, si mai putin bine ziua, dar reusesc sa mai fac una, alta prin casa.
am reusit si noi astazi dupa amiaza sa facem bradul, ca maine vine Mosu' la noi, si era cat p'aci sa ne gaseasca fara brad.
va urez de acum CRACIUN FERICIT ! sa petreceti frumos primul craciun alaturi de dovlecei si sa aveti parte numai de bucurii.
biaz29 spune:
Am uitat sa anuntam si noi oficial ca azi am implinit trei luni. Nu-mi vine sa cred ca au trecut asa de repede. Nu am sarbatorit in mod deosebit dar in sufletul meu a fost sarbatoare. Micutul meu a adormit in patutul lui tinandu-ma de mana (si cu prietena lui Suzica, evident
).
Va urez si eu noapte buna dovlecei si dovlecute!. Sa va adoarma puiutii pe aripi de inger.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
liliac1 spune:
Biaz Se pare ca azi ai fost intr-o mare forma. La Multe lunite, Mosorel drag!
Si ca tot ai deschis subiectul cu "Habarnam..." spun si eu cu mana pe suflet ca a fost cartea preferata a copilariei mele. O am si-acum, rufoasa, cu copertile putin cam desprinse, dar tin la ea ca la ochii din cap. Din pacate Andra n-a "gustat" genul asta de povesti asa ca am strans-o acolo, si recunosc ca din cand in cand o deschid si mai citesc cate-o povestire...si retraiesc momentele copilariei...
monica_dicut nu mai spune de multe ori ca vrei "intalneala" cu d'alde noi, astia de la Galati...ca nu se stie cum te sun si te anunt ca-s prin Bucuresti Oricum, mai pe la primavara incolo, sa-l prind pe-al meu la o delegatie...
Lasa, mamis, curatenia si restul ca o sa le facem cand o sa fie timp si chef. Eu sincera sa fiu, cateodata as avea timp berechet dar prefer sa-l petrec constructiv...cu copiii. Prefer un Monopoly cu Andra sau un inghi-inghi cu Radulescu... Dar voi sa nu faceti ca mine!
Sa fiti gospodine cum v-a invatat mamica voastra!
Mangulico ce ma bucur sa "aud" ca esti pe drumul cel bun cu mastita si ca problema este inspre rezolvare. Si ce pozici de exceptie am vazut io acolo la voi . Si Davidelu' si Aidan sunt absolut superbi, mai ales la schimb de priviri intre ei...
Scriu din amintiri...
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Iulika29 spune:
Ola fetelor la ceas de seara!
Happy_uka Carina ta e bestialå..ce se distreaza ea pe muzica lu' Margineani
..iti vine så o papi..
fetelor va multumesc pt aprecieri la mini-suvitele mele
Am vazut si pozele minunate cu manga si luto si puisorii lor iubiti..mamicelor sunteti minunate cat de mandre sunteti voi cu odorasele in brate zambind in camerå..vå pup tare dulce
Si al meu are pielea uscata putin pe fata si la coate..si il dau cu o crema de bebelusi si atat..si noi avem pielea uscata la coate..u gasec un motiv de ingrijorare..are si cojite in cap..cu siguranta se vor duce de la sine.
Biaz multumesc pt povesti..esti minunatå..
La multi ani si multe lunite pt Mosorelul tau iubit
Kemsy dar ce ochiosel frumos ai tu acolo..ce a crescut!..ptui ptui!
Aida liza ta e bestialå..
Fetelor vå urez CraciunFericit!!!..nu stiu daca voi mai apuca så mai postez ceva..voi citi cu siguranta dar nu stiu daca voi avea timp så postez..Vå pup dulce si va iubesc
www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZEIuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastråSårbåtori Fericite
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Uite aici Dana:Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
Multumesc frumos Bia!
![](floare.gif)
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
si ce era mai important: sa creasca mare, sanatos si frumos scumpul vostru Ioan Amos! (Amos
![](olala.gif)
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
![](fulg.gif)
![](fulg.gif)
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Dana15 spune:
Iulika Sarbatori minunate si pentru voi! sa aveti un Mos cu sacul plin de dragoste si veselie!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009Thank God it's Christmas!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Dana - scuzee , n-am verificat link-ul
, lectura placuta.
Biaz - la multe lunite lui Mosorel monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
poze de azi de ieri
Clodute spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Clodute cat de dulce e poza aia cand ii pupa Patrick piciorusul ![]() ![]() VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM! ![]() POZE URSULICA nunta |
![](japonez.gif)
![](pupic.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
raluk16 spune:
Sa ma plang? Sa nu ma plang? Astept sa imi treaca... poate dupa e scriu cateva fraze nu ma mai plang
Adi te pup si eu. De secole vreau sa te intreb ceva. Tu dupa prima sarcina ai mai avut probleme cu PCOS? A doua sarcina a venit de la sine? Ca de vreo doua saptamani am observat la mine o schimbare hormonala: par mult si des si negru pe tot corpul, a inceput sa-mi cada parul mult mai tare, mi-au scazut sanii, ma ingras, depresie, etc. Apoi nu stiu daca e tiroida sau PCOS. Dar prima teama mi-a fost sa nu pierd laptele pe motiv de schimbari hormonale. Mi-am facut analizele de tiroida, le astept dupa sarbatori, ca poate trebuie schimbata medicatia de tiroida. Se zice ca majoritatea femeilor fac putina tiroidita postpartum, apoi eu ca am avut dinainte poate mi se accentueaza.
Luci, Maria sunteti tare frumoase si printii vostri la fel, asa ma bucur sa vad poze cu voi impreuna!
Bia Am citit povestea. E fascinanta. Sper sa nu te superi ca mi-o salvez si o voi mai citi. E extraordinar scrisa. Ai reusit sa captezi tot. Chiar ma gandeam referitor la prima ta nastere, la trairile alea intense si la faptul ca nu puteai fi prezenta de durere, ca identic a fost si la mine, dar nu as fi reusit sa explic nimanui asa bine sentimentul de atunci cum ai facut-o tu. Si uite ca si Dana
spune ca a fost la fel si la ea. Am plans citind si am ramas perplexa, iti spun, de cat de bine ai descris ce am simtit si eu... Doar ca se potrivesc numai trairile, la mine personalul a fost de nota 10, fiind clinica particulara. Pupam pe sarbatorit
Si imi suna mie cunoscut numele asta habarnam... hmmm ma gandesc eu hai sa caut google images sa vad coperta. Poate e prima carte care am citit-o? (trebuie sa va spun ca nu stau bine cu memoria, intr-o zi am intrebat-o pe mami "exista ceva poveste clasica cu un cocosh, asa-i?" ) Dar nu, prima carte pe care am citit-o pe nerasuflate in seara in care am invatat sa citesc (!) la 4 ani era Doctorul Aumadoare (deci alte cuvinte lipite,
, cum era si cartea Familia Roademult
). Mai dar imaginile astea din capitolele cartii cu Habarnam parca vin din timpuri stravechi, mi-a crescut pulsul, am inceput sa transpir, sunt toata emotionata. Recunosc perfect toate detaliile tuturor pozelor din carte!!!
E asa ca si cum as vedea o fiinta draga la care nici macar nu m-am gandit in ultimii ani
Va multumesc ca ati facilitat reintalnirea!
Nu mai stiu ce am vrut sa mai spun..
Eu sunt putin deprimata.. sunt invidioasa pe cei care au copii cuminti (si pot povesti si se pot juca in voie, fara frica unui scandal, fara sa se straduiasca sa-l adoarma, ca de oboseala va urla imediat...) Si pentru linistea parintilor, si pentru faptul ca puii aia nu sufera atata... Na, am spus-o, m-am spovedit, poate mi se iarta pe jumatate, ca nu consider ca e normal sa fiu trista pe motivul asta...
Azi a fost mai rau decat ieri.. Si nu stiu daca voi putea face bradul, daca zilele urmatoare vor fi ca cea de azi, puiul nu va avea brad impodobit la primul lui Craciun, dar sa nu-mi reproseze, ca el e de vina...
Va las intr-o nota optimista totusi, ma gandesc cu drag la Cristina si ii spun La multi ani in fericire si sanatate alaturi de familia frumoasa!!!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)